- 31 Ocak 2025
- 1.159
- 419
- 38
- 21
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Ben karnimada sürdümÇörek otu yağı aldım güya rahmime karnıma sürecektim ısıtsın diye. Ama kullanamadım. İçerim bu sefer
Aslında Dr rahmin çok güzel yumurtaların güzel demişti hormonlar da da tsh harici sıkıntı yok ama işte olmuyor
AynenArı sütü gibi bir sey degil mi
Tsh i dereotu ve yoğurdu karıştırıp yedim baya güzel düşürdü eğer seninkide yuksekseÇörek otu yağı aldım güya rahmime karnıma sürecektim ısıtsın diye. Ama kullanamadım. İçerim bu sefer
Aslında Dr rahmin çok güzel yumurtaların güzel demişti hormonlar da da tsh harici sıkıntı yok ama işte olmuyor
Hooop hemen geldim kız15 ve 16 Nisan yumurtlamaydı 17 de catladı bugün çatlamadan itibaren 8.günüm belirti olarak her ay yumurtlamayla birlikte her zaman göğüs ağrım olur Oyüzden onu belirti saymıyorum ama üç gecedir özellikle geceleri vücudum alev alev yanıyor gece uyanıyorum elim ayağım inanılmaz sıcak bu bir belirtimi bilmiyorum aşırı yanıyordu yorgunluktan mı oldu bilmiyorum ama hep aynı tempoda çalışan biriyimde aslında anlamadım birde aynı şekilde üç gündür erkenden uykum geliyor normalde 11 gibi uyurdum en erken üç gündür 9 dedimi uykum geliyor ve uyuyorum da birde bugün hafif çok az arada olan kasık batmam oldu bilmiyorum bunları yazmak istedim veee 10.günden itibaren test yapmaya başlarım yani cumartesi günü ilk testimi yapacam
5.6 cıktı benim yirmi gündür ilaç kulllanıyorum.Tsh i dereotu ve yoğurdu karıştırıp yedim baya güzel düşürdü eğer seninkide yuksekse
İnşallah hepimizin duysunYarin versem kan çıkar mı sizce evde ilk idrarla bir daha yapacağım ondan sonra kanda çıkar mi. İnşallah rabbim sesini duysun canım
Hayırlı olsun
Benim bu ay da olmadı nasip
Bat ne zamanLavobaya gitmeye korkuyorum regl sancısı var sanırım bu ay bende oluyorum
Bugün kahve rengi lekem geldi sanırım oluyorumBat ne zaman
Bir dahaki ay inşallahBugün kahve rengi lekem geldi sanırım oluyorumben elendim kızlar
Hayırlısı canım inşallah bir dahaki aya gelir bebişinBugün kahve rengi lekem geldi sanırım oluyorumben elendim kızlar
Benimde öyle Regl sancım başladı resmen midem karnım ağrıyor. Neyse nasip diyelim artık diğer ayaLavobaya gitmeye korkuyorum regl sancısı var sanırım bu ay bende oluyorum
Siz kan verdiniz mi?Hayırlısı canım inşallah bir dahaki aya gelir bebişin
Benim daha 5 günüm var canım. Önceki kimyasallardan dolayı bu sefer iyice emin olmadan gitmek istemiyorum. Bulunduğum yerdede özel de kadındoğum dru yok. Devletteki de saolsun hiç umursamıyor. Kimyasalı normal olarak görüyor. Elimdeki testlerle kontrol edicem. Bugün tekrar yaptım anında silik pembe olarak göründü. Diğer kimyasal gebeliklerimde (2 kere geçirdim) idrar testlerim hep 10 dk sonra silikleşmeye ve hafif koyulaşmaya başlıyordu. Adetim geçtikten 2 gün sonra gittiğimde değerim birinde 18 diğerinde 7 çıktı ve birkaç gün sonra adet oldum. Bu da sabahki testimSiz kan verdiniz mi?
Ay evet var. Sabah bende de silik çıktı önce ilk dakikada. Sonra kayboldu anlamadım. İnşallah olur bu sefer canım. Sağlıklı olsundaBu sabah yaptığım
Markası ne canım testinAy evet var. Sabah bende de silik çıktı önce ilk dakikada. Sonra kayboldu anlamadım. İnşallah olur bu sefer canım. Sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?