- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Canım az önce yaptım sıvı alımına vs dikkat etmedim ama heyecandan yarını bekleyemedim awox da koyulaşmış iki gün önceye göre çok heyecanlıyım yarın kan vereceğim inşallah vardırAwox iyi bir marka diyorlar yarın sabah tekrar yapın zaten varsa koyulaşır
Benim 21 i yanlış yapmadiysam tabi.18 i pik olmustu:) test yaptın mı.. Benim dün negatifti ya
Hayırlı olsunCanım az önce yaptım sıvı alımına vs dikkat etmedim ama heyecandan yarını bekleyemedim awox da koyulaşmış iki gün önceye göre çok heyecanlıyım yarın kan vereceğim inşallah vardır
Ay inşallah ya çok istiyorum yarın kan verip hüsrana uğramak istememHayırlı olsun
Biliyorum o hissi ya olmadıysaAy inşallah ya çok istiyorum yarın kan verip hüsrana uğramak istemem
Awoxa güveniyorum açıkçası hem awox hem prodoctor silik çıkınca umutlandımBiliyorum o hissi ya olmadıysa
Siz aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
21 ise daha erken senin en erken yarınki testle cıkar cıkmayadabilir. Yarın tekrarla benceBenim 21 i yanlış yapmadiysam tabi.
Bir hafta önce yaptım negatifti.biir daha yapmiycam dedim .yumurtlamanin 9. Günü çamaşırım da bir kaç damla gördüm. Herhalde regli olcam dedim.olmadim.olmayinca da acaba yerleşme kanaması mi diye tekrar umutla doldum test yaptım dün yine negatif. Artık test yapmayı düşünmüyorum ama aklımda sürekli burda.
Awox bugün bende de aynı böyle çıkarttı. Ama sonra kaybolduCanım selam iki gün önce awox test yaptım sanki silik çizgi var bakar mısın
Negeatifi görünce de canım sıkılıyor. Pazartesi yapayım diyorum. Ama dayanamayıp yarın da yapabilirim.21 ise daha erken senin en erken yarınki testle cıkar cıkmayadabilir. Yarın tekrarla benbenc
İnşallah bizde alalım güzel haberlerEvet canım erkek için, aynen şuan hamileymiş.
İnşallah bizde diğer aya güzel haberler veririz, eşiniz ne zamandır kullanıyor takviye? Sizşn kullandığınız folik asit miAy benim de 2 yıl olacak ağustos da :)
İnşallah bakalım. Sperra kullanıyor eşim benim hız için dr verdi. Ben de proxyfemin kullanıyorum bakalım.. Jelle ilgili olumlu şeyler okduum bayakullanalım
Hadi bakalım inşallah canımCanım az önce yaptım sıvı alımına vs dikkat etmedim ama heyecandan yarını bekleyemedim awox da koyulaşmış iki gün önceye göre çok heyecanlıyım yarın kan vereceğim inşallah vardır
Ben bu ay bir gebenin günlüğünün jelini kullandım da ne kadar iyiydi bilememAy benim de 2 yıl olacak ağustos da :)
İnşallah bakalım. Sperra kullanıyor eşim benim hız için dr verdi. Ben de proxyfemin kullanıyorum bakalım.. Jelle ilgili olumlu şeyler okduum bayakullanalım
Canım bak az önce yaptım awox sıvı alımına dikkat etmedimHadi bakalım inşallah canım
Canım bak az önce tekrar awox yaptımAwox bugün bende de aynı böyle çıkarttı. Ama sonra kayboldu
Cmt pazar cıkar bence.Negeatifi görünce de canım sıkılıyor. Pazartesi yapayım diyorum. Ama dayanamayıp yarın da yapabilirim.
Sizde var mı belirti
Ay sende var sanırım canım yarın kan ver mutlaka. Hcg değerini yazar mısın buraya? Yarın bende Awox ile tekrar yapacağım. Bugün aklım karıştı baya. Yarın 13. Gün çıkmazsa daha da yoktur zatenCanım bak az önce tekrar awox yaptım
İnşallah..İnşallah bizde diğer aya güzel haberler veririz, eşiniz ne zamandır kullanıyor takviye? Sizşn kullandığınız folik asit mi
Bnce bu çizgiyle en az 100 hcg falan vardır yaCanım bak az önce tekrar awox yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?