Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karnem haziiirrrrr 💃💃

Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (627. Etap) : 63,0
Bitiş Kilosu (639. Etap) : 53,67
Verilen Toplam Kilo : 9,33
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,81%
Toplam Süre : 13 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,14%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 718

Sevgili kaptinn 15 Haziran 2019 (627. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
13 Eylül 2019 tarihinde (639. etap) toplam 9,33 kilo vererek ve 53 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Ooo tebrikler 👏👏👏👏😍

her meyve olmuyor . bana zor zamanda bir muz denk gelse gözümde karnımda tatmin oluyor bu sene ki favorim muz ve şeftali :) .
yoğurt mayalayabiliyor musun bravo valla ben hep bozdum tutturamıyorum

doğru diyorsun kuzum ama bu seferlik öyle alayım dedim olmazsa aşureye kullanırım

hayırlısı canım. iyiyim bende bildiğin gibi değişiklik yok :) nasıl kilonu koruyabiliyor musun ?
geçen bir resim atmıştın etek bluz çok tatlı olmuşdun

diyete devam mı ?
gitmez ya havadan sanırım her tarafım şiş. ayak parmaklarım patlıcan gibi oldu

öğlen salata yeseydin bağırsaklarına yumuşak birşeyler girmiş olurdu canım

15 dk leslie yaparak telafi edeydin pastayı .
kuruyemişin fazla olmuş ya badem ya ceviz tüket. kuru kayısı kahvenin yanına güzzel gidiyor.
tavuk göğsü yerine derisi alınmış tavukta yiyebilirisn.
haşlama değildir de umarım

ne ara geldin de mezun oldun :deli:
tebrik ederim canım 2. mezuniyetin oldu :KK31:

ben ütün meyveleri severim diyebilirim sevmediğim meyve nadirdir :D yoğurt önceden ev yoğurdu yiyemezdim şimdide hazır yiyemiyorum bikere tutmadı ama onun dışında tutuyor annem mayalıyor son zamanlardada hep onunki daha bi güzel oluyor :kk77:

Öğle yemeğim😋😋

Eklentiler

• 7950977A-B276-4415-96FA-4BC91702D9BF.webp
    7950977A-B276-4415-96FA-4BC91702D9BF.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 30
Ben, babam ve kedi yürüyüşe çıktık. Şimdi sahil kenarında mola verdik. Sizleri görünce canım çekti
Benim.kedi bu aralar dedirtiyor beni . Gece 2 saatte bir yatak odasının kapısına gelip biri çıkana kdr miyavliyor hiç susmuyor gidiyorum seviyorum okşuyorum gece yatırıyorum 3 şaşar sonra tekrar . Kumu var yapmıyor tuvaleti geldi diye cami açıyorum çıkıyor bu sefer De yatak odası camına gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor alıyorum içeri bu sefer yine kapıda miyavliyor 3 gündür sabaha kdr 6 kere uyandiriyor cildirtti ya iyice mam da veriyorum herseyi önünde . Hayvan beni çıldırtacak .
Yatak odasına alıncada bi süre sonra yine miyavliyor. Sagligida yerinde ne istiyor anlamadım

Oglen 1 bardak ayran minik salatalık turşusu yarım dilim tam bugday ekmegi 84 gram kofte( 3 küçük kofte) 50 gram tavuk (1 minik parça izgara tava) yedim

Benim.kedi bu aralar dedirtiyor beni . Gece 2 saatte bir yatak odasının kapısına gelip biri çıkana kdr miyavliyor hiç susmuyor gidiyorum seviyorum okşuyorum gece yatırıyorum 3 şaşar sonra tekrar . Kumu var yapmıyor tuvaleti geldi diye cami açıyorum çıkıyor bu sefer De yatak odası camına gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor alıyorum içeri bu sefer yine kapıda miyavliyor 3 gündür sabaha kdr 6 kere uyandiriyor cildirtti ya iyice mam da veriyorum herseyi önünde . Hayvan beni çıldırtacak .
Yatak odasına alıncada bi süre sonra yine miyavliyor. Sagligida yerinde ne istiyor anlamadım
Bizimkide öyle kısır olmasına rağmen zaptedemiyorum yemek veriyorum seviyorum oynuyorum tam uykuya dalıyorum atlıyor yatağa kalk benimle camdan bak diye kucağıma alıyorum camdan bakıyoruz sakinleşiyor tekrar uykuya dalıyorum gene başlıyor sanırım geçiş evresi diye böyle

Bizimkide öyle kısır olmasına rağmen zaptedemiyorum yemek veriyorum seviyorum oynuyorum tam uykuya dalıyorum atlıyor yatağa kalk benimle camdan bak diye kucağıma alıyorum camdan bakıyoruz sakinleşiyor tekrar uykuya dalıyorum gene başlıyor sanırım geçiş evresi diye böyle
Bnmkide kısır gece anca uyandırması sınır bozucu 🤣

Slm Kizlar, buara sporumu iyi yapiyorum vallah gece yarisi bile olsa yapmadan yatmiyorum:) havalar güzelken bisiklet sürelim dedik esimle bihaftadir gidioruz her aksam isten sonra daha sonrasinda 30 günlük bi programa basladim hergün 20 dakika onu yapiyorum bide karin ve Kollar icin extra bikac hareket… insallah devami gelir:)

her meyve olmuyor . bana zor zamanda bir muz denk gelse gözümde karnımda tatmin oluyor bu sene ki favorim muz ve şeftali :) .
yoğurt mayalayabiliyor musun bravo valla ben hep bozdum tutturamıyorum

doğru diyorsun kuzum ama bu seferlik öyle alayım dedim olmazsa aşureye kullanırım

hayırlısı canım. iyiyim bende bildiğin gibi değişiklik yok :) nasıl kilonu koruyabiliyor musun ?
geçen bir resim atmıştın etek bluz çok tatlı olmuşdun

diyete devam mı ?
gitmez ya havadan sanırım her tarafım şiş. ayak parmaklarım patlıcan gibi oldu

öğlen salata yeseydin bağırsaklarına yumuşak birşeyler girmiş olurdu canım

15 dk leslie yaparak telafi edeydin pastayı .
kuruyemişin fazla olmuş ya badem ya ceviz tüket. kuru kayısı kahvenin yanına güzzel gidiyor.
tavuk göğsü yerine derisi alınmış tavukta yiyebilirisn.
haşlama değildir de umarım

ne ara geldin de mezun oldun :deli:
tebrik ederim canım 2. mezuniyetin oldu :KK31:
:D:D 3. Ye de gelirim seneye artik :D

Bencede iyiki sağlıklı 😊bana annem küçükken alıştırdı her yemekte ayran içerledi evlendim esimde içiyormuş her yemekte şansa eşim benden dr çok içiyor sabah kahvaltıda akşam gece uyumadan Surekli ayran içiyor 🤣🤣öyle olunca ayrana devam hahhaha
Kahvaltilarda bnde iciyorm cok iyi gidiyo ya :D

Back
X