15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

;
slm .hoşgeldin .çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 36 saat içersinde yumurtanın çatlayacağı düşünülüyor .yani 1.5 gün ve ortalama 12 gün sonra kanda sonucun çıktığı ifade ediliyor .bu durumda temmuzun 2 si gibi yaptırman daha doğru olurdu .ama bizler hüsrana alıştığımız için genelde adetin geçmesini bekliyoruz .1 hafta falan geçerse idrarda kendimiz test yapıp kontrol ediyoruz .orda bişey çıkarsa artık kan testi ama kan testine şu ana kadar malesef gerek kalmadı .inşallah senin umutların boşa çıkmaz ama en azından 1-2 gün daha bekle sonra yine baktır .ben sadece 1 defa kanda baktırdım ondada 0.2 gibi çok düşük yani imkansızdı .ALLAH KOLAYLIK VERSİN

;
slm canım .durumun gerçekten üzücü .umarım eşini bi şekilde ikna edebilirsin .bu gibi durumlarda birbirine destek inan çok önemli .moral çok önemli. stresden uzak durmak çok önemli. allah en kısa zamanda sana ve bizlere hayırlısıyla meleklerimizi kısmet etsin

Merhaba arkadaşlar,bizde bir yılı geçti korunmuyoruz ve bebiş yok :1no2: eşim bugün spermogram,kan testi ve ultrason yaptırdı. herşey normal.benim de kan tahlillerim normal çıktı. Doktorum yarın için rahim filmi istedi. her yazılanı okudum. kafam çok karıştı. Korkularım da arttı. acaba kas gevşetici kullanan ve tavsiye eden varmı? Bir de bana randevu veren hemşire sizin işiniz uzun erken gelin dedi.Okuduklarım hep en fazla 15 dk.diyor.acaba rahim filmi çekilmeden önce herhangi bir işlem daha mı yapılıyor. Bilginiz varsa paylaşırmısınız.

slm hoşgeldin en yeni ben çektirdim rahim filmi geçen ay ve ben hiç korkmadım yazıları okumama ragmen çoğu kişi birşey yok diyordu ve hiç kasmadım kendimi rahat bir şekilde gittim özel bir hastanede çektirdim ve ilaç vermeleri işlemin sonu falan 3dk.sürmüyor bile acıya gelince adet sancısı gibi ilk önce sonra acı artıyor ama saniyelik dayanılmayacak kadar değil yani korkulcak birşey yok hiç canını sıkma 15.dk.falan değil kim dedi onu sana valla benim 3 dk.bile sürmedi benden söylemesi :umursamaz:

Teşekkür ederim terazi_5 içime biraz su serptin.inşallah benim filmim de senin ki gibi kısa ve ağrısız geçer. ınsan düşündükce bunalıma giriyor.Bende özel bir klinikde çektircem.Ama bu konuda uzmanlar mı bilmiyorum.Bugün 16:00 da gel dediler.
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

alkisalkisalkis bu iş de bitti.Senin verdiğin cesaretle gittim terazi_5 çok teşekkür ederim.Ama canım acımadı desem yalan olur.eşim çığlıklarımı duymuş,içeri girmek istemiş. Çok aksilik yaşadım.rontgen lambasını değiştirdiler ben masadayken,ilacı vercekleri alette sorun çıktı.hazırlıklar uzun sürdü yani ama çekim çok kısa sürdü.Şimdi iyiyim ve içim çok rahat tüpler açık.herhangi bir yapışkanlık falan da yok.ama küçük bi sorun var rahim yan duruyomuş.2-3 ay daha deneyin sonra tekrar görüşelim dedi dr.Eşim 2 tane spermogram yaptırmıştı 2 sonuç birbirinden çok farklı.Dr aşılama yapabiliriz dedi.Şimdi de aşılama yine aynı metodla mı yapılıyo acaba die onu düşünüyorum:uhm::kedi:

birbirimize destek vermek moral vermek yaşadıklarımızı paylaşmak için buradayız tebrik ederim seni gözün aydın aşılamada sevgi daha tecrubeli ben hiç yaptırmadım henüz şuanda da beklemede inş.tutmuştur darısı bizlerinde başına tekrar geçmiş olsun

:öncelikle geçmiş olsun umarım çok beklemeden meleğine kavuşursun.aşılamayı merak etmişsin .aşılama da yumurtalar ilaç yoluyla uyarılıp belli olgunluğa erişince çatlatma iğnesi yapılıyor .ardından sperm şırınga ile rahme enjekte ediliyor. .3 dk bile sürmüyor.acı bende hiç olmadı bazen takılan alet acıtabiliyormuş fakat bende hiç olmadı .aslında rahim filmine benziyor sadece ilaç yerine sperm veriliyor ama acı olmuyor .umarım aşılamaya da gerek kalmaz .sorununuz çözülür ayrıca aşılamayı özelde yaptırıyorsanız eğer 2-3 aşılama ücreti nerdeyse 1 tüp bebek fiyatına çıkıyor.aşılamada şans doğal yöntemden çok farklı değil başarı şansı %15-'%25 arasında .o nedenle oyalanmadan direk tüp bebeğe geçmek bence çok daha avantajlı benden sadece size ufak bir öneri kolay gelsin

ay bilmiyorum 3 gün geçti daha olmadım ama daha önce burada bir ark.rahim filminden sonra adet 3 gün geçikir demişti ben hiç ümitlenmiyorum hiçbirşeyde hissetmiyorum ama bi ümit işte test yapmayada korkuyorum yine hüsran diye bilmiyorum napıcam beklicem ama

;
inşallah umudun olmadığı beklemediğin bu dönemde sana güz<el bir süpriz yapar neden olmasın :)

ınŞ.allahım ınŞ.ve bu ay hıÇbır Şey yapmadım ne klomen kullandım nede gÜnlerıme dıkkat ettım ama hamılemıyım bılmıyorum tabı normal bır geÇıkmede olabılır ama gerÇekten hıÇ bırŞey hıssetmıyorum hanı derlerya hamıleyım hııssedıyorum bende o yok ama ınŞ.vardır bebıŞım senınde vardır tutmuŞtur ınŞ.

,
bende aynı seningibiyim.bugün aşılamanın 11 günü ama hiç bir şey yok .sadece göğüs uçlarında hassasiyet başka hiç bişey tutmadı adım gibi eminim .o nedenle 3.aşılamaya kendimi hazırladım .şimdi adet olmayı bekliyorum (yinede içimden inşallah olmam diyorum ama )allah hayırlısını tez zamanda nasip etsin dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok .umarım sesimizi duyar birgün...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin amin amin bu ikincimiydi aşılamada sen ne zaman yapıcaktın test ben pazartesi kanda baktırmayı düşünüyorum daha etkili olsun çünkü varsa bile çok erken tahlil yaptırmada dimi

;
benim bu ikinci aşılamamdı .aşılamadan sonra 12 günde kanda çıkıyormuş. bugün 12 gün ama adet olmazsam test yaptıracağım onun içinde 1 hafta beklemem gerekiyor .yani anlatıyorlar test sonucu olumlu olanlar ama bende hiç bir belirti yok olsa en azından bir umut olur .yok malesef. sende sonuçtan haberdar et mutlaka inşallah sende umudumuz olursun ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…