Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen diyorumya kizcaklar diye ödü kopu annemin okadar korkutmuslarki onu… varya cok doluyum kendi aileme karsi inan kann bagi olmasa yüzlerine bakmak o derece sogutular kendilerinden
Ama kuzum annen de napsin nasil gorduyse oyle devam ettiriyo o da zamaninda kim bilir neler cekti ki simdi aynilarini yasamaktn korkuyo belkide bide babaannenle yakin oturuyodular yanlis hatirlamiyosam. Bosver sen sana kimsenin zarari yoksa kendi kendileeine halletsinler

Bizde sabah eşimle ac karna spora gidip denedik . Valla kaslarım baya zorlandı her yerim böle bi enerjisiz güçsüz çok zor oluyor sabah ac karna . 8 dk koştum 34 dk tempolu yürüyüş ısınma ile birlikte 5 dk ağırlık 800 tane ip atlama yaptım öğlen de ya tekrar giderim yada kendim evde bölgesel yaparim

Bizde sabah eşimle ac karna spora gidip denedik . Valla kaslarım baya zorlandı her yerim böle bi enerjisiz güçsüz çok zor oluyor sabah ac karna . 8 dk koştum 34 dk tempolu yürüyüş ısınma ile birlikte 5 dk ağırlık 800 tane ip atlama yaptım öğlen de ya tekrar giderim yada kendim evde bölgesel yaparim
Aliskn degilsen ac karnina dikkat et csnim tansiyonin fln duse allah korusun ama acken daha faydali diyolar spora

Aliskn degilsen ac karnina dikkat et csnim tansiyonin fln duse allah korusun ama acken daha faydali diyolar spora
Evet hiç alışkin değilim . Ikinci spora gittiğimde bile bu kdr zorlsnmamistim sabah ac karna çok zor geldi böyle deniycez bakalım bu hafta ve öteki hafta belki alışırız yağ yakma acisindsn daha etkiliyor dedi hocalar malum bol bol yağ var bendede :KK70: yagli daha gibiyim:KK70::KK70:

Ama kuzum annen de napsin nasil gorduyse oyle devam ettiriyo o da zamaninda kim bilir neler cekti ki simdi aynilarini yasamaktn korkuyo belkide bide babaannenle yakin oturuyodular yanlis hatirlamiyosam. Bosver sen sana kimsenin zarari yoksa kendi kendileeine halletsinler
aynen öyle canim vallah arada banada dokunuo ama allahdan cok Yakin degilim hepsine:D

Günaydın kızlar
Kaç gündür bitmeyen bir kabızla uğraşıyorum ve sürekli artıdayım tartıda aynı zamanda boynum ve sırtım tutuldu 3 gündür bide onunla uğraşıyorum hala geçmedi
Spor da yapamıyorum sırt ve boyun ağrısından
sabahları aç karnına suda bekletilmiş kayısı denedin mi canım ben her kabız olusunda yaparım
ayrıca filtre kahvede bende çok etkili
geçmiş olsun canım

Evet hiç alışkin değilim . Ikinci spora gittiğimde bile bu kdr zorlsnmamistim sabah ac karna çok zor geldi böyle deniycez bakalım bu hafta ve öteki hafta belki alışırız yağ yakma acisindsn daha etkiliyor dedi hocalar malum bol bol yağ var bendede :KK70: yagli daha gibiyim:KK70::KK70:
Deme oyle deme :D yalniz cok iui spor yapiyosn bu yuzden hic kilonu gostermiyosun

sabahları aç karnına suda bekletilmiş kayısı denedin mi canım ben her kabız olusunda yaparım
ayrıca filtre kahvede bende çok etkili
geçmiş olsun canım
Merhaba Canım,
Aynen katılıyorum . Kuru kayısı kesinlikle çok etkili. Bir ara sürekli kabızdım. Düzenli günde 2-3 tanekuru kayısı tükettim. bir hafta içinde düzeldi.

Deme oyle deme :KK70: yalniz cok iui spor yapiyosn bu yuzden hic kilonu gostermiyosun
Sağol.cnm baya sıkıyım aynen hiç sallanma yok bingil bingil :KK70: boyum da uzun ya bu kiloda bile baya zayıf görünmeye başladım kendime baktıkça şaşırıyor ve çok mutlu oluyorum artık .
75 den sonra inen her kilo cok değiştirdi beni 75 ile 73 arasında sanki 5 kilo vermişim gibi bir fark oluştu. Sanırım direk yağdan gitti . 67 olayım daha ne isterim hele.su 69 u bi goreyim çok iyi olacak .
Bazen diyorum of of nasıl o kadar kilo almışım ver ver bitmiyor avuç avuç yaglar elime geliyor sıkınca mide üstünü karnimi sirtimi iç bacak filan . Tmm iyi görünüyorum ama buralarda yaglar da var bazen böyle fenalıklar geliyor yiyememkten gelen sıkıntı sarıyor bazen de tam tersi kendimle gurur duyuyorum aman yemeyeyim aynada güzel.goruneyim o bana yeter diyorum ruh halim değişiyor Surekli 🤣
Garibim eşim sağolsun benimle spor diyet yapıyor o da iyi oldu . Adamcağıza dün zorla pizza yedirmeye calismislar sen iyisin bosver demişler önünde yemisler pizzaları . Hayır yiyen adamda kilo alamıyor tiroidleri çok çalışıyor . Kocacigima eziyet ediyorlar :KK70::KK70:dedim sen onlara bakma bana da 87 kiloyken çok iyisin sen kemiklerim iri senin boyun uzun bundan daha zayıf olmaz diyorlardı şimdi de sanki zayıflıktan kemiklerim sayılıyormuş gibi yok yok böyle iyisin daha verirsen hasta olursun diyorlar dedim insanlar konuşur sen bakma dedim . Insanlarda ciddi garip ya :KK70:87 kiloyken sen böyle iyisin diyolardi şimdi 73 kiloyum hasta olursun zayıflama.daha diyolar sanki 60 kiloyum kemiklerim sayiliyor daha ideal kilomda bile değilim 🤣🤣 zayıflamaya karşılar sanirim

Sagol kuzum insallah kolay gelirde :KK70: bitsin bu işkence temizlik bazwn cok zor geliyo :KK70:
Ben dün baya halılar koltuklar giriştim bugün geri kirlendi 😁😁 hemen kirleniyor ev ya iş bitmiyor özellikle çamaşırlar yaz ayında hiç bitmiyor yıka as dur yerleştir ütüle bi ton iş bulaşıklar da ayrı dert makinaya yerleştir makinadan geri yerleştir 🤣banyo desen hep.kirleniyor bi banyo yapınca hadii bi daha yıka . Tuvaletler lavabolar çöpler hele mutfak daha bi zor ocak tezgah yaglar 🤣🤣kadinlarin ev işi bitmez

Vay be . Peki pişirince gramı azaliyor mu tavuğun filan hiç cig ve pişmiş olarak olctun mu
Fat secretta kalori nasil bulabiliyorsam ona gore olcuyorum. Kesin degisiyordur. Genelde pismis de pismemis de bulunuyor. Duruma gore ikisini de girdigim oluyor. Bir de yabanci oldugu icin bizim yemekleri bulamiyorum. O yuzden malzemeleri Tek Tek giriyorum genelde. Ozel olarak hem pismis hem pismemis olcmedim.
Screenshot_20190911-151044.webp

Fat secretta kalori nasil bulabiliyorsam ona gore olcuyorum. Kesin degisiyordur. Genelde pismis de pismemis de bulunuyor. Duruma gore ikisini de girdigim oluyor. Bir de yabanci oldugu icin bizim yemekleri bulamiyorum. O yuzden malzemeleri Tek Tek giriyorum genelde. Ozel olarak hem pismis hem pismemis olcmedim.Eki Görüntüle 2306446
Bende myfitnesss pall diye bi uygulama kullniyorum kilonu fotoğrafını ekleyip günlük kalori ekleyip yaktığın kaloriyide gunluk.ekleyebiliyorsun öneririm süper bi uygulama

Back
X