- Konu Sahibi ucanfiller
-
Bende öyle yapıcam 27 si dediler ama burda heryer kapalı 26 sı yapıcam27si ve c.tesi diye 26sinda cuma günü test yapicam bende tekrar
Kaçıncı denemen bilmiyorum ama bugün değilse yarın olur umuduğunu kaybetme zamanı gelmemiş demekki hepimiz zamanımızın gelmesini bekliyoruznegatif sonucum. bunu buraya yazıyorum ama sakın moralinizi bozmayın allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah. dua edin. allah her şeye kadirdir.
Merhaba bende 16 eylülde transfer oldum 7. Günüm idrar testinde negatif bugün inşallah pozitif görürüz15 eylülde embriyo transferi oldum. İlk sürecim. Benimle aynı veya yakın günlerde olanlar var mı
Rabbim inşallah en doğru zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin sizenegatif sonucum. bunu buraya yazıyorum ama sakın moralinizi bozmayın allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah. dua edin. allah her şeye kadirdir.
Yanıltıcı olabilir idrar testleri moralinizi bozmayın kan testini bekleyelimMerhaba bende 16 eylülde transfer oldum 7. Günüm idrar testinde negatif bugün inşallah pozitif görürüz
Ay inşallah pozitif görürüz siz erken gebelik testi yaptınız mı hiç?Yanıltıcı olabilir idrar testleri moralinizi bozmayın kan testini bekleyelim
Bennmde 5 ci gün 3bb 2aa ama bi üzüldüm duyuncada dogal siklus ilerliyrz birde bende dün transfer oldum hayirli olsun sizede bi umutlandm şimdi bak5.gun embriyosu 2BC-2CC kalitede tranfer olmustum canım
Ay yaptım bugün evde pozitifi gördümAy inşallah pozitif görürüz siz erken gebelik testi yaptınız mı hiç?
Gözün aydın çok sevindim inşallah sağ Salim bebeğine kavuşursunAy yaptım bugün evde pozitifi gördümiki gün sonra da kan vereceğim kanda görmeden emin olamıyorum. Allah isteyen herkese yaşatsın bu sevinci
Teşekkür ederimmmGözün aydın çok sevindim inşallah sağ Salim bebeğine kavuşursunsenin 8.günün benim 7 yarın inşallah benimki de pozitif çıkar hemen sizlerle paylaşırım
İdrarına yansımamış olabilir daha bence modunu düşürme gününde kan testi verirsinnnnBende 16 eylülde transfer oldum. 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Dün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı
İnşallah cumaya kadar ikimizinki de pozitife döner dr la konuştum çıkmaması normal diyor cuma yap dedi bakalımBende 16 eylülde transfer oldum. 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Dün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı
Canım sen çatlatma iğnesi oldunmu transfer günü27si ve c.tesi diye 26sinda cuma günü test yapicam bende tekrar
Yok canım olmadım çatlatma ignesiCanım sen çatlatma iğnesi oldunmu transfer günü
Gebelik testlerine asla guvenmiyorum özellikle artimed marka iki kez pozitif çıkmıştı öncesinde koşa koşa hastaneye gittim kan testi negatif çıktı en garanti kan testiBende 16 eylülde transfer oldum. 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Dün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı
Tamam canım teşekkür ederim Rabbim bebeğini sana bağışlasınYok canım olmadım çatlatma ignesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?