15 aydır korunmuyoruz hamiş değilim benim gibi olan varmı

kızlar temizlik bitti çok şükür ufak tefek şeyler kaldı kaba sı bitti ayyy çok zor bişey bu badana boya işleri evlendiğimizden beri ilk defa yaptık acemiydik zemuszemus

hadi gözün aydın güle güle kirletirsiniz inşallah.............sana bişey sorcam soğan kürü uyguladığın ay adet düzeninde değişiklik oldumu?

sevgi bişey sorucam eşin ne gibi tedavi oldu siperm tahlilinden başka ne gibi testler oluyor benim eşime sadece siperm tahlili yapıldı o yeterlimi bilmiyorum senin bir bilgin varmı :uhm:

sevgi bişey sorucam eşin ne gibi tedavi oldu siperm tahlilinden başka ne gibi testler oluyor benim eşime sadece siperm tahlili yapıldı o yeterlimi bilmiyorum senin bir bilgin varmı :uhm:
bu arada yeniden tedavi için doktora gittim .. istediği testleri ultrason falan yaptırdım.hormon testinden sonra tedavinin şekli belli olcak .bununla birlikte pco görünümlü çıktı yumurtalıklar .horman düzenleyici olarak hayıt otu içmeye başladım 3-4 gündür .artık omu soğan suyumu yaptı bilmiyorum ama sanırım erken adet olcam.

;
evet benim eşimdede sadece o tahlil yapıldı benim doktorum yeterli olduğunu söyledi.
hatta ben bu yeni gittiğim doktora 5-6 ay öncekini verdim onu bile kabul etti.

bizde senin gibiyiz cnm bizde 18 aydır korunmuyoruz hamiş değilim kontrole gdyoruz adetin 3,21 günleri yapılan testleri yaptırdık doktora göstercez sonrda rahim filmi ve spermiyogram yaptırcaz bizde bakalım hayırlısı inşallah :)

a.s.a.s. hoşgeldin sende üzülme (dEMESİ KOLAY desene ) elbet birgün bizde şeytanın kötükedihüso bacağını kırıp hamiş :CüvCüv: olucaz burada sevinçlerimizi paylaşıcaz sendede pco mu var

sevgi hormonların nasıl çıktı benimki yüksekti glokofen diye bir ilaç kullanıyorum 4 aydır falan
benim reglimde hep ayın 30 zunda olurum ne erken ne geç hep aynı günde
hayıt otunu bende 7 gün falan içtim ama tadı hiç hoş değil içemedim duruyor

bende hiç adet günlerinde sıkıntı olmazdı hep 35 .gün olurdu .bu ay soğan suyu ve hayıt içiyorum ondanmıdır bilmiyorum lekelenme oldu .devamıda gelmedi.bugün 2.gün ama bişey yok hormon için 3.günü gitmem gerekiyor ne yapacağıma karar veremedim.normalde daha 11 gün var adet olmama ama lekelenme olunca şaşaırdım devamıda gelmedi. ama 1.5 yıl önce yaptırdığım hormon testinde sıkıtılar vardı .lh seviyesi çok yüksekti...

,
allah kolaylıklar versin .inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun.

canım serm tahlılı nasıl yapılıo bende esımı ıkna edebılırsem yaptırcam inş:Saruboceq:

biz özel bir hastanede yaptırdık özel bir oda var eşini oraya sokuyorlar istersen sende girebilirisn tabide ben dışarda beklemiştim zor ve kötü birşey değil tabide bazı eşler evt gururlarına yediremiyormuş bizim öyle bir sorunumuz olmadı allaha şükür sende ikna edersin inş.haberlerini sonuçlarını bekliyoruz senin sorunun ne peki

canım ben 10 aylık evlıyım 2 ay korunduk bıraktıktan 4 ay sonra hamıle kaldım ama kımyasal gebelıktı 3 ay once dusurdum hormon testı yaptırdım bende bısey yok hepsı cok normal acaba esımde olabılırmı dıyorum dedgın gıbı gurur meselesı yapıo bıde nasıl olsa bı kere hamıle kaldın sorun olsaydı kalmazdın ozamanda dıyor:çok üzgünüm:

üzüldüm canım geçmiş olsun ama bence genede yaptırması gerekiyor sen ikna et daha çok yenisin olur inş. çok erken bebek yapmaya karar vermişsiniz evliliğin tadını çıkrsaydınız biraz gezip tozsaydınız genede sizbilirsiniz tabi

canım once bende oyle dıyordum 1 sene gecsın dıyordum kesınlıkle ıstemem dıyordum ama ılk bebegımde hamıle oldugumdan hberım bıle olmadı cok sıddetlı karın agrım varı bende adet olmayı beklerken dra gıttık gunumde gecıkınce test yaptık cıktı cok sevınmıstık ve o annelık duygusu ıcımıkaplamıstı kaybedıncede cok uzulduk bu bana Allahın verdıgı bır cezaydı cunku ne olursa olsun ıstemem dıyordum onun verdıgıne karsı gelmıstım resmen sımdı bana tekrardan o duyguyu yasatması ıcın dua edıyorum,evlılıgın tadınında cıkacagı yok hıç canım bızde bebekle dahada tatlandıralım dıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…