Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslı ben aclık orucunu kastettım kız akreple yarısa gırdın ya ondan...bu hafta benı alın aranıza 76 baslangıc yaz sen napalım doktorla aynı gıtsın bakalım cumaya kac gelcem...

ay abla oruc tutacaktım ama o kadar ümitlenmiştim tutamadım ona moralim bozuldu :sinifsinif:
:oklava::oklava::oklava: aferim sana bunada boz morelini
neslı ben aclık orucunu kastettım kız akreple yarısa gırdın ya ondan...bu hafta benı alın aranıza 76 baslangıc yaz sen napalım doktorla aynı gıtsın bakalım cumaya kac gelcem...

kiz hic deme oy acliktan basim donmeye basladi yabiraz once kahvalti yaptim iste de biraz kkendime geldim bakalim hayirlisi
tamam canim cuma tartilip soylersin bana

ay kızlar akrep elma diyeti yapıyomuş neslihan abla kaybedicen sen bu gidişle galiba delikafadulden bak hiç de çaktırmıyo çakaaall kaydirigubbakcemile3

:oklava::oklava::oklava: aferim sana bunada boz morelini

kiz hic deme oy acliktan basim donmeye basladi yabiraz once kahvalti yaptim iste de biraz kkendime geldim bakalim hayirlisi
tamam canim cuma tartilip soylersin bana

ay abla ama nasıl ümitlenmiştim ama neyse her işte bi hayır vardır zemuszemus

4.takımdan selam, hayırlı kandiller

destinam nihayet gittin demek iyi geçtiğine sevindim canım, nasılsın
listeni detaylı alırım bi ara ok:)))

hayırlı kandiller kızlara.s.a.s. ben bu gün şu detoksa gene başlayamadım akşam sürprüz misafirler geldi bakliyat haşlama işini yapamadım onların yanında bide geç gittiler baygın attım kendimi yatağa yarın gene misafir geliyo bu sefer hemde yatılı eşimin halasının kızı geliyo manisadan yarında yapamıycam galiba bu hafta güme gitti :olmaz::olmaz:
bu gün sabah oğluşumla güzel bi kahvaltı yaptık 9 da
yarım simit gene
zeytin domates salatalık çay
sizden ne haber bakalım

fundacım hosgeldın sana yazdım ama face ten görmedın sanırım verırım lıste cok basıt...

nazco calısan kadına nasıl yatılı mısafır gelıyor bacım anlamadım ben valla yaa...

bugun yedıklerımı yazayım..

sabah 8 de bır kase corba 4 bır dılım kepek ekmegı ve su

ara 1 salatalık

öglen cok cok az yaglı patlıcan yemegı bol domateslı ve sulu ve bır su bardagı ayran

ara bır orta boy seftalı

aksamda bır kase corba bol salata ve sebze yemegı...10 gun böyle gıdıcek...ıcıne bır köfte kadar et koyabılıyorsunuz...

tatlı , kızartma , yağ , cıkolata yasak

hepinize hayırlı kandiller hanımlar.ben bugün kandil sebebiyle niyetliyim.onun için dün başladığım ayran çorbası kürü yarım kaldı.ama yarın ve cuma günü tekrar yapıcam.sonuçları yazarım.ya açlık çekmiyorum ama çok fena susadım.akşam olsun kana kana su içicem.kızlar bu gece birbirimize dua edelim.rabbim inşaallah birbirimize ettiğimiz hayır dualarını kabul eder.

ya offf nazar değdi bana yinee mafoldumben zaten ne yiyorsam stresten mafoldumben şimdi profiterol yapıyım kafam dağılır dedim :çok üzgünüm: ama kendim yemicektim durucaktı öyle :sinifsinif: sonra sinirden oturdum yedimm mafoldumben ama çok sinirliydim ne yapacağımı şaşırdım zaten şimdi de kusucam :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bugün iyiydim yaa niye 1 gün de hedeflediğim yapamıyorum hep bi aksilik çıkıyor mafoldumben mafoldumben
allahım allahım kafasını dağıtmakiçin kalkmış profiteröl yapmış yapçak başka bişi bulamadınmı kalk resim falan yap niye mutfağa giriyosun sinirlenince öğrenemedinmi kendini kızınca mutfağa küseceksin kızım kaçacan mutfaktan :oklava::oklava::oklava:
kıs şeker nesli benden korkusundan kk ya bile giremiyor kiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3:lepi:
sana öyle geliyo canım bak zorla tahrik ediyo kızı kötükedihüso:oklava:
zemuszemusiyi geceler arkadaslar nasilsiniz bakiyom neslihan ve akrep yine yarisa girmisler bu uzun zamandir olmamistikaydirigubbakcemile3 hadi bakalim az yigen kazansin derim ben..... yeni diyeti okudum guzele benziyo ama ben yapamam bu gunlerde evde olmuyom iki saate bi imkansiz icemem zaten bu hafta sonu tatile gidiyoruz 3 hafta kaydirigubbakcemile4 ay walla bitse artik bu gunler havan degisir biraz.....
oooo tatil geliyo ha ne güzeeeel ben de istiyom tatil yeter artık yaaaa delikafaduldendelikafadulden
Ben rahat dururmuyum yine cepten girdim delikafadulden ama off çok canım sıkılıyo ya bari kilo almasam şu detoksla profterol ü kapatsam ya of :(
Bu arada teknoloji ne güzel ya babam pcden kalkmadı kızdım cepten girdim :D bizde careler tükenmez :) :enbuyukkk:
kız sen varya sevimlisinde bi taraftan kızamıyo insan ayrıca hürsultan doğru söylemiş dürüstlüğün için seni tebrik ediyorum hep böyle ol güzelim ŞenizŞeniz
Artık kendime gelmem lazım 1 ay oluyor nerdeyse verdigim sadece 2 kilo . Hem psikolojim hem diyetim bozuldu. Hicbirsey benim bu sene okula zayıf baslamama engel olamaz :enbuyukkk: yıllardır kurduğum hayallerin artık tam gazı almısken gerceklesmesi lazım kaydirigubbakcemile4 okulun acılmasına 1.5 ay var ve ben okula bu sekilde baslamak istemiyorum.bunu istemedigimi de biliyorum ee o zaman azcık irade,kendine güven ve azimle bu isin üstesinden gelebiririm degilmi kaydirigubbakcemile5
Simdiki hedef okul acılana kadar yani 1.5 ayda en az 6 kilo. Basarabilirmiyim sizce?? kaydirigubbakcemile4 :uhm:
afferim sana bak doğru yola geliyosun geçen zamana yazık zayıfla ve dumur et arkadaşlarını herkez sana inrenerek baksın 6 kilo neki bi sıksan dişini fazlasını bile verirsin akşam 7 den sonra karpuzdan başka bişi yeme gündüzde dikkat et nasıl gidiyo bak okilolar yanlız önce bi mutfağa küs bakalım sen zayıflayıncaya kadarda barışma olurmu şeker ŞenizŞenizŞeniz
iyi geceler arkadaslar ben bugun cok kotu oldum oglen tansiyonum dusmeye basla ayaga kalkamadim kac kere bayilacak oldum anlamadim niye boyle oldu hic tansiyon sorunum yoktu benim aklima geldi ikindin tuzlu ayran ictim birazda aykalarimi havaya diktim kan dolasimi hizlansin diye simdi gozum biraz acik hepinizi opuyorom
geçmiş olsun canım dikkat et kendine opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet stres bas düsmanımız ama biz ona uymayacagız :enbuyukkk:

Biliyodum zaten birinin gelecegini :jeyyar:

Ablacım kesinlikle haklısın siz evlisiniz,coğunun cocuğu,isi var ama diyete ve spora sadık kalıyorsunuz kalmıski ben kac aydır ev kızı oldum evden bile nadir cıkar oldum bu haldeyken bu kadar yersem ilerde evlenince nolur? :sm_confused:
Bolca kilo olur :jeyyar:
Zaten artık benim icin su saatten sonra yeni bi hayat baslıyor bundan böyle karsınızda eskisinden cok farklı bi 'Özge' olacak kaydirigubbakcemile5 :hooray: :teytey:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ay kızlar akrep elma diyeti yapıyomuş neslihan abla kaybedicen sen bu gidişle galiba delikafadulden bak hiç de çaktırmıyo çakaaall kaydirigubbakcemile3
kız sen nediyon ne kaybetmesi nesli alt eder akrebi o kadar kilo vermiş bu hafta mı vermiycek istesin yapar şeker zemuszemuszemuszemus
fundacım hosgeldın sana yazdım ama face ten görmedın sanırım verırım lıste cok basıt...

nazco calısan kadına nasıl yatılı mısafır gelıyor bacım anlamadım ben valla yaa...

bugun yedıklerımı yazayım..

sabah 8 de bır kase corba 4 bır dılım kepek ekmegı ve su

ara 1 salatalık

öglen cok cok az yaglı patlıcan yemegı bol domateslı ve sulu ve bır su bardagı ayran

ara bır orta boy seftalı

aksamda bır kase corba bol salata ve sebze yemegı...10 gun böyle gıdıcek...ıcıne bır köfte kadar et koyabılıyorsunuz...

tatlı , kızartma , yağ , cıkolata yasak
sorma be güzelim bende anlamıyorumda geliyolar işte gelmeyin denmiyo bende helak oluyorum heryere yetişecem diye
listen çok güzelde ben bu 4 dilim kepek ekmeğini anlayamadımbe canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize hayırlı kandiller hanımlar.ben bugün kandil sebebiyle niyetliyim.onun için dün başladığım ayran çorbası kürü yarım kaldı.ama yarın ve cuma günü tekrar yapıcam.sonuçları yazarım.ya açlık çekmiyorum ama çok fena susadım.akşam olsun kana kana su içicem.kızlar bu gece birbirimize dua edelim.rabbim inşaallah birbirimize ettiğimiz hayır dualarını kabul eder.

allah kabul etsin canım yaz günü su problem tabi canım bakalım bir ay ramazanda napçaz suyun kıymetini asıl ramazanda anlıycaz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KIZLAR BEN BU AYRAN DİYETİNİ TUTTUM VALLA HİÇ ACIKMIYORUM HAYIRLISIYLA YARINDA YAPICAM şakkıdı

offf bende sabırsızlanıyorum ama yapamadım işte hadi istediğin kiloyu verirsin inşallah güzelim tok tutmasıda güzel zaten acıkmaya pek fırsatta kalmıyo galiba iki saatte bir yeniyoya zaten ŞenizŞenizŞeniz

bende bugün kahvaltıdan beri bişi yememiştim canım istememişti az önce bir tabak karpuz yedim ama artık acıkmaya başladım gidip bişiler yesem iyi olacak yoksa akşama dayanamayıp yumulucam yemeklere benim için tehlike çanları çalıyo

kiz okadar emek etmissin ne diye bozdun akilli gerci bende yapiyom ya insallah aksama bozmam san aderken gerci istesemde bozamam bu hafta akrepi yenmem lazim cunku

kiz yok ben seni gormedim bile geldigini akrep vardi ona dedim oda gitmis galiba korktu benden kaydirigubbakcemile3

:mymeka: al sana gicik sey

nere gidiyon ki bende su detoksu yapiyom ben sadece nane koydum icine kahvaltimida yaptim fena degil tadi ama iki gun iucersem bilmiyom nasil olur neyse sikacaz disimizi artikin sende yappta su 90in altina in lutfen

hadi kız alt et şu akrepikaydirigubbakcemile5
benim diyet çok iyide şu akşam sattlaeri olmasa süper

merhaba kızlar sabah çok iş vardı gelemedim buraya. bende bugün başladım ayran çorbasına.dün gece haşladım bütün bakliyatları, sabahta işe gelmeden ayranıyla karıştırıp,bir yoğurt kovası getirdim işyerine.kahvaltıda yumurta yemeyi unutmuşum ama olsun acıkmıyorum zaten.tadı güzel rahat içiliyor.kilom 65,400 idi.bakalım iki gün sonunda durum ne olacak.inşaallah faydası olur hepimize

ben tadını çok begendim..
hastanede arkadaşlarda yapmaya başladılar

ablacım annem istediğim bişeyi almadı veya temizlik ya dediği için değil ben seve seve temizlik yaparım biliyorsunuz.neyse :çok üzgünüm:
ya canım böyle konuşup bizi merakta bırakma ..
hayat kısacık sakın ola boşa üzülerek vakit harcama:olmaz:

SLM KIZLAR

yenı dıyetınız hayırlı olsun ınsallah ıse yarar herkeste ıse yaramıs cunku

benım randevum bu aksam bogazım şiş yutkunamıyorumda ....gelmısken yazayım dedım....öptum herkesı

geçmişler olsun canımopuyorumnanaktan

eee napıyonus diyet bozucular..sizden iyi bir diyet bozanlar takımı olur haaa....naniknanik
sositososito
çatla anam çatla
kıskanma takımımızı

Artık kendime gelmem lazım 1 ay oluyor nerdeyse verdigim sadece 2 kilo . Hem psikolojim hem diyetim bozuldu. Hicbirsey benim bu sene okula zayıf baslamama engel olamaz :enbuyukkk: yıllardır kurduğum hayallerin artık tam gazı almısken gerceklesmesi lazım kaydirigubbakcemile4 okulun acılmasına 1.5 ay var ve ben okula bu sekilde baslamak istemiyorum.bunu istemedigimi de biliyorum ee o zaman azcık irade,kendine güven ve azimle bu isin üstesinden gelebiririm degilmi kaydirigubbakcemile5
Simdiki hedef okul acılana kadar yani 1.5 ayda en az 6 kilo. Basarabilirmiyim sizce?? kaydirigubbakcemile4 :uhm:

Ayy kimse girmedimi daha ben bile engel tanımadım cepten girdim kaydirigubbakcemile4 bak 1 saat icinde kimse girmezse gidip halley yerim laelaelaelaelae

umarım o halleyi yemememişsindir.
ya sen 1.5 ayda 8-10 kilo verirsin kızım..
yeterki sabret ..ve
sakın
1 tanecik yesem bişi olmaz deme :olmaz:

Güzel bir kalça için...
- Egzersiz şart! Eğer imkanınız varsa yüzmeye gidebilirsiniz.
- Duş sırasında soğuk suyla ve banyo lifiyle masaj yapın.
- Çok yağlı yiyeceklerden uzak durun.

Düz bir zeminde, sağ dizinin üzerine ve dirseklerine yüklenerek durun. Sol bacağınız dümdüz havada dursun. Şimdi bacağınızı iyice yukarıya kaldırın ve indirin. Hareketi 10 kez tekrarladıktan sonra aynı işlemi diğer bacağınız için yapın. Bu hareket bacaklarınızı esneterek, poponuzun kalkık görünmesine yardımcı olacak.

Bir önceki pozisyonunuzu bozmadan, havada olan bacağınızı dizinizden bükerek durun. Yine havada olan bacağınızı yukarı doğru ittirin. Sonra yeniden geri çekin. Hareketi her iki taraf için de 10 kez tekrarlayın. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey, bacağınızı havaya kaldırırken fazla zorlamamanız. Sadece gücünüzün yettiği kadar kaldırmalısınız.

Yerde yan dönerek ve sol kolunuzu başınızın altına alarak durun. Bu sırada sağ kolunuz destek alabilmek için yerde dursun. Şimdi sağ bacağınızı havaya kaldırın ve indirin. Aynı işlemi her iki taraf için 15 kez yapın. Yaparken fazla zorlanmayacağınız bu egzersiz, özellikle yan basen yağlarınızın erimesine yardımcı olacak.

Güzel bir karın için..
- Yemek öğünlerini atlamayın.
- Tıka basa yemeyin.
- Bol bol egzersiz yapın.
- Televizyon izlerken, karnınıza minik minik çimdikler atın.

Yere dümdüz ve sırtüstü uzanın. Bacaklarınız dizlerinizden bükük şekilde dursun. Başınızı çenenizin altında yumurta varmış gibi düşünerek tutun. Parmaklarınız kulaklarınızda olsun. Kendinizi olabildiğince öne doğru kaldırın ve indirin. Bu hareketi 15 kez tekrarlayın.

Hareketimiz bir önceki egzersiz gibi olacak. Tek fark bu kez bacaklar havada. Yine öne doğru kalkıp yatmanız gerekiyor. Bacaklarınızı kaydırmamaya dikkat edin.

Karın bölgemize de son atışı yapmaya hazırız ! Sırt üstü yatarken iki bacağınızı da dümdüz bir şekilde havaya kaldırın. Kollarınız başınızdan yukarıda ve düz bir şekilde dursun. Yeniden tüm gücünüzü toplayarak kollarınızı ayaklarınıza doğru uzatın ve ayak parmaklarınıza değmeye çalışın.

slm kzialr siz hic merak etmeyin o elma yapiyorsa bende detoks yapiyom super gidiyorr dun sadece karpuz yedim aksam dayanamadimda okadar yanlis biliyorum ama ne yapalim oldu birkere
neyse akrep korksun benden ..............

bu arada bende hepinizin kanidlini ktluyorum usareminde dedigi gibi hepimiz birbirinmize dua edelim butun musluman alemine
cagla ablam nasil gidiyor aciktin demi bende acliktan bayilacam ya bakalim bugunde zor tuttum kendimi tartilmadim ama hicte hafiif gibi gelmedim kendime
gerci bu diyet karni iyice sisiriyor ya bakalim nasil olacak insallah su kizin agzina dusmem

bu arada kizlar bu hafta degilde obur hafta artik bende su 65 e dusup mezun olmak istiyorum nasil olacak bilmiyorum ama benim yerime bakacak biri varmi aranizdan aynalar gelsin onu bekliyom inanin
mezun olduktan sonra yne gelirim hem kilomu korumak hemde sizden kopmamak icin ama haftaya bu isis sonlandirsam artik cok rahatliyacagim tabi becerebilirsem

slm kzialr siz hic merak etmeyin o elma yapiyorsa bende detoks yapiyom super gidiyorr dun sadece karpuz yedim aksam dayanamadimda okadar yanlis biliyorum ama ne yapalim oldu birkere
neyse akrep korksun benden ..............

oluyo arada ama ne yapalım ..
hiç yapmamaktan iyidirkaydirigubbakcemile3

bu arada bende hepinizin kanidlini ktluyorum usareminde dedigi gibi hepimiz birbirinmize dua edelim butun musluman alemine
cagla ablam nasil gidiyor aciktin demi bende acliktan bayilacam ya bakalim bugunde zor tuttum kendimi tartilmadim ama hicte hafiif gibi gelmedim kendime
gerci bu diyet karni iyice sisiriyor ya bakalim nasil olacak insallah su kizin agzina dusmem

hepinizin kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan

bu arada kizlar bu hafta degilde obur hafta artik bende su 65 e dusup mezun olmak istiyorum nasil olacak bilmiyorum ama benim yerime bakacak biri varmi aranizdan aynalar gelsin onu bekliyom inanin
mezun olduktan sonra yne gelirim hem kilomu korumak hemde sizden kopmamak icin ama haftaya bu isis sonlandirsam artik cok rahatliyacagim tabi becerebilirsem

valla bu diyeti tam yaparsan bu hafta bile olursun kız..
ama biraz beklede beraber olalım..

Back
X