15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

18 i pik olmustu:) test yaptın mı.. Benim dün negatifti ya
Benim 21 i yanlış yapmadiysam tabi.
Bir hafta önce yaptım negatifti.biir daha yapmiycam dedim .yumurtlamanin 9. Günü çamaşırım da bir kaç damla gördüm. Herhalde regli olcam dedim.olmadim.olmayinca da acaba yerleşme kanaması mi diye tekrar umutla doldum test yaptım dün yine negatif. Artık test yapmayı düşünmüyorum ama aklımda sürekli burda.

21 ise daha erken senin en erken yarınki testle cıkar cıkmayadabilir. Yarın tekrarla bence

Ay benim de 2 yıl olacak ağustos da :)
İnşallah bakalım. Sperra kullanıyor eşim benim hız için dr verdi. Ben de proxyfemin kullanıyorum bakalım.. Jelle ilgili olumlu şeyler okduum baya kullanalım
İnşallah bizde diğer aya güzel haberler veririz, eşiniz ne zamandır kullanıyor takviye? Sizşn kullandığınız folik asit mi

Canım bak az önce tekrar awox yaptım
Ay sende var sanırım canım yarın kan ver mutlaka. Hcg değerini yazar mısın buraya? Yarın bende Awox ile tekrar yapacağım. Bugün aklım karıştı baya. Yarın 13. Gün çıkmazsa daha da yoktur zaten

İnşallah bizde diğer aya güzel haberler veririz, eşiniz ne zamandır kullanıyor takviye? Sizşn kullandığınız folik asit mi
İnşallah..
Benim kullandığım içeriği baya zengin bir takviye içinde folik asit qrnzim çinko selenyum cinseng vs her şey var. Eşim de yirmi gündür kullanıyor henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…