bugün tartıda 500 gram almış olarak çıktım ilginç bir metabolizmam var galiba :) insanda heves kalmıyor spor ve diyet yapcak ama pes etmiyorm artk diyet bitince tartılcam :) umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ters etki yapan bi benim galiba
inş bi ikimiz varız galiba bu diyeti uygulamaya çalışan,, sabah aç karnı kahve olayını yapamadım akşamda sınırsız tavuk felan dio ben sınırlı tavuk salata az çorba içtim.. Bu hafta böyle geçsin artıkda haftaya birebir yapmaya çalışıcam
walla ben sabahi iple cekiyorum.haslanmış yumurtadan tavuktan etten bıktım :) kahve iyi geliyor hiç değilse.hangi kahveyi kullanıyorsunuz ? ben nescafenin 2si 1 arada olanını içiyorum.gün sayıyorum bitsinde diğer diyetime başlayım diye bıktırdı çünkü :) pazartesi bitiyor benimki.
bugün tartıda 500 gram almış olarak çıktım ilginç bir metabolizmam var galiba :) insanda heves kalmıyor spor ve diyet yapcak ama pes etmiyorm artk diyet bitince tartılcam :) umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ters etki yapan bi benim galiba
ben 10 gibi uyaniyorm 2si 1 arada yi içiyorm yanında bişey varsa onu tüketiyorm.şeker ekmek filan tamamen sildm ben bazen çikolata tatlı istiyor canım kokluyorm sadece :) ögünlerde sonra 10dk kondisyon bisikleti sürüyorum ben ama doktor 10dknin faydasi olmaz dedi vucüt 15 dkdan sonra yag yakımına baslarmis en az 1 saat çalış dedi.listede ne yaziyorsa ona uyuyorum ben başka bişey yeyip içmeden.sabah aç karnına kahve sandvç filan ne yaziyorsa,benim alışmam koaly oldu bu diyete 79.6 ile ...
sen zaten başarı örneği imişsin arkadaşım nazar değmesin sana vaz geçme..17 kilo vermek ne demek benim hayalimi sen gerçekleştirmişsin .. ben yıllardır iki kilo kadar verip diyeti bozdum.. ama tak etti artık bekarım bide laf işitiyorum sürekli,,fazla kilo kayıplarından sonra duraklamaya giriyormuş vicut bir süre kilo verilmiyormuş burda yazan deneyimlere göre sende okumuşsundur seninkide direnç yapıodur yoksa daha fazla verirdin. 17 kiloyu nekadar sürede verdiniz.. ben aslında sabah erken kalkıyorum da işe yetişmek için evden koştur koştur çıkıyorum çay işine bakan arkdaş otomatik şekersiz bi kupa çayı masama getiriyor ben pazartesiden itibaren onu kahveye çevireyim..ama ben aralarda çaysız yapamam bütüm gün çalışıyorum akşam sürekli yemeğe atıştırmaya alışığım onların yerini açık çay aldı şekersiz tabi.. bukadar kilo vermeyi başaran gerisinide başarır yeterki vaz geçme boy kaç ideal kilomuzda aynımıki
ben 10 gibi uyaniyorm 2si 1 arada yi içiyorm yanında bişey varsa onu tüketiyorm.şeker ekmek filan tamamen sildm ben bazen çikolata tatlı istiyor canım kokluyorm sadece :) ögünlerde sonra 10dk kondisyon bisikleti sürüyorum ben ama doktor 10dknin faydasi olmaz dedi vucüt 15 dkdan sonra yag yakımına baslarmis en az 1 saat çalış dedi.listede ne yaziyorsa ona uyuyorum ben başka bişey yeyip içmeden.sabah aç karnına kahve sandvç filan ne yaziyorsa,benim alışmam koaly oldu bu diyete 79.6 ile ...
sen zaten başarı örneği imişsin arkadaşım nazar değmesin sana vaz geçme..17 kilo vermek ne demek benim hayalimi sen gerçekleştirmişsin .. ben yıllardır iki kilo kadar verip diyeti bozdum.. ama tak etti artık bekarım bide laf işitiyorum sürekli,,fazla kilo kayıplarından sonra duraklamaya giriyormuş vicut bir süre kilo verilmiyormuş burda yazan deneyimlere göre sende okumuşsundur seninkide direnç yapıodur yoksa daha fazla verirdin. 17 kiloyu nekadar sürede verdiniz.. ben aslında sabah erken kalkıyorum da işe yetişmek için evden koştur koştur çıkıyorum çay işine bakan arkdaş otomatik şekersiz bi kupa çayı masama getiriyor ben pazartesiden itibaren onu kahveye çevireyim..ama ben aralarda çaysız yapamam bütüm gün çalışıyorum akşam sürekli yemeğe atıştırmaya alışığım onların yerini açık çay aldı şekersiz tabi.. bukadar kilo vermeyi başaran gerisinide başarır yeterki vaz geçme boy kaç ideal kilomuzda aynımıki
boyum 174 yada 173 aralığın 13ünde başlamıştım 97 iken diyet yapmaya.bir yerden okumuştum duraklamayı ama siz deyince tekrar hatırladım ondan galiba benimki.aralarda çayın diyete fazla etki edeceğini düşünmüyorm özellikle açık ve şekersiz olursa tabi kişisel düşüncem bu :) çalışıyorsunuz bide zor oluyordur bu diyet sizin için öğrenci olduğum için ben rahatım şuan ondan kaçamak yapmıyorum fazla.
boyum 174 yada 173 aralığın 13ünde başlamıştım 97 iken diyet yapmaya.bir yerden okumuştum duraklamayı ama siz deyince tekrar hatırladım ondan galiba benimki.aralarda çayın diyete fazla etki edeceğini düşünmüyorm özellikle açık ve şekersiz olursa tabi kişisel düşüncem bu :) çalışıyorsunuz bide zor oluyordur bu diyet sizin için öğrenci olduğum için ben rahatım şuan ondan kaçamak yapmıyorum fazla.
YAŞ FAKIMIZDA BOY FARKIMIZDA ÇOKMUŞ((( NEYSE SİZ İPLERİ ERKEN ALMIŞSINIZ ELİNİZE İYİ OLMUŞ ÜNİV. TEDEYKEN 57-62ARASIYDIM 20 KİLO KADAR ALMIŞIM .: ((.BEN YOUTUBE DAN BİR AYROBİK VİDEOSU BULMUŞTUM HEM SIKICI DEĞİL HEM PRATİK HEMDE İNANILMAZ TER ATITIRIYORDU TAŞINDIM Bİ KAÇ AYDIR NET YOK EVDE BULURSAM LİNKİNİ PAYLAŞIRIM BENİM GİBİ ÜŞENGEÇ BİRİ BİLE İKİ TEKRAR YAPIOSA SİZ HAYLİ HAYLİ YAPARSINIZ İNŞ SİLİNMEMİŞTİR. O VİDEOYA BAKICAM PAZARTESİ PAYLAŞIRIM BULURSAM 20 DK İKİ TEKRAR YAP SUYUN ÇIKIO AMA SIKILMIYORSUN ŞİMDİ İŞTEN HERYERE GİREMİYORUM
Bişey sorcam şimdi sen birbuçuk ayda 20 kilo mu verdin nasıllllllllll ...
şook dietler gibi şook oldum:) bende istiyorummm
arkadaşlar 5 gündür yeni bir metobilizma diyetine başladım 4 günde 2,60 kilo verdim.
Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.
- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.
-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.
-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.
-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.
1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz
2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti
3. gün:
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti
4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata
5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata
6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç
7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait
bana katılmakisteyen arkadaşlarla paylaşalım lütfen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?