15 eylülde sonuç alacaklar kaç kişiyiz hadi toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
narkoz çok sevindim inşallah devamıda gelicek kendine dikkat et allahım darısı bizim başımıza

narkoz tebrikler hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

siber, nazlı çokkkkkkk teşekkür ederim.Nazlı belirtinin biri de sabahları birşeyler yeme isteği,daha doğrusu mideyi düzeltme gayreti.bu yüzden erkenden burdayım.siber sen 12 eylülün uğurlu listesindesin değil mi,tebrikler.gün gün sayarak gideceğiz korkudan.

çok teşekkürler,bu siteden destek aldım,yazılarım olmasa da hep okudum,yoksa kendimi tek zannediyordum,inşallah hepimiz güzel sonuç alırız.

o kadar olumsuzluk yaşadım ki,sonucu alınca herşey allahın mucizesi,biz sadece taşıyıcıyız,tüm düzenekler kendi kendine hazır oluyor.Transferden sonra herşeyi yapmama rağmen kabız oldum,korkunçtu.Tüm vücudum stresten seyriyordu 10 gündür.Transferden sonra ilk saatlerden itibaren belim kırılıyordu ağrıdan,hiç sırtüstü yatamadım,kanımda pıhtılaşma çıktı,çevremdeki insanlar çalışma ortamımda beni sinirden perişan ettiler,ilk drt gün yumurtalıklarım yarıyamalak toplanmış ağrıdan mahvoldum.Çok şükür sonuca ben bile fazlaca şaşırdım,inşallah iyi devam eder ,olmazsa bile allah çok büyük,inşallah hepimizi güldürür.

evet 12 eylül listesindenim

kızlar ben bittim bütün hayallerim emeklerim gitti sabah dayanamayıp test yaptım tek çizgi olsaydı silik bile olsa çıkardı 10.gün çok umutluydum hep kendime hamile muamelesi yapıyodum öyleymişim gibi davranıyodum çünkü herşey çok güzel gitti hiç sorun yoktu sanki emindim olucaktı ama olmadı

Seni boşuna ümitlendirmek istemem ama bazen bhcg idrarda çıkmayabiliyormuş o yüzden günü gelince mutlaka kan testi yaptır ve ilaçlarına devam et derim.

kanda bile 10.gün çıkmayabiliyor,boşuna üzülme..........yarın kan testini yaptır.

idrardan yapılan teste güvenme hem 10. gün zaten öyle kolayca çıksaydı bize ne 12. gün yapın derlerdi ne de kanda test yaptırın derlerdi kendini üzme

çok garip belkide psikolojik test tek çizgi çıktıktan sonra azda olsavarolan belirtilerde gitti ben iyice bittim

çok garip belkide psikolojik test tek çizgi çıktıktan sonra azda olsavarolan belirtilerde gitti ben iyice bittim

test günü kanda pozitif idrarda negatif görenler var inan çok okudum. inşallah idrar testi yanılıyordur. kanda bakır canım

canım ben şunu anlıyorum artık nerdeyse sitedeki tüm yazılanları okudum herkesde herşey çok farklı kendimizi çok dinlediğimiz için herşeyi belirti olarak görüyoruz belkide bu belirti her zaman olan birşeyde biz fark etmiyoduk belirti kaybolunca paniğe kapılıyoruz aslında hiç düşünmememiz gerekiyo ama tabi bunuda başaramıyoruz kafayı yiyoruz hiç aklımızdan çıkmıyo

beryu...................15
narkoz.................15...................................:CüvCüv:
yasminm..............15
nazlı28.................15
listenin ilk bebişi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

narkozcum çooooook sevindim allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah bizlerde böyle güzel haberler alırız bizlere dua et

kızlar dün akşam bende çok az kanama sabahta kahverengi lekelenme oldu merkezi aradım rahim duvarımıkanıyomuş neymiş aranızda böyle olan varmı

kızlar dayanamayıp idrar tahlili yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…