15 Günde 9 Kilo Verdiren Liste

tatlım o zaman yapamadım ılk gun bozdum yıne dıyetı :) su andada ıkıncı haftamdayım ama adet olmaya basladım halıyle su an durdu kılo vermem:5:

ben de bugün başlayacaktım. ama dün akşam adet oldum. :/ başlamadım o yüzden. bu tarz rejimlere adet bitiminde başlamak en iyisi. sonra adet olunca hevesi kaçıyor insanın. :/ tartıldım yine sabah 61,5 kıpırdama yok yine. neyse ki kilo da almamışım. çok merak ediyorum sendeki sonuçları. :) kaç kiloyla başladın rejime canım?

Son düzenleme:
ben de bugün başlayacaktım. ama dün akşam adet oldum. :/ başlamadım o yüzden. bu tarz rejimlere adet bitiminde başlamak en iyisi. sonra adet olunca hevesi kaçıyor insanın. :/ tartıldım yine sabah 61,5 kıpırdama yok yine. neyse ki kilo da almamışım. çok merak ediyorum sendeki sonuçları. :) kaç kiloyla başladın rejime canım?

cnm ben 64.5 ıle basladm su an 12. gunum falan adet oluyorum ve de şişlik olmasına ragmen 4 kılo kadar gtms gozukuo

cnm ben 64.5 ıle basladm su an 12. gunum falan adet oluyorum ve de şişlik olmasına ragmen 4 kılo kadar gtms gozukuo

ben de daha önce isveç diyeti yaptım. birinci haftasında 4 kg verdim. ikinci haftasında harfiyen uymama rağmen hiç kilo veremedim. ve ondan sonra metabolizmam durdu. 1,5 ay hiç kilo veremedim. bu diyet de insanı duraklama dönemine sokan bir diyet olabilir. vücut çok hızlı kilo kaybettiğinden vücut zarar görmemek için kendini kilitliyor olabilir. ama dilerim bu varsayımların hiçbiri olmaz :/ benim de 2-3 günüm falan kaldı sanırım regl bitimine. veee iyi haberse 61,5 de kitlenmiştim. 5-6 gündür tartılmıyordum bu sabah 59.9 kg. ı gördüm tartıda. şok oldum. çok mutluyuuum. bitince ben de bu diyete başlayacağım :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün ilk günümdü. Sonunda bir arkadaşımla beraber başladım. Gelişmelerden haberdar edeceğim. :6:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizi bilgilendirmek için yazıyorum. 3. günümdeyim şuan. Bu diyetle metabolizmamın durmasından korktuğumdan her gün tartılma kararı aldım. Çünkü 2-3 gün üst üste hiç kilo veremezsem, vücudumun ona zarar verdiğim için direnç gösterdiğini anlayıp bu diyeti bırakacağım.

1.gün: 800 gr
2. gün: 300 gr

vermiş bulunuyorum. Daha sonra tekrar bilgilendireceğim sizi. Ve üstteki arkadaşıma katılıyorum. Özellikle akşam sadece et yenilen menülerde midem bulanıyor. Ama değer. Herkese iyi şanslar. Gitsin kilolar. :21:

arkadaşlar bu sabah kahvaltıdan sonra bu diyeti bıraktım. sağ bacağımda 2 gün boyunca çok yoğun kasılmalar ve ağrılar oldu. kaslarım eriyor gibi geldi bana. ağrılar geçmeyince bıraktım. bu diyet bana ağır geldi. sağlığım daha önemli. kimseye tavsiye etmiyorum. zaten vücudum da isyan etti resmen. sabah tartıldığımda hiç kilo veremediğimi gördüm. en iyisi hafta 1-2 kilo verdirecek şekilde beslenmek. akşam oldu hala bacağımdaki kas kasılmaları, çekilmeleri geçmedi. artık siz düşünün. yine de denemek isteyen arkadaşlar olacaktır. e ne diyeyim. onlara da bol şans. :)

Merhaba, kızım dogduktan sonra18 kilo aldim ve bir yilveremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddedinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.

teyzem bu diyete çok hırslı bi şekilde başladı 2 gün oldu bugün ve inanılmaz ama tartıda bir buçuk kilo vermiş görünüyo hani diyette ilk vucutdaki sudan ödemden gider derlerya bu onun için imkansız çünkü 3 aylık bi spordan ve sıkı diyetten çıktı bir ay önce vucut zaten diyet modunda o ilk giden su gitmişti yani bakalım 15 günün sonunda ne olacak

bu diyette sabahları kahve var ama onun dışında gün içinde şekersiz kahve içsek bi sıkıntı olurmu normaldede gün içinde çok tüketince bir kereyle yetinmek çok zor oluyor

biz diyeti dördüncü gününden bıraktık hızlı kalp atışları ve baş dönmesi oldu akşama kadar yapacaklara pek tavsiye etmiyorum genede bünyeye göre degişir

bu gün başladım yıllar oldu diyet yapamaıyorum,, motivasyonum ,iki günde kaboluyor ve daha fazla yiyorum obezite sınırına dayandım.. 79 kğ bugün bu diyete başladım yaza kadar idel kiloma düşemek istiyorum uzun zamandır forumun takipcisiydim. umarım güzel haberlerle dönebilirim.. başaramayanı arayınki bulasınız sesleri çıkmıyor onlardan olmak istemiyorum , bu diyeti uzun süre uygulayan varsa bilgi versin lütfen ..

Bende bu diyeti uyguluyorum.
yarin 9.cu günüme giricem ve sadece 79.6 dan 76.9'a düşebildim.sporda yapiyorum hiç kaçamak filan da yapmadım.Bende bir sorun mu var acaba ?

bende bu diyeti uyguluyorum.
Yarin 9.cu günüme giricem ve sadece 79.6 dan 76.9'a düşebildim.sporda yapiyorum hiç kaçamak filan da yapmadım.bende bir sorun mu var acaba ?

15 günde 9 kilo iddalı zaten aşırı kilolu değilseniz 9 günde 3 kilo çok iyi, ben bire bir uygulayamıyorum sporda yapmıyorum bakalım ne olacak daha 3. Gün bugün

15 günde 9 kilo iddalı zaten aşırı kilolu değilseniz 9 günde 3 kilo çok iyi, ben bire bir uygulayamıyorum sporda yapmıyorum bakalım ne olacak daha 3. Gün bugün

bugün tartıda 500 gram almış olarak çıktım ilginç bir metabolizmam var galiba :) insanda heves kalmıyor spor ve diyet yapcak ama pes etmiyorm artk diyet bitince tartılcam :) umarım sende istediğin kiloya ulaşırsın ters etki yapan bi benim galiba

Back
X