Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiraycım yeme yaaaaa dost değil onlar düşman :) eger kursa aç gidersen onlardan bolca yersin ama evde dıyetlık bişeyler yersen iyi olur bence diğer arkadaslarında kek börek yapmaz inşallah

yedim bile şekeriiiimm

ben beceremiyorum diyet yapmayı
bütün günü güzel geçiiriyorum
akşamları dayanamıyorum

elma diyetinide yapamamıştım zaten

akşam yemeği olark 2 poğaça 1 dilim kek yediiiimmmm

protein diyetite yalan oldu anlıyacağınız

KIZLAR KIZLAR SABAH TARTILDIM 1 KıLO GıTMıŞ BıLE AKŞAM 30 DK TEMPOLU YÜRÜDÜM MEYVA SULARIMIDA ıÇTıM KENDıMı AZDA OLSA HAFıFLEMıŞ HıSSEDıYORUM
SABAH YARIM SıMıT VE ÇAY
DEMıNDE BıR YEŞıL ÇAY ıÇTıMkafamçokkarıştı
BıRAZDANDA BıR KOCAMAN YEŞıL ELMAAAAAA

HıRAY SENDE BENıM GıBı AZCIK KıLO VERıON SONRADA YıYıP ŞIMARION BAK 4 GÜN KALDI ŞURDA AZCIK SIK DıŞıNı TATLIM KEK BÖREK YOK BEN ONLARI UNUTTUM BıLE BıDE ELMA DıYETı ET DıYETı BEN OLE ŞOK DıYETLERı HıÇ SAĞLIKLI BULMUYORUM Bı ARKADAS VARDI ELMA DıYETIYLE HAFTADA 3 KıLO VERIODU AMA ŞıMDı 14 KıLO BıRDEN ALMIŞ HEMDE ÇOK KISA BıR ZAMANDA. BEDENıMıZıN HER TÜRLÜ YıYECEĞE ıHTıYACI VAR EN SAĞLIKLI KıLOYU SPOR YAPARAK VEREBıLıRıZ VE KALICI OLUR AH AH BENDE EV HANIMI OLSAM VARYA 1 DK EVDE DURMAZDIM FILDIR FILDIR GEZERDıM ATARDIM KıLOLARI DÜN YÜRÜYÜŞ BANDINA GECE 11 DE BıNDıM VALLA ANCA ZAMAN OLDU EVı TOPLA YEMEK YAP NEYSE ÇENEM DÜŞTÜ YORULDUMakannehir

ben tüm simitlerimi hediye ettim hala var gözüküyo:uhm:
cagla ablam cok tsk ler ya bi tanesinzemuszemus abla eger sorun olmasa senin icin msn adresi ver gorusuruz arada opuyorumnanaktan
yedim bile şekeriiiimm

ben beceremiyorum diyet yapmayı
bütün günü güzel geçiiriyorum
akşamları dayanamıyorum

elma diyetinide yapamamıştım zaten

akşam yemeği olark 2 poğaça 1 dilim kek yediiiimmmm

protein diyetite yalan oldu anlıyacağınız
kaydirigubbakcemile3 kiz yinemi giti diyet yapma iste azimli ol kacamaklar olsada devam birakmak yok :oklava:
KIZLAR KIZLAR SABAH TARTILDIM 1 KİLO GİTMİŞ BİLE AKŞAM 30 DK TEMPOLU YÜRÜDÜM MEYVA SULARIMIDA İÇTİM KENDİMİ AZDA OLSA HAFİFLEMİŞ HİSSEDİYORUM
SABAH YARIM SİMİT VE ÇAY
DEMİNDE BİR YEŞİL ÇAY İÇTİMkafamçokkarıştı
BİRAZDANDA BİR KOCAMAN YEŞİL ELMAAAAAA

alkisalkisalkis super hursultan cumaya kadar 1 kilo daah verirsen derece ye bilen giren belki alkisalkisalkis

kızlar halı yıkıyorum egzersiz yerine geçer herhalde hihoyyyt
şuan elma molası verdim bakıyım dedim:kahve:

canlar ben nohut pişirdigim zaman yağsız tuzsuz kendime pilav yapıyodum ve nuhutun yağlı etli yerinden degil sadece tanelerini katıp yiyodum
kalorisini en azından azaltmış oluyordum yerimseniben
lezzzetinden bişe kaybetmiyor deneyin bence kaydirigubbakcemile2
tsk haysem abla evet nohut protein den sayiliyor yanlis hatirlamiyorsam yagsiz tutsuz bi zarari olmazdir hali yikamaksa spor larin hassi tabi tum kaslar ayni anda calisirkaydirigubbakcemile3
merhabalar 14. takım
ben 3. takımdan geldim.eylulce ve domination bize uğruyorlar sağolsunlar.bende iade-i ziyaret maksadıyla size bir uğrayayım dedim.umarım herkes istediği kiloya doğru istikrarlı bir şekilde ilerler..
hoşçakalın..kendinize iyi bakın emi? opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan tskler cabik yine gel bekleriz hata tum takimi da bekleriz tanisalim birlikten kuvvet dogar

opuyorumnanaktan tskler cabik yine gel bekleriz hata tum takimi da bekleriz tanisalim birlikten kuvvet dogar[/QUOTE]

:roflol::roflol: birlikten kuvet dogar =yoruma bakin siz simdi kilolara karsi savas veriyoz ya o yuzden oyle dedim bende

ben geldimmmm

hfata sonu pek dikkat etmedim yediklerime neyapayım
annemin yemeklerini çok özlüyorum

kadıncağız ne kadar yersek o kadar seviniyo
anneciğimi sevindireyim dedim bende

ya ben protein diyetine takıldım merak ettim

aklımda kalmasın bi deneyeyim dedim

yarın başlıyommmmm

hiray benim arkadas protein rejimiyle tam 6 kilo vermis diyetetisyen kontrolu altinda sonra detaylari yazarim isteye olursa

hiray benim arkadas protein rejimiyle tam 6 kilo vermis diyetetisyen kontrolu altinda sonra detaylari yazarim isteye olursa

ben o diyeti iki gün yaptım kızlar bugün bırakmak zorunda kaldım çünkü kilo almışım..diyet dışına da hiç çıkmadım çok moralim bozuldu:gitme:
ben şimdi yemeğe gidiyorum..

Kızlar aÇ kaldım ya fırında tavuk yapmıŞlar aĞır aĞır kokuyodu yanında pılav ben sadece Çorba ıÇtım ÇÜnkÜ beyaz pırınÇ benı acayıp ŞıŞırıyor 1 dılımde kepek ekmeĞı ve sonrasında aÇık Çay bırazdan mısır patlaĞı yerım

ben o diyeti iki gün yaptım kızlar bugün bırakmak zorunda kaldım çünkü kilo almışım..diyet dışına da hiç çıkmadım çok moralim bozuldu:gitme:
Ben şimdi yemeğe gidiyorum..

işte tatlım her diyet bünyeye iyi gelmiyor muhakkak diyetisyen kontrolünde yapmak gerek elma diyeti, et diyeti bazen bünyeye zarar verebiliyor sağlıklı kilo vermeler

kızlar merhaba çok ama çok yoğunum bir türlü fırsat bulamıyorum gelmeye,şimdi kimse yokken yediklerimi yazayım.
sabah 1 fincan bitki çayı 3 adet kuru kayısı,işyerinde 1 bardak nar suyu içtim.sonra bir bardak meyva suyu daha içtim.öğlen bir kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.öğleden sonra küçük bir elma yedim.şimdide biraz leblebi yiyorum.akşamada allah kerim.
ayrıca dün iftarda 5-6 kaşık bulgur pilavı,biraz zeytinyağlı fasulye ve birkaç lokma tahinli pekmez yedim.bide akşam çayın yanında 1 tane top kek yedim.spor yapamadım dün.

[QUOTEalkisalkisalkis super hursultan cumaya kadar 1 kilo daah verirsen derece ye bilen giren belki alkisalkisalkis[/QUOTE]

İNŞALLAH KIZ CUMAYA KADAR 90 NI Bİ GÖRSEM DEPRESYONDAN ÇIKCAM 90 NIN ÜSTÜNDE KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM:çok üzgünüm:

kızlar bir uğrayım dedim kaydirigubbakcemile4 derse gidicem hemen
bugün hiç kaçamağım olmadı diyordum ki eve gelince gofret yedim akannehir E birdenbire de bırakılmıyor ki dün 3 kaçamaktı bugün 1 olmuş yarın 0 zaten evdeki son gafretti bugünki delikafadulden
yarın dersaneye fian yürüyeceğim.Birazdan da ip atlarım bugün.Daha kilo verememişim kaç gündür 82 kaydirigubbakcemile3 ben böyle birden 1 kg verince her gün kilo vermeyi bekliyorum pskolojik olarak kaydirigubbakcemile3
Huuuuvereliniortak kızlar ben takıma alınıyormuyum yoksa dış kapının mandalı olarakmı kalıcam:olmaz:
alınacaksın kuzum aa sabır kaydirigubbakcemile3
GÜnaydın kızlar haftasonu boŞluyoruz topİmİzİ benİm laptop yapılsa keŞke
neyse haftasonu dİkkat ettİm hemen vermİŞİm bugunden İtİbaren sporada baslıyorum aksam yemeĞİ olarak elma havuÇ suyu İÇmeyİ dÜŞÜnÜyorum bu hafta kesİn 3 kİlo gİtmesİ gerek ÇÜnkÜ kıyfetlerİmde dar gelİyor sabah;
yarım sİmİt ve aÇık Çay bİrazdan yeŞİl Çayımı İÇİcem
haysem tatlım topİĞe yazalı 1 hafta oldumu olduysa 1 hafta daha deneme sÜren var
laptopunu yaptır gel ya valla özlüyoruz seni :kedi:
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom
opuyorumnanaktan
slmmmmmm ben bu hafta sonu baya dagitim yemek olayini annem olunca neyse bu sabah tan itibaren toparladik hadi bakalim 14 takim bu hafta dikkat edelim bol su bol spor yapalim domiii dun gece gelmisin kolay gelsin derslerine ama o borekler pasta lar olmamis soyliyim sana:olmaz:
sen kendine bak hıh :dilcikar: naniknanik
hahahaa.. doğru diyosun
benimde öle olmuştu 2 hafta deneme süresinde toplam 3 kilo verdim listeye girince kilo vermem azaldı
bana da öyle olmuştu delikafadulden
usarem leslie ablayı nerden indirdin canım çok merak ettim şunu :))):roflol:
şekerim dur sana özelden link atıyım incele kaydirigubbakcemile4
merhabalar 14. takım
ben 3. takımdan geldim.eylulce ve domination bize uğruyorlar sağolsunlar.bende iade-i ziyaret maksadıyla size bir uğrayayım dedim.umarım herkes istediği kiloya doğru istikrarlı bir şekilde ilerler..
hoşçakalın..kendinize iyi bakın emi? opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan her zaman bekleriz opuyorumnanaktan a.s.
kızcelerim hepinize simitler afiyet olsun..
bunlar kalorisiz light simit..
içinde sadece fazla miktarda sevgi var
zemus cugum seni unutmadım ama puanım yetmedi..
bi dahakine başta sen olcan..
sanada burdan sıcacık gönderiyomopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan :asigim:
bana d peynir yollamış ablacım yaa Şeniz
HİRAY SENDE BENİM GİBİ AZCIK KİLO VERİON SONRADA YİYİP ŞIMARION BAK 4 GÜN KALDI ŞURDA AZCIK SIK DİŞİNİ TATLIM KEK BÖREK YOK BEN ONLARI UNUTTUM BİLE BİDE ELMA DİYETİ ET DİYETİ BEN OLE ŞOK DİYETLERİ HİÇ SAĞLIKLI BULMUYORUM Bİ ARKADAS VARDI ELMA DİYETIYLE HAFTADA 3 KİLO VERIODU AMA ŞİMDİ 14 KİLO BİRDEN ALMIŞ HEMDE ÇOK KISA BİR ZAMANDA. BEDENİMİZİN HER TÜRLÜ YİYECEĞE İHTİYACI VAR EN SAĞLIKLI KİLOYU SPOR YAPARAK VEREBİLİRİZ VE KALICI OLUR AH AH BENDE EV HANIMI OLSAM VARYA 1 DK EVDE DURMAZDIM FILDIR FILDIR GEZERDİM ATARDIM KİLOLARI DÜN YÜRÜYÜŞ BANDINA GECE 11 DE BİNDİM VALLA ANCA ZAMAN OLDU EVİ TOPLA YEMEK YAP NEYSE ÇENEM DÜŞTÜ YORULDUMakannehir
bana da öyle oluyor delikafadulden
selam 14. takım..Ben 8. takımdan Nihal..Gezmeye çıktım size de uğradım nasıl keyifler??
opuyorumnanaktan hoşgeldin kaydirigubbakcemile
[QUOTEalkisalkisalkis super hursultan cumaya kadar 1 kilo daah verirsen derece ye bilen giren belki alkisalkisalkis

İNŞALLAH KIZ CUMAYA KADAR 90 NI Bİ GÖRSEM DEPRESYONDAN ÇIKCAM 90 NIN ÜSTÜNDE KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM:çok üzgünüm:[/QUOTE]

bende 80in ama kaç aydır takıldım kaldım o elma benim metabolizmamı bozdu
kızalr bu arada daha önce de söylemiştim kilo veremememin sebebi kabızlık çıkktı ve kaç aydır kabızmışım ben daha yeni farkettim akannehir :sinifsinif:
aman neyse çok konuştum dersler beni bekler öptüm hepinizi 2 hafta sonra burdayım bekleyin dominoş geliyor kaydirigubbakcemile4

kızlar şimdi aklıma geldi 2 hafta sonra sınavlar var akannehir
napıcam :bbo: neyse duuma göre size haber veririm izin süresini uzatabiliriz fisfisfis
neyse ben hemen gidiyorum sonra girebilirsem görüşürüz opuyorumnanaktan öpüyorum hepinizi a.s.

kızlar şimdi aklıma geldi 2 hafta sonra sınavlar var akannehir
napıcam :bbo: neyse duuma göre size haber veririm izin süresini uzatabiliriz fisfisfis
neyse ben hemen gidiyorum sonra girebilirsem görüşürüz opuyorumnanaktan öpüyorum hepinizi a.s.

ARAYI ÇOK AÇMA KIZ DOMİNOŞ ÖZELDE Bİ MSJ VAR SEN Mİ ATTIN ACEP?
DU BAKAYIM ÖPTM:ecrin_bebek:

Kız zıllı attıĞın lınkde nıye vırÜs vırÜs yazıo aÇmam ben onu bak ıŞyerındeyım ne olur ne olmaz ne dıyon bu ıŞe?

Back
X