15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

bugün tartıda 500 gram almış olarak çıktım ilginç bir metabolizmam var galiba :) insanda heves kalmıyor spor ve diyet yapcak ama pes etmiyorm artk diyet bitince tartılcam :) umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ters etki yapan bi benim galiba

inş bi ikimiz varız galiba bu diyeti uygulamaya çalışan,, sabah aç karnı kahve olayını yapamadım akşamda sınırsız tavuk felan dio ben sınırlı tavuk salata az çorba içtim.. Bu hafta böyle geçsin artıkda haftaya birebir yapmaya çalışıcam

inş bi ikimiz varız galiba bu diyeti uygulamaya çalışan,, sabah aç karnı kahve olayını yapamadım akşamda sınırsız tavuk felan dio ben sınırlı tavuk salata az çorba içtim.. Bu hafta böyle geçsin artıkda haftaya birebir yapmaya çalışıcam

walla ben sabahi iple cekiyorum.haslanmış yumurtadan tavuktan etten bıktım :) kahve iyi geliyor hiç değilse.hangi kahveyi kullanıyorsunuz ? ben nescafenin 2si 1 arada olanını içiyorum.gün sayıyorum bitsinde diğer diyetime başlayım diye bıktırdı çünkü :) pazartesi bitiyor benimki.

walla ben sabahi iple cekiyorum.haslanmış yumurtadan tavuktan etten bıktım :) kahve iyi geliyor hiç değilse.hangi kahveyi kullanıyorsunuz ? ben nescafenin 2si 1 arada olanını içiyorum.gün sayıyorum bitsinde diğer diyetime başlayım diye bıktırdı çünkü :) pazartesi bitiyor benimki.

selam,,15 Günü tamamlıyorsun yani maşallah bana çok zor geldi

dün mesela sabah . 5 eti form

öğlen : elma 2 haşlanmış yumurta

akşam : sebze haşlaması :( az pateteste vardı içinde , az da yoğurt yedim benim daha 3 gün bitti daha kilo veremedim hiç anlamadım. sen kaç kilo idin toplamda kaç kilo gitti yaz bana pazartesi:) öteki diyet nasıl ben sürekli oturarak çalışıyorum hiç hareketim yok sizin günlük temponuz nasıl zaten şekeri karbonhidradı kesince enerjim gitti benim daha alışamadım ekmeksizliğe şekersizliğe sanırım ikinci haftada devam ediomu halsizlik inş bukadar sıkı dieete istediğin sonu alırsın benmde merakla bekliyorum midem boş ama ben daha beter şişmiş hissediyorum kendimi sürekli su çay içmekten heralde

sabah erken kalkamıyorum kalksam türk kahvesi içicem bende o ikisi bir aradayı tatlandırıcıyla içtim ama sabah ilk çay içiyorum şekersiz oturtamadım onu bide krema çok kalorili diolar soğudum ondanda benim kahve sabahla öğle arası ara öğün gibi oldu hep yanlış yaptım sanırım aç karnı içince faydası oluyor diyorlar sen aç karnı içtin demi

ben 10 gibi uyaniyorm 2si 1 arada yi içiyorm yanında bişey varsa onu tüketiyorm.şeker ekmek filan tamamen sildm ben bazen çikolata tatlı istiyor canım kokluyorm sadece :) ögünlerde sonra 10dk kondisyon bisikleti sürüyorum ben ama doktor 10dknin faydasi olmaz dedi vucüt 15 dkdan sonra yag yakımına baslarmis en az 1 saat çalış dedi.listede ne yaziyorsa ona uyuyorum ben başka bişey yeyip içmeden.sabah aç karnına kahve sandvç filan ne yaziyorsa,benim alışmam koaly oldu bu diyete 79.6 ile başladım fakat bundan önceki diyette 97 kilodan 80e düşmüştüm.ordan alışkın olduğum için bu diyet fazla bile geldi diyebilriim ama sıkıyor tabi bi noktadan sonra.bundan sonra 5 günde 5 kilo diyeti var bu forumda onu deniycem gene zaten diyetleri hep bu siteden alıyorum.öğün dışı çay kahve bile içmiyorm ben burdaki yazanlarla geçiriyorm günümü.pazartesi kaça düşeceğimi bende merak ediyorm acıkcası ama fazla veremedım bende sürekli uygulamama ragmen kaçamak filan olmamasina ragmen.bu diyette ögünlerin arasından yaklasık 4 saat kadar geçmesi gerek diye biliyorm erken kalkamadıgın için orayi kacırıyosun sen galiba.
79.6dan anca 2 kilo verebildm suana kadar sanırsam bakalım pazartesi kaç olucak.bende fazla hareket edemiyorm işte bi kondisyon bisikleti ondada az çalısabiliyorm malesf.umarım son anlarda süpriz olurda bi 5 6 kilo gider :) seninde sabah uyanma işini halledebilirsen digerlerine alışırsın diye umuyorum.
bi tanıdık daha vardı bu diyetle 9 kilo vermiş arada bi yogurt yeyip kaçamak yaparak fakat ben daha 5 kilo bile veremedim tam uydugum halde :) metabolizma farkı çok sinir bozucu birşey :)

bugün tartıda 500 gram almış olarak çıktım ilginç bir metabolizmam var galiba :) insanda heves kalmıyor spor ve diyet yapcak ama pes etmiyorm artk diyet bitince tartılcam :) umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ters etki yapan bi benim galiba

aynı kiloda sayılırız bende 77.50- 78 arası bişeyim :) tartıda sapıttı bugün öğlen bankanın karşısında eczane var orta tartıldım 78.800 çıktım kıyafet öğleye kadar içtiğim sıvı ayakkabı var üstünde diye avuna avuna döndüm zor valla , ama ben bıktım şişmanlıktan ya 163 boya bu kilo şikoluk işte ne kıyafet oluyor ne bişey öğlen dışarıda oturduk üşüdüm çok ,fazladan çorba içtim tavuklu salata yedim. sabahta bi iki kaşık yoğurt elma yedim. sen sabahj ne yiyosun ? sandvc ekmeğimi aldın.akşam çok az yerim artık bu hafta kendimi ekmeksiz ve şekersiz hayata alıştırma gibi oldu ama pazartesi birebir uygulamaya başlıycam sen kaç kilo kaybedeceksin 15 günde merak ediyorumm habersiz bırakma görş

ben 10 gibi uyaniyorm 2si 1 arada yi içiyorm yanında bişey varsa onu tüketiyorm.şeker ekmek filan tamamen sildm ben bazen çikolata tatlı istiyor canım kokluyorm sadece :) ögünlerde sonra 10dk kondisyon bisikleti sürüyorum ben ama doktor 10dknin faydasi olmaz dedi vucüt 15 dkdan sonra yag yakımına baslarmis en az 1 saat çalış dedi.listede ne yaziyorsa ona uyuyorum ben başka bişey yeyip içmeden.sabah aç karnına kahve sandvç filan ne yaziyorsa,benim alışmam koaly oldu bu diyete 79.6 ile ...

sen zaten başarı örneği imişsin arkadaşım nazar değmesin sana vaz geçme..17 kilo vermek ne demek benim hayalimi sen gerçekleştirmişsin .. ben yıllardır iki kilo kadar verip diyeti bozdum.. ama tak etti artık bekarım bide laf işitiyorum sürekli,,fazla kilo kayıplarından sonra duraklamaya giriyormuş vicut bir süre kilo verilmiyormuş burda yazan deneyimlere göre sende okumuşsundur seninkide direnç yapıodur yoksa daha fazla verirdin. 17 kiloyu nekadar sürede verdiniz.. ben aslında sabah erken kalkıyorum da işe yetişmek için evden koştur koştur çıkıyorum çay işine bakan arkdaş otomatik şekersiz bi kupa çayı masama getiriyor ben pazartesiden itibaren onu kahveye çevireyim..ama ben aralarda çaysız yapamam bütüm gün çalışıyorum akşam sürekli yemeğe atıştırmaya alışığım onların yerini açık çay aldı şekersiz tabi.. bukadar kilo vermeyi başaran gerisinide başarır yeterki vaz geçme boy kaç ideal kilomuzda aynımıki

ben 10 gibi uyaniyorm 2si 1 arada yi içiyorm yanında bişey varsa onu tüketiyorm.şeker ekmek filan tamamen sildm ben bazen çikolata tatlı istiyor canım kokluyorm sadece :) ögünlerde sonra 10dk kondisyon bisikleti sürüyorum ben ama doktor 10dknin faydasi olmaz dedi vucüt 15 dkdan sonra yag yakımına baslarmis en az 1 saat çalış dedi.listede ne yaziyorsa ona uyuyorum ben başka bişey yeyip içmeden.sabah aç karnına kahve sandvç filan ne yaziyorsa,benim alışmam koaly oldu bu diyete 79.6 ile ...

sen zaten başarı örneği imişsin arkadaşım nazar değmesin sana vaz geçme..17 kilo vermek ne demek benim hayalimi sen gerçekleştirmişsin .. ben yıllardır iki kilo kadar verip diyeti bozdum.. ama tak etti artık bekarım bide laf işitiyorum sürekli,,fazla kilo kayıplarından sonra duraklamaya giriyormuş vicut bir süre kilo verilmiyormuş burda yazan deneyimlere göre sende okumuşsundur seninkide direnç yapıodur yoksa daha fazla verirdin. 17 kiloyu nekadar sürede verdiniz.. ben aslında sabah erken kalkıyorum da işe yetişmek için evden koştur koştur çıkıyorum çay işine bakan arkdaş otomatik şekersiz bi kupa çayı masama getiriyor ben pazartesiden itibaren onu kahveye çevireyim..ama ben aralarda çaysız yapamam bütüm gün çalışıyorum akşam sürekli yemeğe atıştırmaya alışığım onların yerini açık çay aldı şekersiz tabi.. bukadar kilo vermeyi başaran gerisinide başarır yeterki vaz geçme boy kaç ideal kilomuzda aynımıki

boyum 174 yada 173 aralığın 13ünde başlamıştım 97 iken diyet yapmaya.bir yerden okumuştum duraklamayı ama siz deyince tekrar hatırladım ondan galiba benimki.aralarda çayın diyete fazla etki edeceğini düşünmüyorm özellikle açık ve şekersiz olursa tabi kişisel düşüncem bu :) çalışıyorsunuz bide zor oluyordur bu diyet sizin için öğrenci olduğum için ben rahatım şuan ondan kaçamak yapmıyorum fazla.

boyum 174 yada 173 aralığın 13ünde başlamıştım 97 iken diyet yapmaya.bir yerden okumuştum duraklamayı ama siz deyince tekrar hatırladım ondan galiba benimki.aralarda çayın diyete fazla etki edeceğini düşünmüyorm özellikle açık ve şekersiz olursa tabi kişisel düşüncem bu :) çalışıyorsunuz bide zor oluyordur bu diyet sizin için öğrenci olduğum için ben rahatım şuan ondan kaçamak yapmıyorum fazla.

YAŞ FAKIMIZDA BOY FARKIMIZDA ÇOKMUŞ:(((( NEYSE SİZ İPLERİ ERKEN ALMIŞSINIZ ELİNİZE İYİ OLMUŞ ÜNİV. TEDEYKEN 57-62ARASIYDIM 20 KİLO KADAR ALMIŞIM .::(((.BEN YOUTUBE DAN BİR AYROBİK VİDEOSU BULMUŞTUM HEM SIKICI DEĞİL HEM PRATİK HEMDE İNANILMAZ TER ATITIRIYORDU TAŞINDIM Bİ KAÇ AYDIR NET YOK EVDE BULURSAM LİNKİNİ PAYLAŞIRIM BENİM GİBİ ÜŞENGEÇ BİRİ BİLE İKİ TEKRAR YAPIOSA SİZ HAYLİ HAYLİ YAPARSINIZ İNŞ SİLİNMEMİŞTİR. O VİDEOYA BAKICAM PAZARTESİ PAYLAŞIRIM BULURSAM 20 DK İKİ TEKRAR YAP SUYUN ÇIKIO AMA SIKILMIYORSUN ŞİMDİ İŞTEN HERYERE GİREMİYORUM

şook dietler gibi şook oldum:) bende istiyorummm

o ilk zamanlarda yeni kilo verirken okula servisle gitmeyi birakip yürümeye başladım.ekmek tatlı vb herşeyi bir anda kestim.sabahlari domates salatalk peynir yedm cok az ama sandivç içine koyulandan bile az öglenleri ekmeksiz bi kase çorba içtm akşamda haşlanmış brokoli sadece ve bolca su birde herzamanki dostum kondisyon bisikleti tabi :) birde 3 kupa yeşil çay içtim günde.yeşil çay denince bile midem kalkıyor artık.çoğu zaman açlık hissettim açlık hissettigim zamana yogurt yedim sadece yarım yaglı.aksamlari mutlaka sebze yiyordm ama eger haslanmıs brokoli filan yoksa taze fasulye yemegi yiyordm ekmeksiz gene.ama 1 tabağı geçmiyordum hiç öğünlerim.böyle birşeyden sonra bu diyete başladım işte o yüzden zorlanmadım bu diyette

bu diyeti an itibariyle bitirdm
79.6 dan 77.5 e düştüm biraz az verdim.Fakat bunun sebebi önceden 97den 79.6ya düşmem galiba.azda olsa kilo verdirdi fakat haslanmıs yumurta ve diyette olan etleri birdaha yemeyi düşünmüyorum :)
tavsiyemdir kilo verdiriyor.

Arkadaşlar bende 4.gundeyim63.5 ile başladım şu an 61.7 yim sanırım iyi gidiyorum .paylaşan arkadaşa çok teşekkürler...

arkadaşlar 5 gündür yeni bir metobilizma diyetine başladım 4 günde 2,60 kilo verdim.
Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.

- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.

-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.

-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.

-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.

1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz

2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti

3. gün:
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti

4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata

5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata

6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç

7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait

bana katılmakisteyen arkadaşlarla paylaşalım lütfen.....

benimde artık son çarem çok sağlıklı olmasada başka şansım yok sevgilim çok baskı yapıyor zayıflamam konusunda 79 kg kadar çıktım.1 aya kadar istemeye gelicekler sözüm olacak... yarın bende başlıyorum gelişmeleri sizlerle paylaşıcam..

bugün diyette ilk günüm.. 79.6 tl ile sabah tartıldım.akşam gelince 79.2 çıktım ilk gün 400 gr:)iyi başladım sanırım:)

En sevdiğim diyet! Bu ara gene yapıyorum 3. günümün sonundayım 1,5 kg vermiş gözüküyorum ama tabi yarın sabah tartılınca asıl sonuç çıkar. Bu arada çok fazla kırmızı et sevmediğim için genelde kırmızı eti protein içerikli olan şeylerle değiştiriyorum. Peynir, köfte veya tavuk yiyorum. Zararlı diye bıkbık etmeye de gerek yok."Aaa bu diyet çok zararlı, şu diyet çok kötü" diye bahane edip diyet yapmayan hanımlara sesleniyorum; yediğiniz yağlı börekler,dilim dilim beyaz ekmekler,tatlılar ve fast food ürünleri bu diyetten daha zararlı emin olun.
ÖZET: AZ YEMEK ZAYIFLATIYOR. :D

Back
X