biz internette tanıştık eşimle.ilk görüşmemiz de evlenme teklifi etti 3 ay nette görüştük.isteme günü yüzyüze görüştük.öyle bir geldiler ki eşimin arabası amcası il müdürü o arabasıyla,kuzeni arabasıyla falan.gittiler bana 3.5 milyarlık söz yüzüğü aldılar.böyle efendi efendi konuşmalar.işini anlattı.iş yeri olduğunu söyledi.babası vefat etmeden saygınmış fransada fransa zenginlerinden sonra iflas etmişler.herşeylerini almışlar ellerinden ama bize öyle anlatmadılar.düğünden sonra arabanın kiralık olduğunu düğünden 2 3 gün önce de iş yeri olmadığını işi bile olmadığını öğrendik.
Ya kızlar,jandarma olayı bana da ters geldi ama...
Köy yerinde,aile evinden çıkıp nereye gidecekti ki ?
Hele de gece vaktiyse ?
Tanıdık yok,akraba yok,arkadaş yok.
Nereye gidilir ? Jandarmaya gitmiş.
bizim durumumuz yeterince iyi vaziyette avrupa sevdamız yok yani anlayacağınız.
eeee sorunda yok o zaman ,esinin ne kiralik arabasi nede batan is yeri rahatsiz etmemeli seni
buraya yazdigina göre rahatsiz ediyormus demekki ,yahu bir insan kizini arastirmadan nasil verir
arastirdiysa bunlarin dile getirilmesi abes ..
e sen o evde olsan bile şuan bu adam işsiz?
geleceğe dair ne gibi planlarınız vardı?
hemde çok büyük yalancıymış seninde 3 ay netten tanıştığın birine bu kadar güvenmen çok fevri olduğunun bi kanıtı gibi farkında mısın?
bence asıl olayı sen henüz göremiyorsun?
bana kızma sadece daha geniş bakınca senin jandarmadan çok daha büyük sıkıntın var 15 günlük evli adam sahura kadar kahvede
erken yatayımda sabah iş aramaya gideyim demesi gerekirken bu neyin rahatlığı böyle?
baştan söyleyeyim ben sizden korkuyorum,gerçekten :)
hatasına sahip çıkmak değil bu evladına sahip çıkmak..evet konu sahibi zaten hatalı,jandarma olayı herşeyi mahvetmiş ama eşi de en az onun kadar hatalı bana göre..bir anne olarak şunu söyleyebilirim;eğer kızım eşinin evinden eşyalarını almak için jandarmadan yardım istiyorsa ben o eve bi daha göndermem onu..hepimiz eşlerimizle sorun yaşıyoruz,hangimiz bu güne kadar jandarmadan yardım alamayı düşündük..konu sahibi anlattıkça ailedeki gariplikler ortaya çıkıyor zaten.kızıma hatalarını söylerim ama o evede gitmesine müsade etmem..bu korkutur beni.hele de kadın cinyatlerinin bu kadar çok olduğu bir toplumda..bu sürekli arkandayım mesajı değildir,hatalarını bil gör ama bizimde yanımızda olduğunu unutma mesajıdır..bana göre..
benim kendi ailemin durumu maddi olarak iyi onu kastettim.eeee sorunda yok o zaman ,esinin ne kiralik arabasi nede batan is yeri rahatsiz etmemeli seni
buraya yazdigina göre rahatsiz ediyormus demekki ,yahu bir insan kizini arastirmadan nasil verir
benden neden korktuğunu, ya da korkma fiilinden kastını anlayamadım ama konuyu dağıtmayalım
bence bir anne-baba evladının her hatasında onun arkasında olmalı
ama bunu böyle göze sokacak, evladını rahata alıştıracak kadar değil
bak kız olgunlaşamamış
çocuk gibi
sadece 3 gün içinde, kocama döneceğim diye ağlayacak raddeye gelmiş
normal mi sence?
kızı ailesini arayıp ben evden çıktım amcasına gideceğim diyor, abisi ve babası jandarmaya git diyor
öyle yapacaklarına, kızım eşini ara, gelsin seni alsın, oturun konuşun
sen onun karısısın, ne işin var dışarlarda deseler
bu kız bugün bunları yaşamayacaktı
ha konu sahibi dese ki
ben 15 günlük evlilikte evlendiğim adamın ne olduğunu anladım
boşanacağım ondan
ailem de kararımın arkasında
o zaman hiç sorun olmazdı gözümde
umarım anlatabilmişimdir
yazı dili bazı şeyleri anlatım açısından bazen kısır kalıyor
valla arkadasım şu saatten sonra o evde dönsen her şey müstehak sana ...Adamı netten tanıyosun , isteme günü ilk defa görüyosun , ailesini hiç bişeyini bilmiyosun.Müstekbal kocanın işsiz oldugunu sonradan öğreniyosun , geldikleri arabaların bile kiralık oldugunu sonradan öğreniyosun..Düğünden hemen sonra manyak bir kaynana ve iki şizofrenle beraber yaşıyosun , evi terkedip kapıya jandarma dayıyosun, sonra özledim pişmanım bilmem ne ...Kusura bakma ama 23 yaşına gelmişsin daha çocuksun...
eeee sorunda yok o zaman ,esinin ne kiralik arabasi nede batan is yeri rahatsiz etmemeli seni
Olur mu öyle şey ?
Kendini farklı tanıtıp,kızı kandıran bir erkek var ortada.
Bunlar kız tarafının talepleri değil.
Erkek tarafının yalanları...Gözboyamak istemişler.
Bunlar olmasaydı neden yok denmeyecekti.
Hepsinden önemlisi,adamın işi bile yokmuş.
arkadaşlar kızı suçlayıp durmayın yok neden jandarmaya gittin bilmem ne küçücük yer tanıdığı kimse yok ve evde şizofren hasta var diyor kayınvalide o hasta çocuga öğretip bişey yaptırsa kıza kızın elinden bişey gelmeyecek şizofren oldugu için ceza almayacak herhalde jandarmaya gidecek yaşadıklarını bilemeyiz kendini güvende hissetmemiş ki jandarmaya gitmiş...ben sana şukadarını söyleyeyim canımm baştan yalanla dolanlı bir evlilik kurulmuş ben yerinde olsam düğüne 3 gün kala işsiz oldugunu herşeyin yalan oldugunu öğrendiğimde yüzüne tükürüp vazgeçerdim onlar rezillikleriyle kalırlardı...şimdi ne oldu bakk..bence yol yakınken boşver gençsin ailen senin arkandaykenn sil at derim..ağırlığını koy ortaya gelir adam gibi seni alır aam gibi bir evlilik için çaba sarfeder o ayrı ama sen sen ol kendin gitme...babanın sözünü dinle çoook pişman olursunn
belki mantıklı hareket etmiyorum ama aşk ve evlilik devreye girince işler değişiyor.ben ailemde gece 12de sonra eve giren kimseyi görmedim.annesine bağıran bi çocuk götrmedim çocugunun yanında kendi annesine bağıran bi anne hiç görmedim.kayınvalidem kendi annesine geber diye hitap ediyor.yani bu durumlar benim pskolojimi gercekten etkiledi.hele ki yeni alışmaya çalıştıgın bi yaşantıda.benim büyüdüğüm evde kimse birbirine yüksek sesle konuşmaz.ki ben diyorum benim pskolojim iyi değil.eğer hata yapmak çocukluk ise ve eşimi sevmem çocukluk ise kabul.
peki şimdi ne olacak?geldiğin gibi geri mi gideceksin? onun annesi gelmesine iizn vermiyor,senin baban gitmene..ne yapmayı düşünüyorsunuz?
küçük yerde jandarmayaya gitmeyip de ne yapacaktı diyenler,
evi terk etmek zorunda değildi o kız
evinde oturup, eşiyle sorunlarını konuşacaktı
bu kız şiddete uğrayıp da evden kaçmıyor
adam geç geliyor
bu da çantasını alıp evden gidiyor
farkındasınız değil mi?
öyle bir abarttınız ki, sanki kız evden kaçmak zorunda kalmış da öyle sığınmış jandarmayaya ya hu
Olur mu öyle şey ?
Kendini farklı tanıtıp,kızı kandıran bir erkek var ortada.
Bunlar kız tarafının talepleri değil.
Erkek tarafının yalanları...Gözboyamak istemişler.
Bunlar olmasaydı neden yok denmeyecekti.
Hepsinden önemlisi,adamın işi bile yokmuş.
Bak ne güzel demisiiniz yokmus yani balik bastan kokuyormusta ,araba fransa is yeri denince
koku alinmamis ,bir babanin görevidir kizini vermeden aileyi arastirmak isterse fizanda olsun aile
teknoloji ilerledi artik ..3 ay da internette tanistigi adama aileye kiz teslim edilince körü körüne
sonuc böyle olur tabi simdi yaptigini babasi kizini teslim etmeden yapacakti biz bu internetlerde
ne doktorlarla mühendislerle ,zenginlerle karsilasiyoruz internette herkes pasa aga
Neyse benim basamda bana kizmaya basladi benden bu kadarlik
hakkinizda hayirli olan kalbinizde razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?