Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar evde sacini kendi boyayan var mi ben hep anneme boyatiyodum da simdi boya aldm nasi yapsam diye düsunüyom

Önceden açmıştım zaten açıkti. Krepe taragiyla krepe yaptım saçın birazını tarakla yukarı kaydiriyorsun tıftikler gibi hepsi boyanmasin gölgeli olsun diye öyle yaptım ve uçları boyadım bi de saçları ayırıp her yerden eşit şekilde çok az tel tel bölüm.bolum eşit şekilde alıp üstler için yani oraları da bir yerde toplayıp bastan sona boyadım . Yani sacin her yerinden cok az tutamlar aldim bi yerde topladım ve orayı da bastan aşağı boyadım yukardan aşağı da geçişli olsun üstlerde hafif sarı olsun diye ama çok çok az yaptım bunu .heryer sari olmasin esit olsun diye . Boyadigim yerleri de alüminyum folyoyla sardim. Anlatmasi birazz karışık oluyor ama 😁gerci yapması da baya karışık oluyor o şeklde yaptım cnm . Her yerini boyamadım yani gölgeli olması için .
cnm sende sabır varmış. hepimiz senin gibi olsak kuaförler işsiz kalırdı. :KK14:
Ben beğendim güzel olmuş. Güle güle kullan.

Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
1 kk dan az peynir
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara
Şekersiz sütlü nescafe
Öğlen
3 köfte minik
1 dilim kara bugday ekmegi
1 bardak ayran
Akşam
2 minik kofte
Yarim.kase arpa sehriye corbasi
1 dilimden az kara bugday ekmegi
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Yarim muz
1 kare bitter
Spor
20 dk salona yuruuyus
8 dk.kosu
22 dk tempolu yürüyüş
7 dk eliptik.bisiklet
15 dk 1000 tane ip atlama

her meyve olmuyor . bana zor zamanda bir muz denk gelse gözümde karnımda tatmin oluyor bu sene ki favorim muz ve şeftali :) .
yoğurt mayalayabiliyor musun bravo valla ben hep bozdum tutturamıyorum

doğru diyorsun kuzum ama bu seferlik öyle alayım dedim olmazsa aşureye kullanırım

hayırlısı canım. iyiyim bende bildiğin gibi değişiklik yok :) nasıl kilonu koruyabiliyor musun ?
geçen bir resim atmıştın etek bluz çok tatlı olmuşdun

diyete devam mı ?
gitmez ya havadan sanırım her tarafım şiş. ayak parmaklarım patlıcan gibi oldu

öğlen salata yeseydin bağırsaklarına yumuşak birşeyler girmiş olurdu canım

15 dk leslie yaparak telafi edeydin pastayı .
kuruyemişin fazla olmuş ya badem ya ceviz tüket. kuru kayısı kahvenin yanına güzzel gidiyor.
tavuk göğsü yerine derisi alınmış tavukta yiyebilirisn.
haşlama değildir de umarım

ne ara geldin de mezun oldun :deli:
tebrik ederim canım 2. mezuniyetin oldu :KK31:
❤ sağol canım benim 😊o foto sonrası bir msj yağmuru oldu 😂 naptın?ne ettin? Nasıl böyle oldun? Diye 🤣 her kes sırrını ver diyor spor ve diyet diyince işlerine gelmiyor başka cvp bekliyorlar bir umut 😅 aslına bakarsan çılgınca yedim ama vücut ölçüm aynı kaldı mezure de karın bel ölçüsü vs. Hâlâ mezuniyet ölçümde ve tartıda da sadece +1 yada +2 çıkıyor oda büyük kısmı zaten ödemdir bende şaşkınım 2haftadr o yemelere böyle kaldm demekki kas oranım arttı diye metobolizmam hızlandı canm eski metobolizmam olsa idi en az 1 beden yukarı çıkar 🤣rahatlıklada 5kilo falan alırdım yani 👍 pazartesi tekrar bombo gibi dönmeyi planlıyorum ❤ sen naslsn nasl gidiyor değişikli var mı canım

Selam kizlar, oyle yogunum ki eve kendimi zor atiyorum bu Ara. Menulerim de cok sacma, spor desen gidemedim hic. Bu diyet duzen de istio malesef 😒

Dun
Kahvalti
Yok

Ogle
Bezelye
1 kase corba
Ayran

Aksam
Zeytin, peynir, 1 kase yogurt

Bugun

Sabah
1 tane acma

Ogle
Etli patlican yemegi
Sehriye pilavi
Ayran

Aksam
2 kasik yagsiz peynir ve 10 zeytin

Selam kizlar, oyle yogunum ki eve kendimi zor atiyorum bu Ara. Menulerim de cok sacma, spor desen gidemedim hic. Bu diyet duzen de istio malesef 😒

Dun
Kahvalti
Yok

Ogle
Bezelye
1 kase corba
Ayran

Aksam
Zeytin, peynir, 1 kase yogurt

Bugun

Sabah
1 tane acma