- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Ben almıştım bi kaç taktik veriyorlar yorumluyor önceden bilmiyordum destek aldımÖyle bir şey mi varmis
Ay belki sen hamilesin yerleşme lekesidir inşallahBenimde henüz kahverengi akıntı şeklinde.
İlk kez duyuyorum.Ben almıştım bi kaç taktik veriyorlar yorumluyor önceden bilmiyordum destek aldım
Sanmıyorum balım ya benim reglim genelde böyle başlarAy belki sen hamilesin yerleşme lekesidir inşallah
Bir gebenin günlüğü de veriyor ben pek yumurtlama olaylarını bilmiyorumdır o yüzden tam anlamak için sordumİlk kez duyuyorum.
Hmm üzüldüm ya gerçekten kafaya mı takıyoruz anlamadım biraz yaşımda var 35 erken çocuk istiyorumSanmıyorum balım ya benim reglim genelde böyle başlar
Bence stres yapıyoruz. Senin eşin sperm testi verdi mi?Hmm üzüldüm ya gerçekten kafaya mı takıyoruz anlamadım biraz yaşımda var 35 erken çocuk istiyorum
Ya benim tüm değerlerim iyi eşim vermiyor bir problemim yok diyor zorla da götüremem bir şey de kullanmıyor senin eşin verdi miBence stres yapıyoruz. Senin eşin sperm testi verdi mi?
Ya bu erkekler neden böyleYa benim tüm değerlerim iyi eşim vermiyor bir problemim yok diyor zorla da götüremem bir şey de kullanmıyor senin eşin verdi mi
Evet canım görünüyor silik cizgi inşallah gittikce koyulaşırCanım selam iki gün önce awox test yaptım sanki silik çizgi var bakar mısın
Canım az önce yaptım koyulaşmış awox yineeee ay çok heyecanlandımEvet canım görünüyor silik cizgi inşallah gittikce koyulaşır
Sorun olduğunu düşünmüyor çünkü ilişki oluyor problem yok diyor anlatamıyorumYa bu erkekler neden böylebiz her şeyi yapıyoruz onlar kendinden çok emin nedense. Ben benimkine bu ay verdireceğim test.
Canım bi an önce versin biz 6 aydır falan deniyoruz olmuyor bu ay ben eşimi götürdüm test verdi ultrasona girdi variskoler çıktı hiç bi belirti yoktu ge o da kendinden emindi bi sorunum yok diye neyseki sperm hızı sayısı vs normal çıktı ilerde ameliyat olacak bikaç ay daha deneycrpiz hamile değilsemSorun olduğunu düşünmüyor çünkü ilişki oluyor problem yok diyor anlatamıyorum
Canım az önce yaptım koyulaşmış awox yineeee ay çok heyecanlandım
Ben normalde yarın sabah yapacaktım dayanamadım yarın kan vermeye gideceğimaynen koyulaşmışşş hadi hayırlısı.. bide ben kendimde şunu tecrübe ettim sabah yaptığım testler daha silik çıkıyor. Ama gün içinde 2 saat sıvı tüketimi yapmadan ve çok afedersiniz zorla gelen idrarla yaptığım testler daha belirgin çıkıyor.
Nasıl test verdiniz canım ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misin sormaktan yoruldum doktora falan tecrübelisin bu konudaCanım bi an önce versin biz 6 aydır falan deniyoruz olmuyor bu ay ben eşimi götürdüm test verdi ultrasona girdi variskoler çıktı hiç bi belirti yoktu ge o da kendinden emindi bi sorunum yok diye neyseki sperm hızı sayısı vs normal çıktı ilerde ameliyat olacak bikaç ay daha deneycrpiz hamile değilsem
Nasıl test verdiniz canım ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misin sormaktan yoruldum doktora falan tecrübelisin bu konuda
Tamam canım teşekkür ederim 5 gün ilişki yok demişlerdi öyle bi şey var mı test içinÜrolojiden randevu alıyorsun sonra dedi çocuk düşünüyoruz kontrol olmak test vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?