15 eylülde sonuç alacaklar kaç kişiyiz hadi toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beryu

Ziyaretçi
benim test günüm 15 eylül gelin hüznüde sevincide beraber paylaşalım dilerim rabbim hepimizin dualarını kabul eder hepimizin kucaklarını doldurur:Saruboceq:

benden başka kimse yok mu 15 eylulde sonuç alacak

canim benim....kadir gecesi senin icin bayram gecesi olsun...Allah sana güzel güzel olumlu sonuclar versin...

benim test günüm 15 eylül gelin hüznüde sevincide beraber paylaşalım dilerim rabbim hepimizin dualarını kabul eder hepimizin kucaklarını doldurur:Saruboceq:

beryucum benimkisi 14 eylül hadi hep birlikte geri sayalım ve belirtilerimizi paylaşalım..benm 1 eylülde transferim oldu transferden sonraki gün 1. sayılıyomuş diye okumuştum o zaman bugün 6.günüm ve sağ kasığımda ara ara saplanan krampmı diyim ağrımı diyim bilemediğim şeyler oluyo göğüslerimin yanlarına dokununca ağrıyo ....sen ne durumdasın canım belirti veya onun gibi bi şeyler varmı?

sarımelek zümmin canlarım cok sagolun allahım bu mubarek ayda hepimizin yuzunu guldursun amın

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benimde bu ayın üçünde transferim oldu bugun 4. gunum benım karnımda sıslık var kasıklarımda ara ara agrı oluyo goguslerımde baya bı sertlestı agrıyolar ama bunları belırtı olarak gormek istemıyorum cunku sonuc negatıf cıkarsa dahada kotu olurum bırde ben sureklı uyuyorum sendede var mı boyle bır sıkayet acaba lıaclar mı yapıyor dılerim rabbim bu mübarek ayda yuzumuzu guldurur dualarımızı kabul eder

amiiinn...canım sorma bende o kadar çok uyuyorumki akşam yemekten sonra oturduğum yrde uykum geliyo ve kıvrılayım derken bi bakıyorum uyumuşum saat 11... gerçi ben ilk ilaçları kullanırkende öyleydim şimdi uyumıyım diye eşimle dışarı çıkıp yürüyüş yapmaya çalışıyorum artık hayatım uyku,iş ve beklemekten ibaret gibi oldu yaaaadelikafadulden

merhaba arkadaslar.bende 12 eylülde ögrenicem sonucumu.kasıklarımda arada bir agrı oluyor ama cok fazla degil hafif bir sancı şeklinde ve gögüslerimde şişkinlik ve sertlik var.en zor süreçteyiz artık böyle beklemek tedaviden daha zor.allah herkese nasip etsin inş.

inş hepiniz güzel sonuçlar alırsınız arkadaşlar;şu mübarek günde emekleriniz ve dualarınız karşılıksız kalmaz

benim de 15 eylül ama 14 te yaptırabilirim testi,beklemek bu sürecin en zor tarafı.Çok kötüyüm psikolojik olarak.Hiçbir belirtim yok,alttan fitil,progestan yerleştiriyorum,eziyet gibi,paronoyaklaştım galiba,sanki rahmim aşağı düşmüş gibi,yani elmle dokunuyorum gibi,bu konuda bilginiz var mı?ilk üp bebekte 8 ya da 9.gün 2 dakikalık şiddetli bir adet sancısı gibi sancım olmuştu,pozitifti,şimdi yine o sancıyı bekliyorum,bazılarında olmuyormuş,ama okuduklarıma göre bazılarında da var.Kasık ağrısı değil ama Hepimize kolay gelsin.

canım allahım hepimizin yardımcısı olsun sanırım ıkıncı denemen allahım bu defa kucagına almayı nasıp etsın

kardeşimin transferi 4 eylül de oldu.inşallah hayırlı sonucu 16 eylül çarşamba alıcaz.bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın allahım

amin canım amin rabbim hepimizin kucagını doldursun

Bendede hıÇ belırtı yok sadece 6.gÜn bıraz kasıklarımda sancı oldu okadar olmasımı ıyı olmamasımı bılmıyorum ama sÜreklı kendımde bı belırtı arıyorum belırtı olmayıncada umutsuzluĞa kapılıyorum

umarım hepiniz o güzel haberi sırayla verirsiniz kızlar rabbim çifter çifter verir inşallah sizlere amin:Saruboceq:

Merhaba herkese benimde transferim 3 eylülde yapıldı 15 eylülde büyük gün

canım test gunumuz aynı benımde 3 eylulde transferim oldu inşallah pozitif sonuclar alırız belırtı arama canım herkeste belırtı olmuyomus

sen nerde yaptırdın kaç tane embiryo transfer edildi benim 2 tane blastokist sözde şansım yüksekmiş ama görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…