15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

1 ay sizin evinizde yaşadı nişanlıyken..

baban da bir değişik adam..

toplamda 1 ay bi öylde gezmeye geldi bir de fransız evlilik cüzdanı için geldi toplamda 1 ay kalmıştır bir gelmeye değil.babamın tanımak için yaptığını biliyorum.bizim apartmanımız var 3 dairesi bize ait o yüzden sorun olmadı kalması.

Konu sahibi şizofreni kalıtsal bir hastalıktır.
Bence bunuda gözardı etme.
Evdeki durumdan neyle karşıkarşıya olduğunu daha iyi anlarsın.

O kadar güzel yazmışsınız ki bende yorumunuza bişeler eklemek istedim.İnsanlar maddi manevi emek edilmiş bir evlilik için ne kadarda kolay cümleler kuruyo şaşıyorum o kadar kolay mı evi terk etmek :S aldatıldınız mı? aç mı kaldınız? dayak mı yediniz? daha 15 günden bahsediyosunuz.Hiç çözüm arayıp konuştunuz mu eşinizle ??

Ya arkadasim inan benim kafama takilan tek birsey var.. sen o jandarmayi nasil eve goturttun.. millet jandarma ister kocasindan siddet gordugu icin alamazda. sen nasil becerdin bunu? tebrikler...

Senin olayina gelince hata etmissin hatta simarikli bile denilebilinir... insallah duzelir uzme kendini...,

Çok haklısın.

Konu sahibibinin ailesi de bir garip.
3 ay nette tanışıyorlar,
baba ve anne tamam diyor,
istemeye geliyorlar,
nişanlılık süresinde baba damada 1 ay bizde kal bibirinizi tanıyın diyor vs vs...

Belli ki kızı o aileye zenginler diye vermişler.
Kısacası kızın başını yakmışlar!

Vallahi ben eşimle 7 yıl flört etmeme ragmen,
babam eşim ve ailesi hakkında 3 ay araştırma yapmıştı :)

Son düzenleme:
istersen mesajda yaz bu dediğimi
farketmez bence
önemli olan eşinin kabul etmesi..

tamam bana mesaj attığın da yazarım.aslın da eşimle çok iyiydik nezamn kayınvalidem düğün için işlere karışmaya başladı bize bişeyler oldu.ya kahveye giden bana sesini yükselten biri bile değildi kaldı ki itmesi.

Konu sahibi şizofreni kalıtsal bir hastalıktır.
Bence bunuda gözardı etme.
Evdeki durumdan neyle karşıkarşıya olduğunu daha iyi anlarsın.

Onu düşünmek istemiyor sanırım.
Belki onu da saklamışlardır daha önce.

[QUOTE=ophelia55;25847284]toplamda 1 ay bi öylde gezmeye geldi bir de fransız evlilik cüzdanı için geldi toplamda 1 ay kalmıştır bir gelmeye değil.babamın tanımak için yaptığını biliyorum.bizim apartmanımız var 3 dairesi bize ait o yüzden sorun olmadı kalması.[/QUOTE]

Belki de onlar sizin malınızla daha çok ilgiliydi.
Kiralık arabalar
3.5 milyarlık yüzükler
İflas etmiş işsiz bir insan için
Çok büyük hareketler bunlar

Babasının tazminatı olmasa ne yapacaktı nişanlın acaba
Herhalde önce yüzüğü satardınız

Son düzenleme:
kendi sıkıntımı unuttum seninkini okurken.. yani neresinden tutup düzeltilir ki bu evlilik. hatalarla dolu bir evlilik ve sen de buna mum dikmişsin afedersin haddim değil böyle demek ama düşüncelerim bu. bence bi sakin ol dinlen üstüne gitme. sen de değerlisin. sen hatanı bilip aileni karşına alabiliyosun ama aynı adımı karşıdan göremiyosun. o senin kocansa sen de onun karısısın ve o da çaba göstermeli. burun sürtmesi ders vermek ise amacı bu böyle olmaz

Kiralık arabalar
3.5 milyarlık yüzükler
[/QUOTE]

kına yani babamların yaptığı düğünden sonra yüzüğü bozdurdular amcanın kredi kartına yatırdılar.

ophelia55 canım nacizane bi tavsiye, bence evliliğinin özelini hele hele para mevzularını çok deşifre etme istersen. belki ilerde düzelir ve sen bunlar için üzülürsün suçlu hissedersin. bırak ailenin ve senin yaptıkların falan sizde kalsın. haddim değil ama yazmak istedim. Allah yardımcın olsun...

[/COLOR]

Kiralık arabalar
3.5 milyarlık yüzükler

kına yani babamların yaptığı düğünden sonra yüzüğü bozdurdular amcanın kredi kartına yatırdılar.[/QUOTE]

Kim bozdurdu?
Eşin mi?
Bozdurup Kendi amcasının kredi kartını mı yatırdı?

Nişan yüzügü bozdurulur mu yahu?

Yani senin şu an bir alyansın bile yok öyle mi?

Son düzenleme:
valla sana ne desem boş yavrum bu ne sinir madem nazlancan gitcen tasvip etmiyorum ama evi terk ettin derdin iki çal çaput mu ya barışırsamı düşünmeden jandarmayıda sokuyosun araya adamda haklı erkeklik gururu var 2 haftalık gelin cicim ayındasınız tamam o hata yapmış ama sen daha beterini yapmışsın ne bu asabiyet şimdide seviyorum ........ ahhhh ahhhh

dönmeyip boşanmalımıyım.

bence boşanmalıısn daha öncede yazmıştım..

sevgi aşk?bunlarda dürüst olmalı bir insan yalan söylemeyen dürüst bir insana aşık olmalı ve onun için savaş vermelidir

kocan seni en başından beri çok büyük kandırmış...

şizofren ıkı akrabası var ve şizofreni kalıtsal bir hastalık...bunu da düşünmelisin.

kayınvalide tam bir çetin ceviz

ve kocan annesinin ağzına bakarak seni babanın evinden almayan işsiz ve dürüst olmayan bir insan

teraziye koyunca artısı mı çok eksisi mi hangisi ağır sence?

tabi yine sen bilirsin...

kına yani babamların yaptığı düğünden sonra yüzüğü bozdurdular amcanın kredi kartına yatırdılar.

Kim bozdurdu?
Eşin mi?
Bozdurup Kendi amcasının kredi kartını mı yatırdı?

Nişan yüzügü bozdurulur mu yahu?

Yani senin şu an bir alyansın bile yok öyle mi?
[/QUOTE]

evet şuan bi alyansım var tek taştı aldıkları amcasının kredi kartıyla almışlar bozdurdular ve ödediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…