- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Peki kusura bakmazsan bir şey soracağım ilişkiyi 1 gün var 1 gün yok mu olarak mı değerlendirdiniz belki bize de tavsiye verirsincanım ovu testiyle takip ettim ilişki günlerine dikkat ettim bide çatlama günü olan ilişkide gynosed jel kullandıö bi kez ama hiç belirti yok ya sadeve bende yumurtlamadan sonra beyaz krem kıvamında akıntı oldu bikaç gün
Canım valla ben ilişki şöyle oldu test pik olduğu gün ilişki oldu 2.günde test pikti o gün olmadı 3. Çatladı o gün ilişki oldu ve 4.gün ilişki oldu sonrasında çok olmadı 3. Gün çatlamadaki ilişkide jel kullandımPeki kusura bakmazsan bir şey soracağım ilişkiyi 1 gün var 1 gün yok mu olarak mı değerlendirdiniz belki bize de tavsiye verirsin
Yani 4 gün içinde 3 kere oldu ilk yumurtlama günü sonra da çatlama ve ertesi gün de oldu diyorsun çatlamada 1 kere kullandın bende aslında yaptım bir de folik asit kullandım sen ya da eşin bir şey kullandınız mıCanım valla ben ilişki şöyle oldu test pik olduğu gün ilişki oldu 2.günde test pikti o gün olmadı 3. Çatladı o gün ilişki oldu ve 4.gün ilişki oldu sonrasında çok olmadı 3. Gün çatlamadaki ilişkide jel kullandım
Canım bu ay hiçbişey kullanmadım sadece letu kullandım 5 gün bu aydan ümidim yoktu o yüzden bu ay salmıştım herşeyi açıkçasıYani 4 gün içinde 3 kere oldu ilk yumurtlama günü sonra da çatlama ve ertesi gün de oldu diyorsun çatlamada 1 kere kullandın bende aslında yaptım bir de folik asit kullandım sen ya da eşin bir şey kullandınız mı
Senin reglin ne zaman test yaptın mıYani 4 gün içinde 3 kere oldu ilk yumurtlama günü sonra da çatlama ve ertesi gün de oldu diyorsun çatlamada 1 kere kullandın bende aslında yaptım bir de folik asit kullandım sen ya da eşin bir şey kullandınız mı
Canım bende aynıyım pikte gördüm çatlamada 4 gün üst üste değerlendirdim ama olmadı bugün yine regl oldumEvet canım o jel regl oldum ama tam sökülemedim ben folik asit kullanıyorum senin kullandığın var mı tüm değerlerim de iyi ovülasyonda yumurtlama da görüyorum ama anlamadım niye böyle
Hiç moralini bozma bende 5 aydır aynı şeyi yaşıyorum inşallah bu ay tutarCanım bende aynıyım pikte gördüm çatlamada 4 gün üst üste değerlendirdim ama olmadı bugün yine regl oldum
Eşin sperm testi verdi mi canımCanım bende aynıyım pikte gördüm çatlamada 4 gün üst üste değerlendirdim ama olmadı bugün yine regl oldum
Hayır canım vermedi önümüzdeki hafta bi ürologa gitmeyi düşünüyoruz devlette testi yapıyolar mı? Belirti bir şart vs var mıEşin sperm testi verdi mi canım
Yaparlar canımHayır canım vermedi önümüzdeki hafta bi ürologa gitmeyi düşünüyoruz devlette testi yapıyolar mı? Belirti bir şart vs var mı
İnşallah çok güzel bir ümit olurCanım bu ay hiçbişey kullanmadım sadece letu kullandım 5 gün bu aydan ümidim yoktu o yüzden bu ay salmıştım herşeyi açıkçası
İnşallah sabah olsada kan versemİnşallah çok güzel bir ümit olur
Ben bugün oldum malesef ama sökülemedim artimed test yapmıştım pozitif çıktı yanılttı beni bayaSenin reglin ne zaman test yaptın mı
İnşallah çok güzel bir ümit olur
Ver güzel haberlerinle de bize dua etİnşallah sabah olsada kan versem
Canım o test çok kötü bana da yanlış çıkarmıştı daha önceBen bugün oldum malesef ama sökülemedim artimed test yapmıştım pozitif çıktı yanılttı beni baya
Diğer ay inşallah Hamiş olursun ben tam sökülemedim yaCanım bende aynıyım pikte gördüm çatlamada 4 gün üst üste değerlendirdim ama olmadı bugün yine regl oldum
Erken gebelik yaptım kan da verdim öyle anladım olmadığınıCanım o test çok kötü bana da yanlış çıkarmıştı daha önce
Öyle bir şey mi varmiskızlar hiç danışmanlık aldınız mı yumurta takibi için
Benimde henüz kahverengi akıntı şeklinde.Diğer ay inşallah Hamiş olursun ben tam sökülemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?