- 10 Şubat 2020
- 5.294
- 7.091
- 198
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Gynoseed mi jelin adı..Ben bu ay bir gebenin günlüğünün jelini kullandım da ne kadar iyiydi bilemem
Ay hala emin olamıyorum ya prodoctorda silik çıktı böyle ama korkuyorum yalancıysa testlerAy sende var sanırım canım yarın kan ver mutlaka. Hcg değerini yazar mısın buraya? Yarın bende Awox ile tekrar yapacağım. Bugün aklım karıştı baya. Yarın 13. Gün çıkmazsa daha da yoktur zaten
Gerçekten miiiii inşallah ya lütfen sabah bi awox daha yapıp kan vereceğim dua edin kızlarBnce bu çizgiyle en az 100 hcg falan vardır ya
Evet baya belirgin canım hemen kan ver etiketle mutlaka beni de hayırlı olsun şimdidenCanım bak az önce yaptım awox sıvı alımına dikkat etmedim
İnşallahEvet baya belirgin canım hemen kan ver etiketle mutlaka beni de hayırlı olsun şimdiden
Bu arada çatlama hangi gündü canımİnşallahsabah vereceğim kan reglime 5 gün var acaba kaç çıkar kan değerim
Evet canım o jel regl oldum ama tam sökülemedim ben folik asit kullanıyorum senin kullandığın var mı tüm değerlerim de iyi ovülasyonda yumurtlama da görüyorum ama anlamadım niye böyleGynoseed mi jelin adı..
Ben de sipariş verdim bakalımsen ne zamn test yaparsın canım
Bilmiyorum ama bence yüksek çıkarİnşallahsabah vereceğim kan reglime 5 gün var acaba kaç çıkar kan değerim
Bence biraz daha bekle erken öğrenmen pek iyi değil çünkü sürekli artmışmı diye bakacaksın canımİnşallahsabah vereceğim kan reglime 5 gün var acaba kaç çıkar kan değerim
20-21 nisan canımBu arada çatlama hangi gündü canım
Kaç aydır deniyorsun benim 9 ay oldu..Evet canım o jel regl oldum ama tam sökülemedim ben folik asit kullanıyorum senin kullandığın var mı tüm değerlerim de iyi ovülasyonda yumurtlama da görüyorum ama anlamadım niye böyle
Maşallah rahme sperm değdiği an döllenmiş demek ki20-21 nisan canım
Canım evet haklısın ama benim sorunlarım çok böbrek nakli oldum çift boynuzlu rahmim düşük riskim vs olunca riskli gebelik olacak o yğzden biraz erken öğrenip dikkat etmek istiyorum geçen ay rahim filmi çekildim bakalım kısmetBence biraz daha bekle erken öğrenmen pek iyi değil çünkü sürekli artmışmı diye bakacaksın canım
Maşallah rahme sperm değdiği an döllenmiş demek kigüzel sonuclarını bekliyoruz
Ben kızıma hamileliğimi ilk reglime beş gün kala prodoctor ile öğrenmiştim.Ay hala emin olamıyorum ya prodoctorda silik çıktı böyle ama korkuyorum yalancıysa testler
Ben de 7 aydır deniyorum 35 yaşındayım bende biraz şekerim çıktı ama o da etkili değil dedi eşim henüz sperm testi yaptırmadı pek inanmıyor ya jeli deneyeceğim bu ay folidays folik asite de başlayacağım inşallah olumlu olur canım ya yumurta takibini hangi testle yapıyorsunKaç aydır deniyorsun benim 9 ay oldu..
Proxyfemin verdi doktorum yumurtalarımı rahmimi çok beğendi djjfjfj ama tsh yüksek onu düşürmen lazım dedi.
Bir de eşimin sperm hızı düşük biraz.
Bence bu ay da o jeli dene. Ben deneyecegim bakalım olumlu olur inşallah
Ay inşallah sabah nasıl olacak ya sabah olsada test yapsam çok heyecanlıyımBen kızıma hamileliğimi ilk reglime beş gün kala prodoctor ile öğrenmiştim.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın da bize de dua edersin inşallah bebeğin seninledirCanım evet haklısın ama benim sorunlarım çok böbrek nakli oldum çift boynuzlu rahmim düşük riskim vs olunca riskli gebelik olacak o yğzden biraz erken öğrenip dikkat etmek istiyorum geçen ay rahim filmi çekildim bakalım kısmet
İnşallah hayırlısı ile olurAy inşallah sabah nasıl olacak ya sabah olsada test yapsam çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?