- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 5. günümdeyim ve 4 kilo verdim ama sonuna kadar 9 kilo verebilir miyim bilmem. Hayal gibi =)
10. gunumdeyım ınatla tartılmıcam bu hafta bakalım nolcak kızlar merak ıcındeyım
bravo bu harika bi haber. :) peki kaç kiloyla başladınız? vücutta yağ oranı ne kadar çoksa o kadar çabuk kilo veriliyor diye biliyorum çünkü. 61,5 kiloyum. ben de sizin gibi kilo verebilir miyim onu merak ediyorum. :/
Canim ben 62 Kiloyum suan 58 kiloyum inan o kadar zor ki zayiflamak 10 gunde 4 kilo verdim ama binhaftadir gram zayiflayamiyorum acayip zor geciyo anliycagin diyet..
hadi yaabu diyetle mi verdin 4 kiloyu peki? ben de aynen senin gibi kilo veremiyorum artık. ooff
![]()
Bu saglikli bi diyet degil bence..benim diyetimi
Sabah 2 dilim diyet tost ekmek cok kucuk peynir
Oglen elma havuc
Aksam bir kasik sebze yemegi
Genelde bunu uyguladim canim ..ama suanda kilo veremiyorum..
ben de senin durumuna gelmiştim. biliyorum. bir haftada 4 kg vermiştim ve ne yaparsam yapayım 1,5 ay hiç kilo veremedim. neredeyse aç kalmayı bile denedim. litrelerce su içtim. form çay, yeşil çay hepsi. aklına gelebilecek her şey. sonunda baktım ki ne yaparsam yapayım vucüt duraklamaya geçmiş, kilo vermiyor. yapacak da bir şeyim kalmayınca bıraktım zorlamayı başladım yemeğe, ama su içeyi hiç bırakmadım. yine 1,5-2 lt su içmeye devam ettim her zamanki gibi. bir yandan yiyip, bir yandan da içimden alıyorum kiloları diye üzülüyordum ama bir haftanın sonunda tartıya çıktığımda 500 gram vermiş olduğumu gördüm. ondan öncesinde 100 gr bile veremiyordum. sen de baktın ki ne yaparsan yap olmuyor. bu yöntemi deneyebilirsin durmuş metabolizmanı çalıştırmak için. :)
Aynen canim biraz daha diyetimi koruycam ama kilo veremiyosam biraz vucudumu dinlendircem..yemegincede hayatin tadida cikmiyo ki)aksamlari cay yapip yaninda biskuvi yerdim simdi sadece yesil cay var hayatimda
![]()
Merhaba arkadaşlar ben hemen bu diyete başlıyorum yarın . 60 kilo civarındayım ve ciddi anlamda bir çok yol denedim ama her seferinde yarıda bıraktımYaşıtlarıma bakıyorum ve kendime bakıyorum yok yanii zayıflamam şart
Bazı arkadaşlar sağlıksız,bırakırsanız 15-20 kilo alırsınız demiş yani bence diyetten sonra tabiki de salmamamız gerekiyor 2 haftadan bir şey çıkmaz 2 hafta sabretmem lazım aynada zayıf bir kız görmek istiyorum her gün buraya cevap yazıcam :')
bravo bu harika bi haber. :) peki kaç kiloyla başladınız? vücutta yağ oranı ne kadar çoksa o kadar çabuk kilo veriliyor diye biliyorum çünkü. 61,5 kiloyum. ben de sizin gibi kilo verebilir miyim onu merak ediyorum. :/
canım şubatta da bu konuya yorum yazmışsın. bu ilk denemen mi oluyor. daha önceki aylarda hiç denedin mi bu rejimi? ben de çok merak ediyorum kilo verebilecek miyim acaba? yarın başlamayı düşünüyorum. tartılmıyorsun ama bi incelme fark ediyor musun kendinde? bol şanss :)