Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gecmis olsun guzelim hepimizde var bir dinlemeyen aile buyugu ozaman benimde annem oyle olmus 93 kilo ben biraktigimda 83 kiloydu dusunun atik gerci boyu cok uzun ama olsun sonucta belli bir yastan sonra vucut kiloyu kaldirmiyor bende kziiyom ama nerde habire yiyormuss
sevgili konusuna gelince guzelim uzgunum ama nerden bulacaz sana sqen kendin bulda oyalan aileni unut :))

sende ha dovecem seni nasil ayni suna bak boyle gidersen sen birbucuk ayda zor verirsin kilo siskoo olarakta gidersin okula hadi artik yettin canima basla dogru durustt su diyete

valla haklisin guzelim hic dusunmuyorlarr kendilerinide bizide

yok yok elma diyetine yarın başlıyorum kaydirigubbakcemile4 gidip elma alıcam :enbuyukkk: yetti artık bi an önce vermem lazım 2 gündür dikkat ediyorum ama hala aynı :bbo: metabolizmayı canlandıralım birazz kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile2

gecmis olsun guzelim hepimizde var bir dinlemeyen aile buyugu ozaman benimde annem oyle olmus 93 kilo ben biraktigimda 83 kiloydu dusunun atik gerci boyu cok uzun ama olsun sonucta belli bir yastan sonra vucut kiloyu kaldirmiyor bende kziiyom ama nerde habire yiyormuss
sevgili konusuna gelince guzelim uzgunum ama nerden bulacaz sana sqen kendin bulda oyalan aileni unut :))

sende ha dovecem seni nasil ayni suna bak boyle gidersen sen birbucuk ayda zor verirsin kilo siskoo olarakta gidersin okula hadi artik yettin canima basla dogru durustt su diyete

valla haklisin guzelim hic dusunmuyorlarr kendilerinide bizide

ay ablacım herşey kiloda bitiyor işte şişkoyum kendimi kimseye beğendiremem kolay kolay. bunun için de vermem lazımm kaydirigubbakcemile5 yok artık yeter kaç yıldır elde var 0 bu sefer olacak :enbuyukkk: :enbuyukkk:

ay ablacım herşey kiloda bitiyor işte şişkoyum kendimi kimseye beğendiremem kolay kolay. bunun için de vermem lazımm kaydirigubbakcemile5 yok artık yeter kaç yıldır elde var 0 bu sefer olacak :enbuyukkk: :enbuyukkk:
begenmez tabi ben olsam bende begenmem sen en iyisi zayifla bak sonra nasil ask acisimi sefasimi cekecegine artik
çizelgem nasıl kızlarr??? laelaelaelaelae

cizelgen guzel guzelde durduk yere degistirip durma bence kilo ver oyle degistir

slm kızlar öğlen yemeğim süperdi ne çorba içtim nede pilav yedim tavuk ızgara bide domates demin arkadas bi kandıl sımıdı verdi kıramadım yedim ara öğünlerdede metabolizmam yavaşlamasın diye badem yiyorum bazen leblebi az miktarda bol bol su içiyorum 300 gr daha gitse süper olacak:lepi:

slm kızlar öğlen yemeğim süperdi ne çorba içtim nede pilav yedim tavuk ızgara bide domates demin arkadas bi kandıl sımıdı verdi kıramadım yedim ara öğünlerdede metabolizmam yavaşlamasın diye badem yiyorum bazen leblebi az miktarda bol bol su içiyorum 300 gr daha gitse süper olacak:lepi:

valla super canim hadi hadi cumaya kadar
300gr mi verirsin senden
su bol bol su icme olayinda iste ben hic basarili degilim
bende ne yedigimi yazardimda bosver birileri duymasin

Kızlar öğlende dısardaydım ya baya yürüdüm. Köfte yedim azıcık sonra saat 4 gibi yoğurt yedim daha da bisey yemiom bugün yesilcayım yoktu onu aldım bi de elma aldım yarın baslıyorum elma diyetine. Artık gittiği yere kadar..kafamçokkarıştı

of sinir oldum annem çekirdek yiyo yaa Çok üzgünüm çoook yeme diyorum nolacak sanane diyo ay napacam ben bu kadınla :bbo: :sinifsinif:

ben geldim canım aksamıda hafif atlattım kızlar bir kase çorba 1 tanede kandil simidi yedim birazdan da sporumu yapıcam yarında bildirimi yaparım öptm

kızlar 2 bardak yeşilçay içtim kaydirigubbakcemile4 yatana kadar birşey yemiyorum
yarın da inş elma diyeti yapıcam kendime gelmem lazım başka türlü olmayacak bu iş :umursamaz:

ben geldim canım aksamıda hafif atlattım kızlar bir kase çorba 1 tanede kandil simidi yedim birazdan da sporumu yapıcam yarında bildirimi yaparım öptm

hosgeldin ablacımm opuyorumnanaktan aa bende azcık spor yapsam sabaha kadar kilom azalır mı acep :uhm: bugün kaçamak da yapmadım :bbo:

kızlaar çizelgemi değiştiriyorum biraz değişiklik olsun. bu nasıl olmuş ??? çok sade yaa :sinifsinif:
cizelgen ayni snein gibi civil civil olmus ozgegamyoncuiremsu
gunaydın kızlar

uzun uzun okudum bayagı yazmıssınız valla..

1,73 emoşum dun gece ben gelmedım valla o saatte ayaklarımı uzatmıs dınlenıyordum...

neslı mezun olma kız olsanda bızı bırakma yaa...ben cok alıstım sana..

hursultan gayet ıyı gıdıyor dıyetın tebrık ederım senıde...

kızlar şurda oruca kaldı 15 gun ınsallah dayanırız...ben denıycem bakalım basarabılırmıyım..

aynalar nerde bu arada?
slm detsinam aynalar bi hafta ankara kacamagi yapiyo dietin nasil gidiyo ne kadar verebilirsin soyledimi doktor ?
bana gelınce aksam corbamı ıctım yemegımı yedım o kadar saat 10da bır bardak sut ıctım..ve geceyı kapattım...kendımı hafıf hıssedıyorum..bu sabahda corbamı ıctım ekmegımı yedım saat 10 da peynır ekmek yıycem...

günaydın kızlar dün oruç nedeniyle ara verdiğim çorbaya bugün yine başladım.yarında yapıcam inşaallah.bugün itibariyle kilom 64,800 geldim.bakalım çorba bende ne gibi bir etki yapacak.
orucun kabul olsun usarem
bu arada gunaydin hepinize kizlar yesil cay iciyorum suanda ama berbat zorla iciyom birara cok icerdim nezmandir icmiyordum tiksinmistim ama ne yaparsin iste zayiflama adina baslaldik gene
akrep yine gaza getirdi demi kaptan hadi bakalim kim kazanacak akrep burun farkiyla onde gidiyo gibikaydirigubbakcemile3
slm asagaskiler ne yapiyonuz ya sesiniz cikmiyor bak kahvaltiu yapacam sizi bekliyom

kaydirigubbakcemile4 gece kusu olarak yine anca geldim kaptan afina siginiyom artikvereliniortak

ay ay yorgun luktan oluyom bugun gorende aksama kadar tarlada calistim sanacak her tarafim dokuluyo .... kaptan bildirimi bu gece yapiyom ben yarin sabah erkende cocuklarin okul alisverisini yapacaz cantaydi defter kalem derken bi liste verdiler iki sayfa dolu bu hafta sonu tatile gidiyoz 3 hafta donuncede 3 gun sonra okular aciliyo birde oruc olacaz o yuzden gitmeden halledeyim dedim kaptan bu hafta walla korktun beni 750gr verdimkaydirigubbakcemile2 bu sabah tartildim 1 kilo umit ediyordum ama neyse yarin gece gorusuruz opuyorumnanaktanB]

cizelgen ayni snein gibi civil civil olmus ozgegamyoncuiremsu

orucun kabul olsun usarem

akrep yine gaza getirdi demi kaptan hadi bakalim kim kazanacak akrep burun farkiyla onde gidiyo gibikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile4 gece kusu olarak yine anca geldim kaptan afina siginiyom artikvereliniortak

ayy teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan bu arada ben herkesin adını öğrenemedim daha karıştırıyorum senin adın neydi?? :kedi:

günaydın kızlar bu sabaha bir adet activia ile başladım dün öyle yürümüşüm ki tişortum sırılsıklamdı ama sabah tartıda yine değişiklik yoktu:sinifsinif: 86,30 da kalmısım eminim yarın sabah 86 olarak uyanacagımkaydirigubbakcemile5
bu hafta 700gr ma ELVEDAAAAAAAAAAAA

Back
X