kızlar bir uğrayım dedim

derse gidicem hemen
bugün hiç kaçamağım olmadı diyordum ki eve gelince gofret yedim akannehir E birdenbire de bırakılmıyor ki dün 3 kaçamaktı bugün 1 olmuş yarın 0 zaten evdeki son gafretti bugünki delikafadulden
yarın dersaneye fian yürüyeceğim.Birazdan da ip atlarım bugün.Daha kilo verememişim kaç gündür 82 kaydirigubbakcemile3 ben böyle birden 1 kg verince her gün kilo vermeyi bekliyorum pskolojik olarak kaydirigubbakcemile3
Huuuuvereliniortak kızlar ben takıma alınıyormuyum yoksa dış kapının mandalı olarakmı kalıcam
lmaz:
alınacaksın kuzum aa sabır kaydirigubbakcemile3
GÜnaydın kızlar haftasonu boŞluyoruz topİmİzİ benİm laptop yapılsa keŞke
neyse haftasonu dİkkat ettİm hemen vermİŞİm bugunden İtİbaren sporada baslıyorum aksam yemeĞİ olarak elma havuÇ suyu İÇmeyİ dÜŞÜnÜyorum bu hafta kesİn 3 kİlo gİtmesİ gerek ÇÜnkÜ kıyfetlerİmde dar gelİyor sabah;
yarım sİmİt ve aÇık Çay bİrazdan yeŞİl Çayımı İÇİcem
haysem tatlım topİĞe yazalı 1 hafta oldumu olduysa 1 hafta daha deneme sÜren var
laptopunu yaptır gel ya valla özlüyoruz seni :kedi:
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom
opuyorumnanaktan
slmmmmmm ben bu hafta sonu baya dagitim yemek olayini annem olunca neyse bu sabah tan itibaren toparladik hadi bakalim 14 takim bu hafta dikkat edelim bol su bol spor yapalim domiii dun gece gelmisin kolay gelsin derslerine ama o borekler pasta lar olmamis soyliyim sana
lmaz:
sen kendine bak hıh :dilcikar: naniknanik
hahahaa.. doğru diyosun
benimde öle olmuştu 2 hafta deneme süresinde toplam 3 kilo verdim listeye girince kilo vermem azaldı
bana da öyle olmuştu delikafadulden
usarem leslie ablayı nerden indirdin canım çok merak ettim şunu :))):roflol:
şekerim dur sana özelden link atıyım incele
merhabalar 14. takım
ben 3. takımdan geldim.eylulce ve domination bize uğruyorlar sağolsunlar.bende iade-i ziyaret maksadıyla size bir uğrayayım dedim.umarım herkes istediği kiloya doğru istikrarlı bir şekilde ilerler..
hoşçakalın..kendinize iyi bakın emi? opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan her zaman bekleriz opuyorumnanaktan a.s.
kızcelerim hepinize simitler afiyet olsun..
bunlar kalorisiz light simit..
içinde sadece fazla miktarda sevgi var
zemus cugum seni unutmadım ama puanım yetmedi..
bi dahakine başta sen olcan..
sanada burdan sıcacık gönderiyomopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan :asigim:
bana d peynir yollamış ablacım yaa Şeniz
HİRAY SENDE BENİM GİBİ AZCIK KİLO VERİON SONRADA YİYİP ŞIMARION BAK 4 GÜN KALDI ŞURDA AZCIK SIK DİŞİNİ TATLIM KEK BÖREK YOK BEN ONLARI UNUTTUM BİLE BİDE ELMA DİYETİ ET DİYETİ BEN OLE ŞOK DİYETLERİ HİÇ SAĞLIKLI BULMUYORUM Bİ ARKADAS VARDI ELMA DİYETIYLE HAFTADA 3 KİLO VERIODU AMA ŞİMDİ 14 KİLO BİRDEN ALMIŞ HEMDE ÇOK KISA BİR ZAMANDA. BEDENİMİZİN HER TÜRLÜ YİYECEĞE İHTİYACI VAR EN SAĞLIKLI KİLOYU SPOR YAPARAK VEREBİLİRİZ VE KALICI OLUR AH AH BENDE EV HANIMI OLSAM VARYA 1 DK EVDE DURMAZDIM FILDIR FILDIR GEZERDİM ATARDIM KİLOLARI DÜN YÜRÜYÜŞ BANDINA GECE 11 DE BİNDİM VALLA ANCA ZAMAN OLDU EVİ TOPLA YEMEK YAP NEYSE ÇENEM DÜŞTÜ YORULDUMakannehir
bana da öyle oluyor delikafadulden
selam 14. takım..Ben 8. takımdan Nihal..Gezmeye çıktım size de uğradım nasıl keyifler??
opuyorumnanaktan hoşgeldin kaydirigubbakcemile
[QUOTEalkisalkisalkis super hursultan cumaya kadar 1 kilo daah verirsen derece ye bilen giren belki alkisalkisalkis
İNŞALLAH KIZ CUMAYA KADAR 90 NI Bİ GÖRSEM DEPRESYONDAN ÇIKCAM 90 NIN ÜSTÜNDE KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM:çok üzgünüm:[/QUOTE]
bende 80in ama kaç aydır takıldım kaldım o elma benim metabolizmamı bozdu
kızalr bu arada daha önce de söylemiştim kilo veremememin sebebi kabızlık çıkktı ve kaç aydır kabızmışım ben daha yeni farkettim akannehir :sinifsinif:
aman neyse çok konuştum dersler beni bekler öptüm hepinizi 2 hafta sonra burdayım bekleyin dominoş geliyor