15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

CELIKKOLS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
60
0
86
İstanbul
arkadaşlar 5 gündür yeni bir metobilizma diyetine başladım 4 günde 2,60 kilo verdim.
Açıklama :2 hafta süre ile yapılıp sona erecek ve daha sonra normal yemek stilinize döneceksiniz.

- Miktar belirtilmedikçe seçim size aittir. Ancak Porsiyonu makul bir sürede yavaş yavaş tüketiniz.

-Rejim sırasında alkol alınmamalıdır.

-Bu reçete harfiyen yapılırsa 2 hafta sonunda 9 kilo kaybedeceksiniz.

-BU REJİMLE VÜCUDUNUZDA BİR METABOLİZMA DEĞİŞİMİ BAŞLAYACAK 3 YIL BOYUNCA NORMAL YESENİZ BİLE KİLO ALMAYACAKSINIZ.

1.gün
sabah: istediğiniz miktarda şekersiz kahve
öğle: 2 adet haşlanmış yumurta, biraz tuz
akşam:1 steak ( dana eti ızgara ) yoksa 3 biftek ve yeşil salata ya da kereviz

2.gün:
sabah:şekersiz kahve, bir adet sandviç ekmeği
öğle:1 büyük steak, yeşil salata ve meyve
akşam:istediğiniz miktarda dil, tavuk ya da dana eti

3. gün:

4. gün:
öğlen:1 adet haşlanmış yumurta,çiğ ya da haşlanmış havuç, gravyer peyniri
akşam:1 büyük steak, yeşil salata

5.gün:
sabah:şekersiz kahve, limonlu havuç
öğle:balık buğulama ve domates
akşam:1 biftek, yeşil salata

6.gün:
öğle:tavuk ızgara
akşam:2 haşlanmış yumurta ve havuç

7.gün:
sabah:limonlu çay
öğle:1 steak, elma,portakal,meyve
akşam:seçim size ait

bana katılmakisteyen arkadaşlarla paylaşalım lütfen.....

1.gün

2.gün:

tatlım katılmak isterim ama aç karnına kahveyi helede şekersiz içmek ve sabah kahvaltısında birşey yememek fazla doğru gelmedi bana diğer günlerdeki alternatif sabah kahvaltısını uygulasak mümkünmü?

Son düzenleme:
1.gün

2.gün:

tatlım katılmak isterim ama aç karnına kahveyi helede şekersiz içmek ve sabah kahvaltısında birşey yememek fazla doğru gelmedi bana diğer günlerdeki alternatif sabah kahvaltısını uygulasak mümkünmü?

kahve hemtok tutuyor hemde de yağ yakıyor,eger içemiyorsanız sadec veya az balla çay denemenizi öneririm

Bu isveç diyeti benzeri bir şey sanırım.
Neredeyse isveç diyeti ile aynı ama gerçekten insanı çok aç bırakıyor ayrıca bende sabah kahvaltısız devam edemem diyete.
Ben isveçi 4 gün yapmışsım 2 kilo falan verdim ama daha fazla dayanamadım.
Bir arkadaşım 2 hafta harfiyen uydu 5 kilo verdi ama 2-3 haftada geri aldı. Ama seninki aynısı olmadığı için umarım daha çok verirsin ve geri almazsın.
Daha sağlıklı bir sürü yöntem var. Hem o kiloyu 15 günde almadık dime ama.
Seni de takip ederim bakalım ne kadar gidecek.
Başarılar.

bence bu diyet o kadar da iyi değil. sonuç olarak kahvaltı çok önemli bir öğün; fakat bu diyette sadece kahve falan demiş.

Arkadaşlar sabah sadece kahve 1 gün diğer günler ise boş sandivçekmeği veriyor burda önemli olan protein ve karbonitratları aırmak 1 gün kahve vucutda bişeyler değişiyor diye bilmekiçin.ben tam s.ekmeğini bitiremiyorum yarısında tıkanıyorum,et yiyemeyenler ise sadce tavuk ve balıklada yapa biliyor.ben 5 gün sonu 3.20 kilo verdim

Kahvaltisiz diet metobolizmayi yavaslatir.. Kilo verirken en onemli ogun kahvalti, ve ara ogunler.. bence bu pek saglikli bir yontem degil..:44:

Bu isveç diyeti benzeri bir şey sanırım.
Neredeyse isveç diyeti ile aynı ama gerçekten insanı çok aç bırakıyor ayrıca bende sabah kahvaltısız devam edemem diyete.
Ben isveçi 4 gün yapmışsım 2 kilo falan verdim ama daha fazla dayanamadım.
Bir arkadaşım 2 hafta harfiyen uydu 5 kilo verdi ama 2-3 haftada geri aldı. Ama seninki aynısı olmadığı için umarım daha çok verirsin ve geri almazsın.
Daha sağlıklı bir sürü yöntem var. Hem o kiloyu 15 günde almadık dime ama.
Seni de takip ederim bakalım ne kadar gidecek.
Başarılar.

isveç diyeti benzeri değil direk isveç diyeti evet harfiyen uyarsan iyi kilo verdiriyor

Arkadaşlar sabah sadece kahve 1 gün diğer günler ise boş sandivçekmeği veriyor burda önemli olan protein ve karbonitratları aırmak 1 gün kahve vucutda bişeyler değişiyor diye bilmekiçin.ben tam s.ekmeğini bitiremiyorum yarısında tıkanıyorum,et yiyemeyenler ise sadce tavuk ve balıklada yapa biliyor.ben 5 gün sonu 3.20 kilo verdim

cnm ben sekersız cay ıcsem olurmu acaba..ya ne bıleyımm kahvede ıcerım ama çaysız yapamam..ha bırde pko lularda verırmı acaba bu dıyetle

cok sagliksiz gibi ,ben inanmiyorum o kadar kilonun gidecegine

ben bu diyeti uyguluyorum 2 gün dana eti yedim ama hergün et yerine çorba içiyorum malumunuz hergün et alınamıyor.
çorbanın bi zararı olmaz sanırım en düşük kalorisi olan çorba çünkü..
bu diyette ufak bi değişiklik yaptım ama faydasını gördüm 3.cü günümdeyim göbeğimin gittiğini hissettim ve gördüm.

Son düzenleme:
Back
X