15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

biraz eski kafayım ama şu netten evliliklere hala anlam veremiyorum..nasıl bir cesaret bu? evleneceğin adamın ailesini sözde tanıyorsun..hatta tanıyamıyorsun..babanın korkularını şimdi daha iyi anlıyorum...ve sen hla bu adama güveniyor musun? 3 gün önce jandarma ile terk ettiğin eve,yanlarla dolu bir evliliğe geri mi dönmek istiyorsun?

Ya kızlar,jandarma olayı bana da ters geldi ama...

Köy yerinde,aile evinden çıkıp nereye gidecekti ki ?

Hele de gece vaktiyse ?

Tanıdık yok,akraba yok,arkadaş yok.

Nereye gidilir ? Jandarmaya gitmiş.

Vallahi buna ben de takılmadım.
Yok niye jandarmaya gittinmiş?

Herhangi savunmasız bir durumda nasıl karakola başvuruluyorsa,
kırsal kesimde de jandarma devreye girer.
Belki de korktu kendisine bir zarar verilmesinden.
Bence çok akıllıca davranmış.

Son düzenleme:

dükkan açıcaktı kkendine babasına çarpan taraf yüklü bi tazminat ödeyecekmiş oda payına düşen ile dükkan açıcaktı bende memurluk yapıcaktım bi şekil de geçinecektik.ben eve geç gelmesine 5 6 gün surat astım ama o son gün canıma tak etti ve çantamı alıp amcasının yanına gidecektim beni salmadı itince panikledim ve evden cıktım abimde jandarmaya git dedi bende panik ve öfkeyle düşünmeden hareket ettim.ki ilk sevgilimdir kendisi.

benden neden korktuğunu, ya da korkma fiilinden kastını anlayamadım ama konuyu dağıtmayalım

bence bir anne-baba evladının her hatasında onun arkasında olmalı
ama bunu böyle göze sokacak, evladını rahata alıştıracak kadar değil
bak kız olgunlaşamamış
çocuk gibi
sadece 3 gün içinde, kocama döneceğim diye ağlayacak raddeye gelmiş
normal mi sence?
kızı ailesini arayıp ben evden çıktım amcasına gideceğim diyor, abisi ve babası jandarmaya git diyor
öyle yapacaklarına, kızım eşini ara, gelsin seni alsın, oturun konuşun
sen onun karısısın, ne işin var dışarlarda deseler
bu kız bugün bunları yaşamayacaktı

ha konu sahibi dese ki
ben 15 günlük evlilikte evlendiğim adamın ne olduğunu anladım
boşanacağım ondan
ailem de kararımın arkasında
o zaman hiç sorun olmazdı gözümde

umarım anlatabilmişimdir
yazı dili bazı şeyleri anlatım açısından bazen kısır kalıyor

Son düzenleme:
valla arkadasım şu saatten sonra o evde dönsen her şey müstehak sana ...Adamı netten tanıyosun , isteme günü ilk defa görüyosun , ailesini hiç bişeyini bilmiyosun.Müstekbal kocanın işsiz oldugunu sonradan öğreniyosun , geldikleri arabaların bile kiralık oldugunu sonradan öğreniyosun..Düğünden hemen sonra manyak bir kaynana ve iki şizofrenle beraber yaşıyosun , evi terkedip kapıya jandarma dayıyosun, sonra özledim pişmanım bilmem ne ...Kusura bakma ama 23 yaşına gelmişsin daha çocuksun...

arkadaşlar kızı suçlayıp durmayın yok neden jandarmaya gittin bilmem ne küçücük yer tanıdığı kimse yok ve evde şizofren hasta var diyor kayınvalide o hasta çocuga öğretip bişey yaptırsa kıza kızın elinden bişey gelmeyecek şizofren oldugu için ceza almayacak herhalde jandarmaya gidecek yaşadıklarını bilemeyiz kendini güvende hissetmemiş ki jandarmaya gitmiş...ben sana şukadarını söyleyeyim canımm baştan yalanla dolanlı bir evlilik kurulmuş ben yerinde olsam düğüne 3 gün kala işsiz oldugunu herşeyin yalan oldugunu öğrendiğimde yüzüne tükürüp vazgeçerdim onlar rezillikleriyle kalırlardı...şimdi ne oldu bakk..bence yol yakınken boşver gençsin ailen senin arkandaykenn sil at derim..ağırlığını koy ortaya gelir adam gibi seni alır aam gibi bir evlilik için çaba sarfeder o ayrı ama sen sen ol kendin gitme...babanın sözünü dinle çoook pişman olursunn

okudukça ve konu sahibi anlattıkça anlıyorum şu anda..ve şaşırıyorum..dediğiniz gibi olgunlaşmamış iki insan ve olgunlaşmamış bir evlilik var..tabii bu durumda ailelerde hatalı..

belki mantıklı hareket etmiyorum ama aşk ve evlilik devreye girince işler değişiyor.ben ailemde gece 12de sonra eve giren kimseyi görmedim.annesine bağıran bi çocuk götrmedim çocugunun yanında kendi annesine bağıran bi anne hiç görmedim.kayınvalidem kendi annesine geber diye hitap ediyor.yani bu durumlar benim pskolojimi gercekten etkiledi.hele ki yeni alışmaya çalıştıgın bi yaşantıda.benim büyüdüğüm evde kimse birbirine yüksek sesle konuşmaz.ki ben diyorum benim pskolojim iyi değil.eğer hata yapmak çocukluk ise ve eşimi sevmem çocukluk ise kabul.

şizofren çocuk yok biri kayınvalidemin annesi diğeri abisi abisi 40 küsür yaşında vardır.

küçük yerde jandarmayaya gitmeyip de ne yapacaktı diyenler,

evi terk etmek zorunda değildi o kız
evinde oturup, eşiyle sorunlarını konuşacaktı

bu kız şiddete uğrayıp da evden kaçmıyor
adam geç geliyor
bu da çantasını alıp evden gidiyor

farkındasınız değil mi?

öyle bir abarttınız ki, sanki kız evden kaçmak zorunda kalmış da öyle sığınmış jandarmayaya ya hu

Farkında mısın?

Sen asıl çocuklugu o eve dönersen yapacaksın.

peki şimdi ne olacak?geldiğin gibi geri mi gideceksin? onun annesi gelmesine iizn vermiyor,senin baban gitmene..ne yapmayı düşünüyorsunuz?

peki şimdi ne olacak?geldiğin gibi geri mi gideceksin? onun annesi gelmesine iizn vermiyor,senin baban gitmene..ne yapmayı düşünüyorsunuz?

bu nokto da ne yapmam gerek bilmiyorum.insanlar suçlamak yerine fikir önerisin de bulunsalar benim işime daha çok yarayacak.ama toplumumuz da yararlı olan ne varsa sömürülmeye çalışılıyor.fikirler bile...

Yok sığınmak değil.
Gidecek yeri yoksa,sokakta kalamazdı diyorum.

Evden çıkmak zorunda değildi tabii ama konuşamamışlar işte.
Şiddet olmasa bile bağrışma,itiş kakış olmuş.Anne müdahil olmuş vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…