15-20 Nisan yumurtlama görenler buraya 🌸🤰🏻🐰

Canım az önce yaptım koyulaşmış awox yineeee ay çok heyecanlandım
Awox 25 mg üstü algılıyor ve pozitif verip yanılttığını hiç duymadım. İlk idrar değildi sanırım sizin, ilk idrar olmamasına rağmen böyle çizgi çıktıysa yarın çok güzel bir değer görürsünüz kan testinde. Hayırlı olsun

amin inşallah hemen yarın olsun istiyorum ilk idrar değil canım hatta öncesinde baya su içmiştim

amin inşallah hemen yarın olsun istiyorum ilk idrar değil canım hatta öncesinde baya su içmiştim
Su beta hcgyi seyreltmiyor ama uzun süre idrarda beklediğinde daha iyi sonuç veriyor, o yüzden erken dönemde ilk idrar öneriyorlar. Şimdiden tebrik ediyorum darısı başıma

Sorun olduğunu düşünmüyor çünkü ilişki oluyor problem yok diyor anlatamıyorum
Bence ikna et canım bunun ilişkinin olup olmasıyla alakası yok. Benim eşim 32 yaşında 3 aydır deniyoruz henüz ve ben tedbir amaçlı sorun varsa da erkenden öğrenelim diye ürologa götürecegim

Kızlar benim reglim hala sökülmedi rengi kırmızı ama bir ped kadar bile dolmadı acaba stresten mi olmuyor anlamadım yerleşme böyle bi şey değildir herhalde

Kızlar en soldaki çizgi değil demi? Çizgi hep orada çıkıyor çünkü ama merak ettim herkeste mi böyle çıkıyor?

Eklentiler

• image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar en soldaki çizgi değil demi? Çizgi hep orada çıkıyor çünkü ama merak ettim herkeste mi böyle çıkıyor?
Test çizgisine yakın çıkıyor, bu idrarın biriktiği yerde oluşan bir çizgi gibi duruyor. Testi açmadan kapaktan görünen alanda olmalı ikinci çizgi

Test çizgisine yakın çıkıyor, bu idrarın biriktiği yerde oluşan bir çizgi gibi duruyor. Testi açmadan kapaktan görünen alanda olmalı ikinci çizgi
Evet evet biliyorum. Sadece merak ettim. Neyse nasipte yokmuş. Bugün yarın olurum regl

Canım benim ilk 3 gün önce yaptığım awox bak böyleydi bence 2 gün sonra tekrar yap

Eklentiler

• IMG_3456.webp
    133,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…