• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar
Yedinci olmuşuz ya cok kötü değilmi :KK43:
Bildirim yapmayan acik yesille kedisever ortalamayi dusurdu aslinda guzel kilolar vermistiniz :olamaz: acik yesil cikti listeden diskalifiye oldu kedisever de haftaya bildirim yapmazsa oda diskalifiye olacak

Kızlarrr herkese iyi akşamlar nasılsınızzzzz? :anne: bu ara bebemle çok meşgulüm, üstüne yedim de yedim, tartılara küstüm, ikinci bebeye de tövbe ettim :-) okumadığım çookk sayfa var, herkes iyidir umarımm
Nerelerdesin senn :rolleyes:dön artık ozledik seni
Bir haftaya yakın ya da bir hafta canım teşekkürler.
Herşeyden tadicam ama abartmadan . Napalim yapacak birşey yok.ben de üzülüyorum spor yapamiycam yine zayıflamaya 1 hafta ara girecek zaten çok yavaş kilo veriyorken 1 ayda verdiğim 1 kiloyu fazlasıyla 6 günde alıp.gelmektten çok korkuyorum
1 haftada cok kacirmassan bence almazsin canim

Anladım canım teşekkür 🥰🥰
Hayırlı olsun Mavi95. Ben de bu hafta mezunum. Kilo korumak kilo vermekten daha zor. 5 yıl önce verdiğim 12 kilonun 10'unu geri alarak çok kötü yaşadım. Tecrübe ettiğim için şu an tedirginim. İkimize de kolay gelsin. :KK50:

Hayırlı olsun Mavi95. Ben de bu hafta mezunum. Kilo korumak kilo vermekten daha zor. 5 yıl önce verdiğim 12 kilonun 10'unu geri alarak çok kötü yaşadım. Tecrübe ettiğim için şu an tedirginim. İkimize de kolay gelsin. :KK50:
Sagol.cnm mezun oldum fakat bi 5 kilom daha kaldı henüz korumaya geçemedim 😪

İyi yolculuklar canım, yanında sevdiğinle yol çok güzel bitiyor bence ben cok seviyorum eşimle yolculuk yapmayı❤🥰
Çocuklar olmadan önce ben de çok severdim ama şuan yolda çok eziyet çekiyorm. Büyüğün çişi, küçüğün acıkması... bir hayli yoran bir aktivite oluyor yolculuk bizim için.

Back
X