Valla bende diyecektim aklınızda kalan bisey varsa yiyin diye

ama benim tubim hiç düşünmez mi zaten ben demeden düşünür yer ahaahaa r

bende senin gibi pizza menü,hamburger menü,döner menü ,kömürde karışık sandwich menü

hepsini yedim

tramüsü, frambuazlı chesskek,browni,kazandibi,wafle,profitöröl hepsini sırayla birer gün yedim

sevipte yemedığım tatlı ve hamur işi ve facefood kalmadı canim

zaten izmir fuarına gittigmiz gün de yöreseller bölümüne mutlak giriyoruz orada

ca kababı ve antakya künefesi de yedim tabi ki

anneme de en sevdiklerimi pişi ve börek ve sarma yaptrdim dolu dolu yedim en sevdiklerim ablam da mantı, hepsini tam porsiyon yanında kolalar ile beraber götürdüm

sabahları nutella lar simitler ,pohaçalr kız dünyayı yemişim

tek izmir boyozu kaldı dedim canım çelikte yemediğim eşimde bugün çalışmıyor baktm sabah bisürü boyoz almış gelmiş Allah dedim

sen demiştin ya içinde kalmasın diyor hadi bu sabah da yağlı yağlı boyozlari ,çilek reçeli ve nutellayı götürdük

sonunda bun akşam masun bişey var menüde balık yapıcaz akşam çipura +salata yicez ama sonra sinema keyfi yaparken gene çerezi görürüz akşamları da avuç avuç çerez yedim hazır soğuk içeceklere de dadanınca bende suyu çok azalttım valla ve kaç haftadır bunca şeye sadece +2 kilo çıktım tubi
SchonerDuft
canım sende bugün yarın haftasonu bitene kadar canın çeken aklında kalan bir şeyler varsa ye ve vedalaş canım ve kaçamak defterini hepberaber gözümüz,aklımız,miğdemiz doymuş olarak pazartesi kapatalım yeni sayfa açalım

ben de yarın son bir pizza menü yerim

pazar zaten klasik biz balık menü yapıyoruz tehlikesiz olur ben pazar gününde keserim kaçamağı bugün yarın son