15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Peki kusura bakmazsan bir şey soracağım ilişkiyi 1 gün var 1 gün yok mu olarak mı değerlendirdiniz belki bize de tavsiye verirsin

Peki kusura bakmazsan bir şey soracağım ilişkiyi 1 gün var 1 gün yok mu olarak mı değerlendirdiniz belki bize de tavsiye verirsin
Canım valla ben ilişki şöyle oldu test pik olduğu gün ilişki oldu 2.günde test pikti o gün olmadı 3. Çatladı o gün ilişki oldu ve 4.gün ilişki oldu sonrasında çok olmadı 3. Gün çatlamadaki ilişkide jel kullandım

Yani 4 gün içinde 3 kere oldu ilk yumurtlama günü sonra da çatlama ve ertesi gün de oldu diyorsun çatlamada 1 kere kullandın bende aslında yaptım bir de folik asit kullandım sen ya da eşin bir şey kullandınız mı

Canım bu ay hiçbişey kullanmadım sadece letu kullandım 5 gün bu aydan ümidim yoktu o yüzden bu ay salmıştım herşeyi açıkçası

Senin reglin ne zaman test yaptın mı

Evet canım o jel regl oldum ama tam sökülemedim ben folik asit kullanıyorum senin kullandığın var mı tüm değerlerim de iyi ovülasyonda yumurtlama da görüyorum ama anlamadım niye böyle
Canım bende aynıyım pikte gördüm çatlamada 4 gün üst üste değerlendirdim ama olmadı bugün yine regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…