listemizin ilkgüzel haberi benden olsun....karnım iki gündür durmaksızın ağrıyor,adet olacağımdan emindim ve çokkkkk üzgün,doktorum test istedi eziyet gibiydi,sonuç hamileyimmmmmmmm.değerim119.inşallah devam eder.hep birlikte yoladevam ederiz.belirtilere takılmayın,herkeste,her seferinde farklı,ama biraz iyileşince yazarım.
siber, nazlı çokkkkkkk teşekkür ederim.Nazlı belirtinin biri de sabahları birşeyler yeme isteği,daha doğrusu mideyi düzeltme gayreti.bu yüzden erkenden burdayım.siber sen 12 eylülün uğurlu listesindesin değil mi,tebrikler.gün gün sayarak gideceğiz korkudan.
kızlar ben bittim bütün hayallerim emeklerim gitti sabah dayanamayıp test yaptım tek çizgi olsaydı silik bile olsa çıkardı 10.gün çok umutluydum hep kendime hamile muamelesi yapıyodum öyleymişim gibi davranıyodum çünkü herşey çok güzel gitti hiç sorun yoktu sanki emindim olucaktı ama olmadı
çok garip belkide psikolojik test tek çizgi çıktıktan sonra azda olsavarolan belirtilerde gitti ben iyice bittim
merhaba arkadaşlar.benimde 4 eylülde transferim gerçekleşti.ama biraz enteresan oldu.
ben pko luyum.ilk tüp denemem.28 yumurtam oluştu 10 tane 5. gün blastosistim oldu.ama ne yazıkki orta şiddetli ohss oldum.transfer günü doktorum eğer transferi yaparsa hele bi de ikiz olursa hastanelik olacağımı söyledi.ama 1 tane deneyebiliriz istersen dedi.1 tane tutarsa ohss şikayetlerim artacak ama dayanabilirsin dedi.biz de kabul ettik.transferim gerçekleşti.transferden sonra 3 gün çok sıkıntı çektim.sonra şikayetlerim yavaş yavaş geçti.
acaba bu bebişin tutmadığı anlamınamı geliyor?bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?