15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

eve sonradan fazlasıyla alma ihtimali çok yüksek tmm verilebilir zaten aç kalıyosun kesin verirsin de ya sonrası ?

Merhabalar,
Normalde de az öğünler yediğim için bana bu diyeti yapması kolay geldi. 3günde 2 kilom gitmiş. Umarım devamıda gelir. Sonucunu buraya yazıcam.

ya arkadaslar lutfen makul olun!
15 gunde 2 kilo verseniz opun basiniza koyun :20:
bu diyeti ben yaptim evet 2 haftada 8 kilo verdim ama birakinca oyle 3 sene hic kilo almicaksiniz diye bir hikaye yok yani :52:
aninda iki katini aldim aman diyim sakin saglikli verin kilolarinizi 1 ayda 4 kilodan fazlasi zarar
he 100 kiloysaniz bilemem coktan cok azdan az gider kanunuyla..
lutfen boyle sok diyetlerden uzak durun:20:

Ben bu diyeti uyguladim ve iki haftada 5 kilo verdim, tabi uc yil kilo alinmiyor diye bisey yok ama asiriya kacmadan yemek yendiginde hemen kilo aliniyor diye de birsey yok..

Bende aç karına kahve içemem ama bir magazin programında Esra Erol'a nasıl zayıf kalıyorsunuz dediler o da " her sabah aç karına kahve içerim metabolizmayı hızlandırıyor yağ yaktırıyor" dedi. Bir de Ender Saraç'ta uyanır uyanmaz sıcak bir şeyler içmelisiniz metabolizmayı hızlandırmak için demişti. Belki o açıdan kahve iyi geliyordur.

Ben bu diyetle 15 günde 8 kg verdim arkadaaşlar.Tavsiye ederim denemek isteyenlere.1 ay oldu yapalı ama hala koruyorum.tabi bol suiçmeniz şart.

bende başladım alışınca o kadar zor gelmiyor 5.gündeyim şimdiye kadar 1 kilo verebildim (80 kiloyum) diyeti hiç bozmadım. 8 kilo veren arkadaşlar ilk hafta kaç kilo vermişlerdi? Sonradan birden mi gidecek kilolar?

bnde bugün başladım arkdşlar yalnız öğlen ve akşam öğünlerinde azck değişiklik yaptm çalıştıgım için :( umarım faydasını görürüm 65.5 kiloydum sabah itibaryle aç karnına şekersiz kahve içtim öğlen tavuk şiş yedim 4 gb bi kayısı bide salatalık yedim akşamda nesfit yedim azck bi saat stepper 10 dkda bacak kalça basen hareketleri inşallah işe yarar 58 e düşmem lazım :(

herkes 1. haftada 4 kilo vermiş ortalama ben daha 2 kilo verebildim ve harfi harfine uyuyorum resmen işkence gibi.. 2 kilo için mi bütün bunlar?

bence denemekten bişi olmaz :) 2 haftada böyle geçsin derim fakat verdik diyelim kilolarımızı verdikten sonra da normal diyet yapıyor gibi yani çok sıkı olmayan ama aşırı kaçmayan diyet yaparsak tekrar almayız :)

bende bu sabah başlayacağım..İnşallah işe yarıyordur.Zaten sabah aç karnına Türk kahvesini severim az şekerli yerine şekersiz içmek beni bozmazz:34:

Bu Tarz Diyetler çok hızlı kilo verdirir ama sağlıksız bir şekilde
verilen kilolar tekrar geri alınır zaten en güzeli düzenli yiyerek zayıflamak..

dr. mike ın 17 gün diyetini uyguluyorum 13 gündür. 17 gün dolduğunda yani bayramdan sonra pazartesiden itibaren ben de bu diyete başlıyorum. ay sonuna kadar devam edeceğim. gelişmeleri bildireceğim. Teşekkürler kolay gelsin. kilom 88.

dr. mike ın 17 gün diyetini uyguluyorum 13 gündür. 17 gün dolduğunda yani bayramdan sonra pazartesiden itibaren ben de bu diyete başlıyorum. ay sonuna kadar devam edeceğim. gelişmeleri bildireceğim. Teşekkürler kolay gelsin. kilom 88.

ne durumdasın paleland....uygulayabildin mi diyeti??????

Yazmayayım dedim ama dayanamadım... Bu diyet listesinin kaynağı nedir? Gördüğüm en yanlış listelerden biri. Yanlış en başında başlıyor. İlk gün kahvaltıda sadece kahve diyor. Üstelik bir metabolizma hızlandırıcı diyet olarak!

Bir kere metabolizma hızlandırmanın 1. ve değişmez kuralı, uyandıktan sonraki ilk 1 saat içinde yemektir. Önce 2 bardak ılık su içeceksiniz. Sonra 10 dakika evin içinde yürümek, yatak odasını toplamak, gerinmek gibi basit egzersizler yapacaksınız.

Sonra kahvaltı yapacaksınız.

Uyurken vücutta biriken toksinleri ve glükojeni atmak için metabolizmayı hızlandırmanız lazım. (Glükojen 1 gün önce yediklerinizden vücudunuzda kalan, karaciğer etrafında biriken nişastamsı enerji fazlasıdır).

Metabolizma siz uyurken yavaşlar ve onu dürtecek besinler vücudunuza girene kadar uyuklayıp durur.

Ayrıca şu var... Haftada 6 gün steak, ayrıca yumurta ve karoten (havuç) sadece bodybuilding diyetlerinde önerilir. Bu diyeti yapan kaç kişi, kaslarına giden o kadar proteini yakmak için eliptik bisiklette çalışıyor, ağırlık kaldırıyor?

Amacım muhalefet olsun değil. Lütfen yazdıklarımı ciddiye alın ve bu diyeti uygulayan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

Of yazmayı unuttum: Kahve metabolizmayı yanlış yollardan uyarır ve kahve ile metabolizma hızlandırmaya çalışmak kalbe zararlıdır. Çünkü kahvedeki kafein kalp atışlarını ve nabzı hızlandırır. Hani deriz ya çarpıntı yapıyor diye, olay bu. Kalp çalışınca metabolizma da hızlanır. Metabolizma hızlanınca vücuda giren oksijen yükselir. Oksijen miktarı yükselince daha çok kalori yakarız.

İyi hoş ama, kafein alınca kalp atışlarıyla birlikte beyni ve sinir sistemini de dürtmüş oluyoruz. Ve tüm bunlara biz çarpıntı, baş dönmesi, kanım beynime fırladı vs. diyoruz. Hiç sağlıklı değil.

Metabolizma hızlandırmak ve kalıcı zayıflık için çok çok iyi yollar var. Üstelik bizim ülkemizde çok kolay uygulanabilir diyetler, çünkü meyvemiz sebzemiz bakliyatımız çok güzel. Yabancılar niçin tek yollu beslenmeye dayalı diyetler üretiyor sanıyorsunuz? Çünkü onların ülkesinde besin çeşitliliği yok.

Son bir not: Yine de bu konudaki diyet listesini uygulayacaksanız, en azından günde 20 dakika spor yapın. Mekik, şınav, ağırlık gibi... Yürüyüş yetmez.

Back
X