- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #12.821
Hadı kızlar bısıklete bınıp yatıcam ıı geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar içime sınmedı yıne geldım....şu an hala dizlerımden aşagısı karıncalanma devam edıyor doktora gıttım bısey yok dıyor sakınlestırıcı verdı stresten olabılır dıyor....benı bır sure ızınlı yazarsanız sevınırım ....görusmek uzere...
günaydınn kaydirigubbakcemile3 bugün erken kalktım sonunda(artık 10 ne kadar erken olursa :jeyyar: ) kalkar kalkmaz tartıldım tam anlayamadım ama tam 79.5 değil.79.6 da değil fisfisfis en iisi 79.550 olsun :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
takıma alındık mı??? :uhm: valla meraktan erken kalktım desem yalan olmaz zemuszemus
slm kızlar içime sınmedı yıne geldım....şu an hala dizlerımden aşagısı karıncalanma devam edıyor doktora gıttım bısey yok dıyor sakınlestırıcı verdı stresten olabılır dıyor....benı bır sure ızınlı yazarsanız sevınırım ....görusmek uzere...
sonuçları neslihan açıklayacak biraz daha beklemen lazım. ama ben biliyorum sonuçları:jeyyar:
ben takıma alınmadım gibi geliyo bana fisfisfis
aynalar guzelim bencede guzel olmus ama sen bu mesajini editle guzelim cunku site iicnde link vermek yasak allah muhafaza bamlanirsin felan giremessin ona goreben geldim ben ben ben delikafadulden
nasılsınızzzzz
AVON KATOLOG ÜRÜNLERıNı TANIMAK VE AVON KATALOG ıNCELEME - Avon Satış Temsilcisi olmak için temsilci@avonsatis.com
kızlar yukardaki linke girip sayfanın üstünde sayfa numarasından 106. sayfaya bakın ordaki kızın saç rengi nasıl öyle yaptırmayı düşünüyorum bana yakışır mı:uhm:
kiz ic birsey olmaz sende okadarda degil ay bende olsada icsemkızlarrr türk kahvesninn diyette naısl bir etkisi war??yane içsem çok mu zarar veririm gece gece metobolizmama...diorlar ya 3 ü 1 arada fln içmein die türk kahvesinde de geçerli mi bu:S
valla cizelgen icin ellerine saglik dort gundede iki kilo harika dikkat et oldumugünaydın kızlar ilk işim çizelgemi değiştirmek oldu tabii büyük bir zevkle 4 günde 2 kiloya elveda dedim
88,4 bu sabah kendime yağsız kepekli tost yaptım onu yiyorum.
ay be guzelim haftaya verecen ona gore ben anlamamgünaydın kızlar ben aynıyım malesef mafoldumben
erken erken baksana bende ayniyim 10da kalktim halada yatasim varda cocuklar birakmiyor yoksa oooogünaydınn kaydirigubbakcemile3 bugün erken kalktım sonunda(artık 10 ne kadar erken olursa :jeyyar: ) kalkar kalkmaz tartıldım tam anlayamadım ama tam 79.5 değil.79.6 da değil fisfisfis en iisi 79.550 olsun :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
takıma alındık mı??? :uhm: valla meraktan erken kalktım desem yalan olmaz zemuszemus
tamam canim ya gecmsi olsun sen izinlisinde arada gel oldumu ben listeye yine yazcam seni yani cikartmiyorum anlastikmi bir haftayida gecmesin lutfen :mymeka:slm kızlar içime sınmedı yıne geldım....şu an hala dizlerımden aşagısı karıncalanma devam edıyor doktora gıttım bısey yok dıyor sakınlestırıcı verdı stresten olabılır dıyor....benı bır sure ızınlı yazarsanız sevınırım ....görusmek uzere...
emooooooooooşşşşşşş niye yüzüme kapattın msn yilmaz:
![]()