- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Bizde 4 gün ilişki olmadı canım 3-5 gün diyorlar 4 gün idealmiş sen reglken gidebilirsiniz hem yumurtlamanıda kaçırmazsınTamam canım teşekkür ederim 5 gün ilişki yok demişlerdi öyle bi şey var mı test için
Awox 25 mg üstü algılıyor ve pozitif verip yanılttığını hiç duymadım. İlk idrar değildi sanırım sizin, ilk idrar olmamasına rağmen böyle çizgi çıktıysa yarın çok güzel bir değer görürsünüz kan testinde. Hayırlı olsunCanım az önce yaptım koyulaşmış awox yineeee ay çok heyecanlandım
Tamam canım çok teşekkür ederimBizde 4 gün ilişki olmadı canım 3-5 gün diyorlar 4 gün idealmiş sen reglken gidebilirsiniz hem yumurtlamanıda kaçırmazsın
Awox 25 mg üstü algılıyor ve pozitif verip yanılttığını hiç duymadım. İlk idrar değildi sanırım sizin, ilk idrar olmamasına rağmen böyle çizgi çıktıysa yarın çok güzel bir değer görürsünüz kan testinde. Hayırlı olsun
Rica ederim canımTamam canım çok teşekkür ederim
Su beta hcgyi seyreltmiyor ama uzun süre idrarda beklediğinde daha iyi sonuç veriyor, o yüzden erken dönemde ilk idrar öneriyorlar. Şimdiden tebrik ediyorum darısı başımaamin inşallah hemen yarın olsun istiyorum ilk idrar değil canım hatta öncesinde baya su içmiştim
Amin canım maıs ayı herkese mutluluklar getirsinSu beta hcgyi seyreltmiyor ama uzun süre idrarda beklediğinde daha iyi sonuç veriyor, o yüzden erken dönemde ilk idrar öneriyorlar. Şimdiden tebrik ediyorum darısı başıma
Bence ikna et canım bunun ilişkinin olup olmasıyla alakası yok. Benim eşim 32 yaşında 3 aydır deniyoruz henüz ve ben tedbir amaçlı sorun varsa da erkenden öğrenelim diye ürologa götürecegimSorun olduğunu düşünmüyor çünkü ilişki oluyor problem yok diyor anlatamıyorum
Deneyeceğim inşallah kabul eder de giderizBence ikna et canım bunun ilişkinin olup olmasıyla alakası yok. Benim eşim 32 yaşında 3 aydır deniyoruz henüz ve ben tedbir amaçlı sorun varsa da erkenden öğrenelim diye ürologa götürecegim
Bize haber vermeyi unutmaaaBen normalde yarın sabah yapacaktım dayanamadım yarın kan vermeye gideceğim
Tamam canımBize haber vermeyi unutmaaa
Regl oldunuz mu ?Benimde negatif ve hala adet olmadım bugün yumurtlamadan sonra 14.gün normalde olurdum ama bilemedim ağrı da arada girip çıkıyor
Hayır olmadım dahaRegl oldunuz mu ?
Test çizgisine yakın çıkıyor, bu idrarın biriktiği yerde oluşan bir çizgi gibi duruyor. Testi açmadan kapaktan görünen alanda olmalı ikinci çizgiKızlar en soldaki çizgi değil demi? Çizgi hep orada çıkıyor çünkü ama merak ettim herkeste mi böyle çıkıyor?
Evet evet biliyorum. Sadece merak ettim. Neyse nasipte yokmuş. Bugün yarın olurum reglTest çizgisine yakın çıkıyor, bu idrarın biriktiği yerde oluşan bir çizgi gibi duruyor. Testi açmadan kapaktan görünen alanda olmalı ikinci çizgi
Canım benim ilk 3 gün önce yaptığım awox bak böyleydi bence 2 gün sonra tekrar yapKızlar en soldaki çizgi değil demi? Çizgi hep orada çıkıyor çünkü ama merak ettim herkeste mi böyle çıkıyor?
Bugün ya da yarın regl olacağım. Eğer olmazsam tekrarlarım. Ya da bugün başka marka test alıp yaparımCanım benim ilk 3 gün önce yaptığım awox bak böyleydi bence 2 gün sonra tekrar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?