- Emoji Skoru
- 10.196
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Sen boşanmak istemiyorsun ki adam arasın diye bekliyorsunÇok teşekkür ederim ya inan okurken gözlerim doldu anlaşılabildiğim için… Ben hatalarımın farkındayım, buradakiler onun gelmesini beklediğimi geldiğinde affedip barışacağımı düşünüyor, gelmesini bekliyorum evet çünkü alıştığım toksik bir düzen var gelsinde özür dilesin diye bekledim yalan değil onu affetmek için değil bunları halletmediğim için pişmanlığını görmek için ama bunu beklerken artık Gelse bile birşey ifade etmeyeceğini benim için biliyorum.
Benim sorduğum şey bu adam şuan 15 gündür aramıyor sormuyor en ufak eylemi yok, boşanma dava falan da açmıyor amacı ne ben anlayamıyorumdu.
Yoksa ben hatalarımın da farkındayım, maalesef sustuğum saygısızlıklarında farkındayım ama korkuyorum yalan değil. Neden böyle oldu diyorum. Gerçekten boşanma kolay değil dünyanın en lanet evliliğini de yapıyor olsanız kolay değil.
Tüm sorunlarına ek olarak vajinismus da varmış ve atlatmadan hamile kalmışsın
Aranız kötü olduğu için muhtemelen hemen bir çocuk yapayım da boşanamayalım diye düşündün.
Ama farkındaysan çocuk olması boşanmaya engel değil.
Neden 15 gündür ses yok biliyor musun? Kocan senden bir an önce ayrılmak istiyor, ama davayı açarsa suçlu konumuna düşeceği için çekiniyor. Kesinlikle barışmak istemediği için de seni aramıyor.
İstiyor ki sen aç davayı anlaşmalı şekilde hemen bitsin herkes yoluna gitsin.