kızlar temizlik bitti çok şükür ufak tefek şeyler kaldı kaba sı bitti ayyy çok zor bişey bu badana boya işleri evlendiğimizden beri ilk defa yaptık acemiydik zemuszemus
sağol hayır olmadı düzenliydi gene ama benim reglim çok ağrılı oluyor sadece senin NASIL
bu arada yeniden tedavi için doktora gittim .. istediği testleri ultrason falan yaptırdım.hormon testinden sonra tedavinin şekli belli olcak .bununla birlikte pco görünümlü çıktı yumurtalıklar .horman düzenleyici olarak hayıt otu içmeye başladım 3-4 gündür .artık omu soğan suyumu yaptı bilmiyorum ama sanırım erken adet olcam.sevgi bişey sorucam eşin ne gibi tedavi oldu siperm tahlilinden başka ne gibi testler oluyor benim eşime sadece siperm tahlili yapıldı o yeterlimi bilmiyorum senin bir bilgin varmı :uhm:
;sevgi bişey sorucam eşin ne gibi tedavi oldu siperm tahlilinden başka ne gibi testler oluyor benim eşime sadece siperm tahlili yapıldı o yeterlimi bilmiyorum senin bir bilgin varmı :uhm:
bizde senin gibiyiz cnm bizde 18 aydır korunmuyoruz hamiş değilim kontrole gdyoruz adetin 3,21 günleri yapılan testleri yaptırdık doktora göstercez sonrda rahim filmi ve spermiyogram yaptırcaz bizde bakalım hayırlısı inşallah :)
sevgi hormonların nasıl çıktı benimki yüksekti glokofen diye bir ilaç kullanıyorum 4 aydır falan
benim reglimde hep ayın 30 zunda olurum ne erken ne geç hep aynı günde
hayıt otunu bende 7 gün falan içtim ama tadı hiç hoş değil içemedim duruyor
,bizde senin gibiyiz cnm bizde 18 aydır korunmuyoruz hamiş değilim kontrole gdyoruz adetin 3,21 günleri yapılan testleri yaptırdık doktora göstercez sonrda rahim filmi ve spermiyogram yaptırcaz bizde bakalım hayırlısı inşallah :)
sevgi bişey sorucam eşin ne gibi tedavi oldu siperm tahlilinden başka ne gibi testler oluyor benim eşime sadece siperm tahlili yapıldı o yeterlimi bilmiyorum senin bir bilgin varmı :uhm:
biz özel bir hastanede yaptırdık özel bir oda var eşini oraya sokuyorlar istersen sende girebilirisn tabide ben dışarda beklemiştim zor ve kötü birşey değil tabide bazı eşler evt gururlarına yediremiyormuş bizim öyle bir sorunumuz olmadı allaha şükür sende ikna edersin inş.haberlerini sonuçlarını bekliyoruz senin sorunun ne peki
üzüldüm canım geçmiş olsun ama bence genede yaptırması gerekiyor sen ikna et daha çok yenisin olur inş. çok erken bebek yapmaya karar vermişsiniz evliliğin tadını çıkrsaydınız biraz gezip tozsaydınız genede sizbilirsiniz tabi
kızlar doktor benden idrar tahlili istemedi kontrolünde olup olmadığını anlaşılıyomu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?