B
beryu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi beryu
-
benim test günüm 15 eylül gelin hüznüde sevincide beraber paylaşalım dilerim rabbim hepimizin dualarını kabul eder hepimizin kucaklarını doldurur:Saruboceq:
beryucum benimkisi 14 eylül hadi hep birlikte geri sayalım ve belirtilerimizi paylaşalım..benm 1 eylülde transferim oldu transferden sonraki gün 1. sayılıyomuş diye okumuştum o zaman bugün 6.günüm ve sağ kasığımda ara ara saplanan krampmı diyim ağrımı diyim bilemediğim şeyler oluyo göğüslerimin yanlarına dokununca ağrıyo ....sen ne durumdasın canım belirti veya onun gibi bi şeyler varmı?
amiiinn...canım sorma bende o kadar çok uyuyorumki akşam yemekten sonra oturduğum yrde uykum geliyo ve kıvrılayım derken bi bakıyorum uyumuşum saat 11... gerçi ben ilk ilaçları kullanırkende öyleydim şimdi uyumıyım diye eşimle dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya çalışıyorum artık hayatım uyku,iş ve beklemekten ibaret gibi oldu yaaaadelikafaduldencanım benimde bu ayın üçünde transferim oldu bugun 4. gunum benım karnımda sıslık var kasıklarımda ara ara agrı oluyo goguslerımde baya bı sertlestı agrıyolar ama bunları belırtı olarak gormek istemıyorum cunku sonuc negatıf cıkarsa dahada kotu olurum bırde ben sureklı uyuyorum sendede var mı boyle bır sıkayet acaba lıaclar mı yapıyor dılerim rabbim bu mübarek ayda yuzumuzu guldurur dualarımızı kabul eder
benim de 15 eylül ama 14 te yaptırabilirim testi,beklemek bu sürecin en zor tarafı.Çok kötüyüm psikolojik olarak.Hiçbir belirtim yok,alttan fitil,progestan yerleştiriyorum,eziyet gibi,paronoyaklaştım galiba,sanki rahmim aşağı düşmüş gibi,yani elmle dokunuyorum gibi,bu konuda bilginiz var mı?ilk üp bebekte 8 ya da 9.gün 2 dakikalık şiddetli bir adet sancısı gibi sancım olmuştu,pozitifti,şimdi yine o sancıyı bekliyorum,bazılarında olmuyormuş,ama okuduklarıma göre bazılarında da var.Kasık ağrısı değil ama Hepimize kolay gelsin.
Merhaba herkese benimde transferim 3 eylülde yapıldı 15 eylülde büyük gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?