- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #328.761
Bu nasl bir kilo vermedir kaptin![]()
![]()
![]()
mezunumda mezuunuuum cok mezunum mezunuuuumm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasl bir kilo vermedir kaptin![]()
![]()
![]()
![]()
Dedigin gibi cok ugrasiyosun yavasta olsa sonuclarini aliyosun takimda oldugu surece kilo vermende onemli ama vucudun ciddi anlamda degismis oyle diyosun bu daha onemli benceBence çok az . Spor salonundaki hoca yanıma geldi nasıl gidiyor dedi ayda 2.1 dedim gerçekten çok az gidiyor senin aşırı az dedibnce çok az cidden cnm . Bütün hocalar sen çok yavaş veriyorsun diyolar o kdr uğraştığımi gördükleri için . Yani 6 lilo fazlam var 3 ayda 6 kilo eder o da ciddi anlamda kime sorsan az der .
O kdr ugrasinca bu kdr az gitmesi eziyet oluyor . Sadece diyet yapsam haklisin .
Sorma kuzu 2 gun boyunca minimum beslendimBu nasl bir kilo vermedir kaptinne yaptın sen bu hafta ölüm diyetine mı girdin sırrın ne
![]()
Hakkimi yedirtmem 53.1 o 67 nerden cikti emek var o kiloda aclik vsr eziyet vsr**14.Takım 639.Etap***
Mavi95(73.1/72.4/0.7/%0.95)
kaptinn(55.9/53.67/2.23/%4.00)
Dlrykc (52.5///%) sabit
Verano_porteno (59.8/59.4/0.4%0.67)
Cordelia_1605 (89.1/88.6/0.5/%0.56)
AcikYesil (75.6///%)
fantastikaaa(91.0/91.5/+0.5/%-0.55)
Elifcig93 (68.5/67.4/1.1/%1.61)
Kedisever91(65.5/65.1/0.4/%0.61)
14. Takım ortalaması :
A AcikYesil bir tek sen kaldin nerlerdesin
Vur dedik öldürmüşsün kuzuSorma kuzu 2 gun boyunca minimum beslendimac gezdim diyebilirim insallah bireyselde birinci olmam kimseye kotu ornek olmak istemiyorm sirrimi aciklayip
![]()
Oyy kuzum benim ama ne edem %4 kuralini ihlal etmissin gibiHakkimi yedirtmem 53.1 o 67 nerden cikti emek var o kiloda aclik vsr eziyet vsr:,D
Selam canım şubatta 65 kilo ile ayrılmışın en son artık 3 aya indirdirdiler girebilirsin ama bugün sabah kaç çıktın %5 kuralı var cunku
Moral bozmak yok canım bak hatalarını görüyorsun bu bile güzelMİNİK ADAYLARIMIZ
Nilsibel ( 67.4///% ) B.tarihi:21/08/2019 B.kilo:69,10
aydingelini (79.4///%) B.tarihi:21/08/2019 B.kilo:80,2 Hedef:64,00
sdctnsn (76.2///%) B.tarihi:21/8/2019 B.kilo:78,00 Hedef: 58
bluebirdrok (82.0/// %) B.tarihi:04/09/2019 B.kilo:83.5 Hedef:
Ya kızlar ben nedense 79,6 çıktım oysaki pazartesi çok güzeldi kilomeşim bu hafta gecedeydi sabah sürekli onka kahvaltı yapıp çok kaçırdım galiba bu hafta telafi etmemlazım böyle 200 200 grla kilo verilmezki
![]()
Ay uyku sersemi olmuş kuzumGünaydın cnm.
Beni listeye eklemeyi unutmuşsun ben kendimi ekliyim barik haberin olsun![]()
Cnm ben 3 haftadır açım diye isyandayım , hatta bence yeterli beslenmediğimden grip oldum. Kız sen naptın böle![]()
![]()
![]()
![]()
Vur dedik öldürmüşsün kuzukilo verme üst limitini aşmışsın tekrar tekrar baktim ama %4 u asmış oyle hesapladim.
Yuzdeni ekledim listeye kaptanimizda baksin gelince
tugbaFB
Fazla kilo vermeyi kaldiramiyolar mi niye sinir koymuslarOyy kuzum benim ama ne edem %4 kuralini ihlal etmissin gibi
Senin %4un 2.23 kilocuk daha fazlasini da versen bu yazilecekmistubim gelince oda baksin hesaplasin
ufacık tefecik fistikcik bir kizsin o kadar kiloyu nasil verdin sen![]()
Olabilir bak meyve sebze yemek lazim az da olsa hava degisimi zamani simdi ortam musait hasta olmayaa zayifladm bnde iste napimCnm ben 3 haftadır açım diye isyandayım , hatta bence yeterli beslenmediğimden grip oldum. Kız sen naptın böle
Kilom 54 olsun 54bin lira borcum olsun. Ben o moddayımSynen oyle yaptim kuzumyarin geri gelir bi kismi ama bn zaten 54 e raziyim spora baslicm yavastan
Sen açıklamazdan da ben gelip altına yazcamki zaten. Aç gezdi bu kız açççç diyeSorma kuzu 2 gun boyunca minimum beslendimac gezdim diyebilirim insallah bireyselde birinci olmam kimseye kotu ornek olmak istemiyorm sirrimi aciklayip
![]()
Ya biraz yasalara uy yaaa. Yüzde 4 ün üstüne çıkmak nedir. Mapusluk vermeleri lazım sana. Milleti özendiriyorsun. Bak ben yani çatlıyorm şuandaFazla kilo vermeyi kaldiramiyolar mi niye sinir koymuslar![]()
Aynı sorun bende de var bende diyetime özen gösteriyorm. Hergün spor yapamasam bile yoğunbakımda çalışmam dolayısıyla gün içinde sürekli hareketliyim ama veremiyormBence çok az . Spor salonundaki hoca yanıma geldi nasıl gidiyor dedi ayda 2.1 dedim gerçekten çok az gidiyor senin aşırı az dedibnce çok az cidden cnm . Bütün hocalar sen çok yavaş veriyorsun diyolar o kdr uğraştığımi gördükleri için . Yani 6 lilo fazlam var 3 ayda 6 kilo eder o da ciddi anlamda kime sorsan az der .
O kdr ugrasinca bu kdr az gitmesi eziyet oluyor . Sadece diyet yapsam haklisin .
KıskançlarFazla kilo vermeyi kaldiramiyolar mi niye sinir koymuslar![]()