15 aylık bebek uyku sorunu yaşıyoruz

Bebeğim 15 aylık azı dişi cıkıyor uyku problemi yaşıyoruz ama gecicek bu günler şu dişler tamamen çıksın o zaman uykuları daha düzenli olucak .

Benim sana tavsiyem yaşamış biri olarak uyumuyorsa zorlama benim bebeğimde öyleydi uykusu gelince mecbur kalıp yanıma gelip uyuyordu ki asla desteksiz uyumayan bir bebektir kendisi. Benim uykum yoksa uyuyamam bebekte öyle uyumak istemiyorsa pes ediyorum oda mutlu bende mutlu

Çok denedik çok yaptık ama ne yaparsak olmuyor diyorum ya. Olmuyor. Annem 4 çocuk büyüttüm böylesini görmedim diyor etrafımdakilere anlatıyorum şaka gibi karşılık veriyolar bu dediklerinizin hepsini denedim aylarca sürdü ama yinede olmuyor. Geceleri kıyamet kopararak uyanıyor ve ne yapsak susmuyo saatler alıyor. Abartıyo gibi geliyor size belki ama inanın artık bende çıldırdım dayanılacak gibi değil. Yani herşeyi denedim malesef etkili değil bundan dolayı artık buraya yazma gereği duydum yine de çook teşekkür ederim öneriniz için çok sağ olun

Onuda çok denedim. Bir gün sabah 5 e kadar uyumadı, bugün öğlende denedin sabah 8 de uyandı ve gündüz 4 e kadar gözünü kırpmadı. Ne denersem boş. İntihar eşiğine geldim diye boşa demiyorum

Bebeğim 15 aylık azı dişi cıkıyor uyku problemi yaşıyoruz ama gecicek bu günler şu dişler tamamen çıksın o zaman uykuları daha düzenli olucak .
İnşallah. Her gün diştir, alerjidir diye kendimizi avutuyoruz gibime geliyor ama artık tüm umutlarım tükendi desem yeridir çok yoruldum tükendim

Zaten ikinci uykuya kesinlikle yatmıyor. Tek uykusunda da max 2 saar fazlası yok. Rutin de deniyorum. Banyosu, masajı, ama nafile. Benim çocuğum bozuk bundan artık çok eminim

Onuda çok denedim. Bir gün sabah 5 e kadar uyumadı, bugün öğlende denedin sabah 8 de uyandı ve gündüz 4 e kadar gözünü kırpmadı. Ne denersem boş. İntihar eşiğine geldim diye boşa demiyorum
Hiç böyle düşünmeyin . O sizin arkadaşınız gibi yanınızda nefes alan kanınızdan canınızdan bir bebek cok güzel bence ya . 1 saat mi uyudu sizde hemen uyuyun evi toplayayım şunu yapayım felan boşverin ben boşverdim hemen uyuyorum o 1 saat Allah’ın izniyle size güç verecek .2 yaştan sonra uykular daha düzenli oluyormuş zaman cok hızlı geçiyor benim bebeğim 15 aylık oldu gün gelicek düzene giricek uykuları canı saolsun

Ben şuan 28 haftalık hamileyim. Kızım beni gerçekten hayattan bezdirdi desem yeridir. Gösterdiğim ilginin sevginin haddi hesabı yoktur. Ağlamasın diye günümü herşeyimi heba ederim ona mutluluğu herşeyden önemli. Ama artık çok ağır bi yük haline geldi by durum çünkü çaremiz kalmadı. Ne yaparsak olmuyor. Uykusuzluk insanı öldürüyo. Gün boyu çekilen yetmiyor gibi geceleri sabaha kadar bas bas bağırıp ağlayan asla uyumayan bir bebek ne kadar hayatı sevdirebilir ki insana. Ne desem boş. Allah sonumuzu hayretsin ama gerçekten bitiş noktasındayım ve hatta bittim.

3.5 yaş ve 2 yaştan sesleniyorum. Okadar çok çıldırdığım günler aylar yıllar oldu ki. Ne yapsıysam olmadı ama geçti. Nasıl mı, çocuklarım değişmedi, ben kabullenip onlara ayak uydurmayı seçtim. Şuan eşim birini ben birini ayağımızda sallıyoruz.. ne zaman uyurlar nasip...

Allah kolaylık versin inşallah. Bizde tam 1 saattir ağlama tepinme krizlerini durdurmaya çalışıyoruz. Eşimle ikimiz yatağın içinde oturduk izliyoruz tepinmesini

O zaman size kolaylıklar diliyorum

Zaten ikinci uykuya kesinlikle yatmıyor. Tek uykusunda da max 2 saar fazlası yok. Rutin de deniyorum. Banyosu, masajı, ama nafile. Benim çocuğum bozuk bundan artık çok eminim
Gün içinde enerjisini atamıyor mu acaba tek mi bakıyorsunuz ekran varsa o da uykusunu bozuyor. Hangi sehirdesiniz bilemiyorum ama 2 3 saatlik oyun grupları oluyor onlardan birine goturebilirsiniz
Ev cok sıcak veya soğuk ise o da uykusunu bozar belki su an ona sıcak geliyordur.
Gün icinde siz yoksaniz sizinle oyun oynamak için de kalkıyor olabilir.

Sürekli parktayız ve çocuk peşinde koşturuyoruz. Oda sıcaklığımız da nemimizde normal. Gün boyu uyandıktan gece yatana kadar beraberiz ama yok yine de etki etmiyor. Hele son 3-4 gündür iyice azıttı. Geceleri kıyamet koparıyor nerdeyse 2 saate yakın sürüyo. Bu gece 1 de başladı 3de zorla sakinleştir ve 4e doğru uyuttuk. Günmboyu babasıyla, teyzesiyle oynadı hatta dışarda kedi köpekler çocuklarla da vakit geçirdi. Rutinleride uyguluyoruz. Ama yine de yok yokk. Çok aşırı zor bi bebek

Allah yardımcınız olsun ben arada böyle zamanlarda calpol veriyordum gece uyumadan evvel, belki bir yeri agriyordur diye düşünüyordum iyi de geliyordu. Belki de cok yoruluyordur cok yorulmak da uykuyu bozuyor diyorlar. İnşallah en kısa sürede düzelir. Biz sadece yardimci olmaya çalışıyoruz, yaşayan biliyor

Amin Allah razı olsun çok sağolun öneriler için gerçekten her bilgi belki bi çıkar yol olur diye her öneriye açık hale geldim. Hepsini bağlamaya çalışıyorum birbirine. Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin bu zamanları gerçekten yaşayan bilir aşırı zor. Teşekkürler tekrardan

Allah yardımcınız olsun uyumayan çocuk ne yaparsanız yapın uyumuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…