15 Eylülde embriyo transferi olanlar

negatif sonucum. bunu buraya yazıyorum ama sakın moralinizi bozmayın allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah. dua edin. allah her şeye kadirdir.
Kaçıncı denemen bilmiyorum ama bugün değilse yarın olur umuduğunu kaybetme zamanı gelmemiş demekki hepimiz zamanımızın gelmesini bekliyoruz

Ay yaptım bugün evde pozitifi gördüm iki gün sonra da kan vereceğim kanda görmeden emin olamıyorum. Allah isteyen herkese yaşatsın bu sevinci
Gözün aydın çok sevindim inşallah sağ Salim bebeğine kavuşursun senin 8.günün benim 7 yarın inşallah benimki de pozitif çıkar hemen sizlerle paylaşırım

Bende 16 eylülde transfer oldum. 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Dün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı

Insallah bir belirtide yok ama. Sadece ara ara kasıgıma sancı giriyor ve 20 dkda bir wcye gidiyorum bel ağrisi gogus agrisi yok bende

Benim belimde fıtığım var çift taraflı sağ bacağıma vurdu kaç gün ağrıdan bayıldım belime iğne yaptırıp 1 hafta sonra da transfere gittim hala da bacağım ağrıyor 80 kg pcosum var tutmazsa kilo verip belimdeki fıtığın çaresine bakacağım nasip. bu süreçte 2 yıl tdv 6 aydır da tüp bebekle uğraşmaktan gerçekten çok yoruldum rabbim en ummadığımız zamanda kalbimizde çiçekler açtırsın ben inanıyorum ki hepimizin nasibinde evlat sahibi olmak var sadece vakti gelmemiş

Bende 16 eylülde transfer oldum. 5.gün 2 adet embriyo transfer edildi. Dün erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı
Gebelik testlerine asla guvenmiyorum özellikle artimed marka iki kez pozitif çıkmıştı öncesinde koşa koşa hastaneye gittim kan testi negatif çıktı en garanti kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…