;kızlar buğün adet olucam galiba ben sizler ne durumdasınız sevgi sen ne zaman test yapıcan ????
;merhaba kızlar.. ben 11 aylık evli pko hastasıyım... 5 aydır cocuk istiyoruz ama olmadı. bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum çok umutluydum.. bgn kan testivyaptırdım sonuc 1.66 yani hüsran oldu gne bu ay... size sorum ben 11 haziranda adet oldum. 13.ünde klomene başladım. 19unda kontrole gittiğimde 22.5 omştu yumurtam ve hemen catlatma iğnesi oldum.. bgnkı yaptırdığım test 1.66 cıktı. sizce erken mi? bu konuda fikri olan var mı?
;Hoşbulduk, teşekkür ederim yanıtın için eşimle evlendiğimizden beri (2 yıldır) hiç korunmadık.1 yıl normal bir zaman bekleyelim olur dedik ve bekledik geçen yaz itibariyle de doktor serüvenlerim başladı.Ama hep yanlızdım.5 yıl önce myom ameliyatı geçirdim tüplerimin tıkalı olabileceği şüphesiyle sorunu kendimde arıyordum buda beni daha da rahatsız ediyordu.6 ay önce HSG filmi çektirdim.Allah'a şükür bir problem çıkmadı.Adetin 3.günü hormon testlerimi de yaptırdım onlarda da bir problem yoktu.Sadece eşimin spermiyogramı ve benim yumurta takibim kalmıştı,eşim bu test için psikolojik olarak hazır olmadığını söylediğinde dalga geçiyor benimle herhalde dedim testi yaptırmak için gittiğimizde örnek veremedi.Ve birdaha da gitmedi.Kendince bir zaman belirlemiş şu zamandan sonra gidip yaptıracağım diyor ama o zaman bu zamana kadar gelmedi artık eşimin çocuk istemediğini düşünüyorum.Bana istemiyorum da demiyor kafayı yemek üzereyim.Tek başıma mücadele etmekten çok sıkıldım her ay bu sefer işallah olmuştur diye umutla beklemekten sonra yine hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum uzun bir zaman değil beni yoran kısa ama yanlız geçen zaman.Sorun nerde kimde bilmiyorum bilmediğim için daha da huysuzlaşıyorum yeri geliyor eşimi suçluyorum sonra abarttığımı düşünüp kendimi yiyorum.Bilmiyorum artık saçmalıyorum.Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Merhaba arkadaşlar,bizde bir yılı geçti korunmuyoruz ve bebiş yok :1no2: eşim bugün spermogram,kan testi ve ultrason yaptırdı. herşey normal.benim de kan tahlillerim normal çıktı. Doktorum yarın için rahim filmi istedi. her yazılanı okudum. kafam çok karıştı. Korkularım da arttı. acaba kas gevşetici kullanan ve tavsiye eden varmı? Bir de bana randevu veren hemşire sizin işiniz uzun erken gelin dedi.Okuduklarım hep en fazla 15 dk.diyor.acaba rahim filmi çekilmeden önce herhangi bir işlem daha mı yapılıyor. Bilginiz varsa paylaşırmısınız.
merhaba kızlar bende sizlerle arkadaş olabilirmiyim[/
slm hoşgeldin senin problemin nedir sorunun yani CADIARZU
:öncelikle geçmiş olsun umarım çok beklemeden meleğine kavuşursun.aşılamayı merak etmişsin .aşılama da yumurtalar ilaç yoluyla uyarılıp belli olgunluğa erişince çatlatma iğnesi yapılıyor .ardından sperm şırınga ile rahme enjekte ediliyor. .3 dk bile sürmüyor.acı bende hiç olmadı bazen takılan alet acıtabiliyormuş fakat bende hiç olmadı .aslında rahim filmine benziyor sadece ilaç yerine sperm veriliyor ama acı olmuyor .umarım aşılamaya da gerek kalmaz .sorununuz çözülür ayrıca aşılamayı özelde yaptırıyorsanız eğer 2-3 aşılama ücreti nerdeyse 1 tüp bebek fiyatına çıkıyor.aşılamada şans doğal yöntemden çok farklı değil başarı şansı %15-'%25 arasında .o nedenle oyalanmadan direk tüp bebeğe geçmek bence çok daha avantajlı benden sadece size ufak bir öneri kolay gelsinalkisalkisalkis bu iş de bitti.Senin verdiğin cesaretle gittim terazi_5 çok teşekkür ederim.Ama canım acımadı desem yalan olur.eşim çığlıklarımı duymuş,içeri girmek istemiş. Çok aksilik yaşadım.rontgen lambasını değiştirdiler ben masadayken,ilacı vercekleri alette sorun çıktı.hazırlıklar uzun sürdü yani ama çekim çok kısa sürdü.Şimdi iyiyim ve içim çok rahat tüpler açık.herhangi bir yapışkanlık falan da yok.ama küçük bi sorun var rahim yan duruyomuş.2-3 ay daha deneyin sonra tekrar görüşelim dedi dr.Eşim 2 tane spermogram yaptırmıştı 2 sonuç birbirinden çok farklı.Dr aşılama yapabiliriz dedi.Şimdi de aşılama yine aynı metodla mı yapılıyo acaba die onu düşünüyorum:uhm::kedi:
;ay bilmiyorum 3 gün geçti daha olmadım ama daha önce burada bir ark.rahim filminden sonra adet 3 gün geçikir demişti ben hiç ümitlenmiyorum hiçbirşeyde hissetmiyorum ama bi ümit işte test yapmayada korkuyorum yine hüsran diye bilmiyorum napıcam beklicem ama
,İnŞ.allahım İnŞ.ve bu ay hİÇbİr Şey yapmadım ne klomen kullandım nede gÜnlerİme dİkkat ettİm ama hamİlemİyİm bİlmİyorum tabİ normal bİr geÇİkmede olabİlİr ama gerÇekten hİÇ bİrŞey hİssetmİyorum hanİ derlerya hamİleyİm hİİssedİyorum bende o yok ama İnŞ.vardır bebİŞİm senİnde vardır tutmuŞtur İnŞ.
;:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin amin amin bu ikincimiydi aşılamada sen ne zaman yapıcaktın test ben pazartesi kanda baktırmayı düşünüyorum daha etkili olsun çünkü varsa bile çok erken tahlil yaptırmada dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?