- 10 Şubat 2020
- 5.294
- 7.091
- 198
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Awox dün hiç çıkmamıştı aynı markaMarkası ne canım testin
Awox biraz yüksek hgc algılıyormuş. Ama yanılma yapmadığı için pozitif olabilir canım inşallah vardır.Awox dün hiç çıkmamıştı aynı marka
Aaa öyle mi? İnşallah ama pek umudum yol bakalımAwox biraz yüksek hgc algılıyormuş. Ama yanılma yapmadığı için pozitif olabilir canım inşallah vardır.
Bunu duymadım ama ocean övüyorlarKızlar nutraxin takviye nasıl sizce 21 vitamini olan ? Eki Görüntüle 3585270
Canım bende nutraxin man ve bundan almayı düşündüm burada bir arkadaş önermişti ama kararsızımKızlar nutraxin takviye nasıl sizce 21 vitamini olan ? Eki Görüntüle 3585270
Ben bu markaya güvenmiyorum kaç defa yanılttı beni bu ay da yanılttı hatta bundan daha belirgindi ve ilk on dk da oluşmuştu ha tabiki belli de olmaz ama başka markayla da deneyin derimKızlar selam reglime 5 gün kaldı testin markası prodoctor
Canım dün awox yaptım o da çok hafif silik bi şekilde çıktı ama o daha yüksek hcg algılıyormuş yarın yine awox yapacağım dünki prodoctora göre bugüb koyulaşma var ama bende bu marlaya güvenmiyorumBen bu markaya güvenmiyorum kaç defa yanılttı beni bu ay da yanılttı hatta bundan daha belirgindi ve ilk on dk da oluşmuştu ha tabiki belli de olmaz ama başka markayla da deneyin derim
Regl ne ne kadar var daha.Bunu duymadım ama ocean övüyorlar
Foliborn myface övüyorlar
Bir de gynoseed jel
Ben bu ay jeli kullanıcam bir de geçen ay başladığım proxyfenine devam edicem nasip bakalım inşallah bu sefer olur hepimizin
Daha regl gelmedi ama kestim umudu.
İnsanın akıntısı bile olmaz mı ya
Normalde çok akıntım olur kurudum bu ay
Yarın olmam lazımRegl ne ne kadar var daha.
Benimde yarın birlikte bekleyelimYarın olmam lalazım
Pik ne zamandı sizinYarın olmam lazım
Canım selam iki gün önce awox test yaptım sanki silik çizgi var bakar mısınAwox biraz yüksek hgc algılıyormuş. Ama yanılma yapmadığı için pozitif olabilir canım inşallah vardır.
Kuzum benim eşimin morfolojisi 3.32 çıkmıştı mart ayında test vermiştik, normalde değer 4müş doktor bu yüzden bu ay takviye başladı ’thancss’ isimli.Bunu duymadım ama ocean övüyorlar
Foliborn myface övüyorlar
Bir de gynoseed jel
Ben bu ay jeli kullanıcam bir de geçen ay başladığım proxyfenine devam edicem nasip bakalım inşallah bu sefer olur hepimizin
Daha regl gelmedi ama kestim umudu.
İnsanın akıntısı bile olmaz mı ya
Normalde çok akıntım olur kurudum bu ay
Man olan erkek için mi acaba? Hamile kalmış mı canım öneren kişiCanım bende nutraxin man ve bundan almayı düşündüm burada bir arkadaş önermişti ama kararsızım
18 i pik olmustu:) test yaptın mı.. Benim dün negatifti yaPik ne zamandı sizin
Ay benim de 2 yıl olacak ağustos da :)Kuzum benim eşimin morfolojisi 3.32 çıkmıştı mart ayında test vermiştik, normalde değer 4müş doktor bu yüzden bu ay takviye başladı ’thancss’ isimli.
ben de diyorum folik Asit alayım kullanayım gynoseed jel kullandım ama bu ay tabii ki takviyeye de yeni başladığımız için etki etmedi bugün adetim söküldü iyice, işte araştırıyorum Bunu da Instagram’da birisi kullanmış ve sonrasında hamile kaldığını falan söylüyor öylelikle gördüm zaten gebe kalmak için omega 3 demir ve d vitamini kullanmamız gerekiyormuş ya bakalım hayırlısı inşallah diğer aya daha sağlam adımlarla.. cok yoruldum ama toparlanmaya çalışıyorum olacağına inanıyorum 2 yıl olcak evleneli
Awox iyi bir marka diyorlar yarın sabah tekrar yapın zaten varsa koyulaşırCanım dün awox yaptım o da çok hafif silik bi şekilde çıktı ama o daha yüksek hcg algılıyormuş yarın yine awox yapacağım dünki prodoctora göre bugüb koyulaşma var ama bende bu marlaya güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?