15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

Slm hoŞgeldın fırstheaven eŞımde allaha ŞÜkÜr bırŞey yok o gÖzÜktÜ dr. Allah gÖnlÜmÜze gÖre versın ınŞ.

HoŞgeldın balsurat evt.aĞlancak halımıze bızde eŞımle dalga geÇerek gÜlÜyoruz en azından moral oluyor senın aŞılama falan oldumu nasıl bır evre geÇırıdn anlatırmırmısın bıraz

6055 bende rahım fılmı yarın Çekılcem ınŞ.bıraz tırsıyorum sadece sen neden fakÜltede Çekılıyosun ordamı tedavı oluyorsun

HoŞgeldİn balsurat evt.aĞlancak halİmİze bİzde eŞİmle dalga geÇerek gÜlÜyoruz en azından moral oluyor senİn aŞılama falan oldumu nasıl bİr evre geÇİrİdn anlatırmırmısın bİraz

Benim tedaviye başlarken ilk Rahim flimi çektirdim.
Ve şimdide klomen tedavisi +çatlama iğne tedavisi görüyorum..
Bu klomende 5.Ayım :):1rolleyes:
1 kez Aşılama denendii.
Fakat dum yine aşılama yapıcak ama ben istemiyorumm :)çünkü benim aşılama çok acılı geçtii :)tekrar yaşamak istemiyorum..
:)toplam 7 ay klomen tedavısı görücem .Sonrada iğne tedavisine geçilicekk :)2 ayda öyle devam edicezz:)sonrada dinlenip seneye yaza tüp bebe:jeyyar::jeyyar:Ama tüp bebege gerek kalmadan olucak ınsallh doktorum çok pozitif konuşuyorr olucak diyorr başa bişi demiyorrr:jeyyar:

inş.balsurat dr. güvenmekten başka birşey gelmiyor insanın eline rahim filmi nasıl ağrı falan varmı bende buğün çektircem korku bastı beni herkes başka şeyler söylüyor filmden sonra birkaç gün yatılıyor diyolar öylemi benim evde badana boya var nasıl yapıcam bilmem sen neler yaptın filmden sonra nasıl geçti biraz bana anlatırmısın moral olsun şimdiden sağol

Terzı nsl geÇtı fılmın benım doktor benı Öyle yÖnlendırdı de ondan fakÜltede ÇekıneceĞım yoksa baŞka bır neden yok

GeÇmıŞ olsun fılmden sonrakı ay bılıyorsun gebe kalma olasılıĞın yÜksek ınŞallah olur

angel alıntı yapmaya çalıştım olamadı sen nerden duydun kürtajla olan düşükte olmadığını ben kötü geçen kürtajlarda oluyor diye biliyorum

6055 iii geçti biraz acıdı tabi ama o kadar olurmuş badana boya bitti çok şükür sıra geldi temizliğe hadi bana kolay gelsin byeeeee

6055 iii geçti biraz acıdı tabi ama o kadar olurmuş badana boya bitti çok şükür sıra geldi temizliğe hadi bana kolay gelsin byeeeee

geçmiş olsun ,ilaçlı rahim flimi sonrası da hamilelik gerçekleşebiliyormuş.dikkat et kendine çok zorlama allah kolaylıklar versin....bu arada sonuç nedir ?

aaaaaaaa sonuç yazmamışım ben yazdım zannettim 2 tüpümde açıkmış bir sorun yok allaha çok şükür ler olsun işlerim temizlikler bitmek üzere alış verişler çok bu aralar evin eksikelri dekorasyon falan öyle işte kendime fazla dikkat edemiyorum annemde çok kızdı kötükedihüsobuğün terliklerini giy yalın ayak dolaşma diye ağır kaldırma diye öyle işte

terazi arkadaşım bende yaptırdım rahim usg si bundan sonra hamile kalanlar oluyo ama bak benim adetim o ay ilk defa beş gün geçmişti çok ümitlenmiştim fos çıktı bari sen benim gibi olma diye uyarıyım dedim çünkü sonuçta rahim rahatsız ediliyo bi gecikme yapabiliyo erken ümitlenme özür dilerim moralin bozulmasın herkes benim gibi olcak değil

hoşgeldin genede teşekkür ederim düşünüp ilgilenip yazdın sağol :) senin nasıl çıktı sonucun iii mi

hoşgeldin genede teşekkür ederim düşünüp ilgilenip yazdın sağol :) senin nasıl çıktı sonucun iii mi

benimde iii çıktı tüplerim açıktı sorun yoktu ama gecikti adetim ve ne ümit ne ümit yaptım test yoktu bişey doktoru aradım kan testi yaptır dedi ona kalmadan adet oldum sen düşme benim hatalarıma idrar testi negatif çıkarsa boşuna kan tahlili yaptırıp parana yazık etme

kızlar temizlik bitti çok şükür ufak tefek şeyler kaldı kaba sı bitti ayyy çok zor bişey bu badana boya işleri evlendiğimizden beri ilk defa yaptık acemiydik zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…