15 eylülde sonuç alacaklar kaç kişiyiz hadi toplanalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
feminart tub bebek merkezi ama yumurta toplama ve transfer işlemim medıcal park goztepede oldu 2 tane transfer edıldı benımde sansımın yuksek oldugu soylendı ama allahım bılır sen nerde yaptırdın senınde ılk deneme sanırım

merhaba arkadaşlar bende 15 eylülde öğrenicem sonucumu.rabbim bu mübarek ayda hepimizin gönlüne göre verir inşallah burada hepimiz güzel haberleri paylaşırız inşallah

kizlar insallah hepiniz guzel sonuclar alirsiniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

beryu..................15
narkoz.................15
yasminm..............15
nazlı28.................15
sanırım üç kişiyiz allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kadir gecesı sonuc alacagız bu mübarek ayda bu mubarek gunde dılerım rabbımden yuzumuz guler hepımızın hamış haberlerı verdıgı bır gun olur inşallah

benimde ilk denemem medicanada yapıldı

kızlar son 4 gun allahım guzel haberler vermeyı nasıp etsın amiiiiiin

ben galiba elendim,iki gündür adetim başlayacak gibi karnım bacaklarım ağrıyor,karnımın alt tarafıgurul gurul,testi bile göremeyeceğim,çok şaşkınım.kader...

Kızlar sızlerdede sÜreklı baŞ aĞrısı olan varmı bıde gÖĞÜslerde sancısı olan

ayrıca acaip gaz var acaba ilaçlardan olabilirmi sizlerdede böyle şeyler oluyomu yoksa bitek bendemi?

slm kizlar bende varim benim de test gunum arife gunu yani 19 beklemek cok zor belirtilerim adet olacakmis gibi karin agrisi, belagrisi birde usuyorum,kasiklarimdada ve gogusumde agrilar var vede calisiyorum belkide ondan bu kadar agrilarim oldu 7 gunu kanmam oldu ama cok az doktoru aradik bu zamanlarda boyle seyler olabilecegini soyledi ALLAHIM BIZLERI BOS CIKARMASIN YARRABIM...ilk tupbebek denemem ve cok heycanliyim ya bayramda gulecem yada sis gozle gezicem ama hep umutluyum vede sonuna kadar oyle kalicam...süprizzzzz

kızlar benimde belimde ağrı var başka bişey hissetmiyorm.Geçen seferde çok ağrımıştı ama olmamıştı korkuyorm.test yapsammı diye düşünüyorm ama cesaret edemiyorm.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Bebiş isteyen herkesin gönlüne göre...

beryu..................15
narkoz.................15
yasminm..............15
nazlı28.................15
sanırım üç kişiyiz allahım güzel haberler vermeyi nasip etsin

kızlar 4 kişi olduk

ilaclar acayıp gaz yapıyo bel agrısı kasık agrısı bendede var test yapmaya korkuyorum allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

listemizin ilkgüzel haberi benden olsun....karnım iki gündür durmaksızın ağrıyor,adet olacağımdan emindim ve çokkkkk üzgün,doktorum test istedi eziyet gibiydi,sonuç hamileyimmmmmmmm.değerim119.inşallah devam eder.hep birlikte yoladevam ederiz.belirtilere takılmayın,herkeste,her seferinde farklı,ama biraz iyileşince yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…