Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben geldim opuyorumnanaktan kaç gündür gidip gidip geliyorum pek evde duramadım kulağımı deldirdim sonunda zemuszemus sonra da oturmaya gittik yine kaydirigubbakcemile4 bugünki menüm de sebze,çay filan geçiştirdim öğlen. akşama doğru da 1-2 kaşık makarna yedim yine lapamı yiyemedim yanımda götürmüştüm ama dolaba koymayı unutmuşum ekşimiş -tatlicadiarzu- bende orda tekrar yapamadım lapayı makarna vardı 1-2 kaşık ondan aldım yani yine tam anlamıyla lapa yapamadım :umursamaz:
bu arada aynalar'ın dediği kadar varmış 5-6 saatlik toplantı hatta daha uzadı delikafadulden çok merak ediyorum valla bugün çatladım meraktan :sinifsinif: kaydirigubbakcemile4

günaydın kızlar ilk işim çizelgemi değiştirmek oldu tabii büyük bir zevkle 4 günde 2 kiloya elveda dedim
88,4 bu sabah kendime yağsız kepekli tost yaptım onu yiyorum.

günaydınn kaydirigubbakcemile3 bugün erken kalktım sonunda(artık 10 ne kadar erken olursa :jeyyar: ) kalkar kalkmaz tartıldım tam anlayamadım ama tam 79.5 değil.79.6 da değil fisfisfis en iisi 79.550 olsun :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
takıma alındık mı??? :uhm: valla meraktan erken kalktım desem yalan olmaz zemuszemus

slm kızlar içime sınmedı yıne geldım....şu an hala dizlerımden aşagısı karıncalanma devam edıyor doktora gıttım bısey yok dıyor sakınlestırıcı verdı stresten olabılır dıyor....benı bır sure ızınlı yazarsanız sevınırım ....görusmek uzere...

slm kızlar içime sınmedı yıne geldım....şu an hala dizlerımden aşagısı karıncalanma devam edıyor doktora gıttım bısey yok dıyor sakınlestırıcı verdı stresten olabılır dıyor....benı bır sure ızınlı yazarsanız sevınırım ....görusmek uzere...

geçmiş olsun canım kaydirigubbakcemile3

günaydınn kaydirigubbakcemile3 bugün erken kalktım sonunda(artık 10 ne kadar erken olursa :jeyyar: ) kalkar kalkmaz tartıldım tam anlayamadım ama tam 79.5 değil.79.6 da değil fisfisfis en iisi 79.550 olsun :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
takıma alındık mı??? :uhm: valla meraktan erken kalktım desem yalan olmaz zemuszemus

sonuçları neslihan açıklayacak biraz daha beklemen lazım. ama ben biliyorum sonuçları:jeyyar:

geçmiş olsun a.s.

ben geldim ben ben ben delikafadulden
nasılsınızzzzz

AVON KATOLOG ÜRÜNLERıNı TANIMAK VE AVON KATALOG ıNCELEME - Avon Satış Temsilcisi olmak için temsilci@avonsatis.com

kızlar yukardaki linke girip sayfanın üstünde sayfa numarasından 106. sayfaya bakın ordaki kızın saç rengi nasıl öyle yaptırmayı düşünüyorum bana yakışır mı:uhm:
aynalar guzelim bencede guzel olmus ama sen bu mesajini editle guzelim cunku site iicnde link vermek yasak allah muhafaza bamlanirsin felan giremessin ona gore
kızlarrr türk kahvesninn diyette naısl bir etkisi war??yane içsem çok mu zarar veririm gece gece metobolizmama...diorlar ya 3 ü 1 arada fln içmein die türk kahvesinde de geçerli mi bu:S
kiz ic birsey olmaz sende okadarda degil ay bende olsada icsem
günaydın kızlar ilk işim çizelgemi değiştirmek oldu tabii büyük bir zevkle 4 günde 2 kiloya elveda dedim
88,4 bu sabah kendime yağsız kepekli tost yaptım onu yiyorum.
valla cizelgen icin ellerine saglik dort gundede iki kilo harika dikkat et oldumu
günaydın kızlar ben aynıyım malesef mafoldumben
ay be guzelim haftaya verecen ona gore ben anlamam
erken erken baksana bende ayniyim 10da kalktim halada yatasim varda cocuklar birakmiyor yoksa oooo
tamam canim ya gecmsi olsun sen izinlisinde arada gel oldumu ben listeye yine yazcam seni yani cikartmiyorum anlastikmi bir haftayida gecmesin lutfen :mymeka:

Son düzenleme:
14.takimin dikkatine

dunku yapilan oylamada takima kimlerin alinacagi belirlenmistir uzulerek soyluyorum keske ucunuzude alabilseydik cunku gercekten hepinize cok kaynastik ama maalesef birinzii elemek zorunde kaldik
simdi nasil eleme yapiliyor derseniz soyle :
arteria 10/07/09 tarihinde takimimiza giris yapmis 45 mesaji var
hursultan 14/07/09 tarihinde takimimiza giris yapmis 56 mesaji var
domination 10/07/09 tarihinde takimimiza giris yapmis 63 mesaji var

bu durumda hem oylama hemde istatistliklere gore asil uye olarak
domination ve hursultan takimimiza alinmislardir
bilginize.........

14. TAKIM 114. ETAP

neslihan (67.5/67.0/0.5/0.74%)
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)
destinam (74.7/74.7/0.0/0.0%)
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)
1.73 (91.8/%)
nazco (67.8/%)
domination (81.0/79.6/1.4/1.73%)
hursultan(90.4/88.4/.0/2.12%)
14. TAKIM TOPLAM KıLO (638.1/

arteria guzelim hosgeldin canim
bu karari aldik ama takim iki kisi almak durumunda oldugu icin yani keske uc kisi alabilseysdik geri donecek arkadaslar okadra cokk i geri donduklerinde nereye koyacam bilmiyom inanki artik ben kendimi feda edecem inna bana
bak sen herzamanki gibi burda durabilirsin ha bak biryere gitme listede yoksun diye tamam mi sisteme devam yani tabi sen istersen

14. TAKIM 114. ETAP

neslihan (67.5/67.0/0.5/0.74%)
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)
destinam (74.7/74.7/0.0/0.0%)
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)
1.73 (91.8/91.2/0.6/0.65%)
nazco (67.8/%)
domination (81.0/79.6/1.4/1.73%)
hursultan(90.4/88.4/.0/2.12%)

14. TAKIM TOPLAM KİLO (638.1/

Back
X