- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
belki mantıklı hareket etmiyorum ama aşk ve evlilik devreye girince işler değişiyor.ben ailemde gece 12de sonra eve giren kimseyi görmedim.annesine bağıran bi çocuk götrmedim çocugunun yanında kendi annesine bağıran bi anne hiç görmedim.kayınvalidem kendi annesine geber diye hitap ediyor.yani bu durumlar benim pskolojimi gercekten etkiledi.hele ki yeni alışmaya çalıştıgın bi yaşantıda.benim büyüdüğüm evde kimse birbirine yüksek sesle konuşmaz.ki ben diyorum benim pskolojim iyi değil.eğer hata yapmak çocukluk ise ve eşimi sevmem çocukluk ise kabul.
bu nokto da ne yapmam gerek bilmiyorum.insanlar suçlamak yerine fikir önerisin de bulunsalar benim işime daha çok yarayacak.ama toplumumuz da yararlı olan ne varsa sömürülmeye çalışılıyor.fikirler bile...
Bak ne güzel demisiiniz yokmus yani balik bastan kokuyormusta ,araba fransa is yeri denince
koku alinmamis ,bir babanin görevidir kizini vermeden aileyi arastirmak isterse fizanda olsun aile
teknoloji ilerledi artik ..3 ay da internette tanistigi adama aileye kiz teslim edilince körü körüne
sonuc böyle olur tabi simdi yaptigini babasi kizini teslim etmeden yapacakti biz bu internetlerde
ne doktorlarla mühendislerle ,zenginlerle karsilasiyoruz internette herkes pasa aga
Neyse benim basamda bana kizmaya basladi benden bu kadarlik
hakkinizda hayirli olan kalbinizde razi olsun
Araştırma konusunda kesinlikle haklısınız.
Gözü kapalı kimseye güvenmemek lazım.
canım benim beklediğim cevap yapmam gerek ne olmalı sizlerce.eşimi seviyorum ve evliliğimi bitirmek istemiyorum.şimdi sizce nasıl davranmalıyım ve ne gibi bir yol izlemeliyim.madem öyle, kabul etmeseydin aynı evde yaşamayı?
1 senelik nişanlılıkta anlamışsın kayınvalidenin ne olduğunu
ne diye balayını onlarla geçirmeyi kabul ettin?
kabul ettiysen de, ne mal olduğunu bildiğin insanlara tahammül gösterseydin
göstermedin, ona da tamam
ama hataya devam ediyosun hala
daha 3 gün olmuş ya hu 3
otur bi babanın evinde sakinleş
eşine düğün zamanı gelip seni almasını söyle
daha ne diyelim sana anlamıyorum ki nasıl bir cevap bekliyosun
bu nokto da ne yapmam gerek bilmiyorum.insanlar suçlamak yerine fikir önerisin de bulunsalar benim işime daha çok yarayacak.ama toplumumuz da yararlı olan ne varsa sömürülmeye çalışılıyor.fikirler bile...
madem öyle, kabul etmeseydin aynı evde yaşamayı?
1 senelik nişanlılıkta anlamışsın kayınvalidenin ne olduğunu
ne diye balayını onlarla geçirmeyi kabul ettin?
kabul ettiysen de, ne mal olduğunu bildiğin insanlara tahammül gösterseydin
göstermedin, ona da tamam
ama hataya devam ediyosun hala
daha 3 gün olmuş ya hu 3
otur bi babanın evinde sakinleş
eşine düğün zamanı gelip seni almasını söyle
daha ne diyelim sana anlamıyorum ki nasıl bir cevap bekliyosun[/QUbalayına orada ki düğünden sonra çıkmaya karar vermiştik ben bilmiyordum okadar kişi evde kalıcağımızı.dayının o evde bizimle yaşayacağından haberim yoktu.
[/QUbalayına orada ki düğünden sonra çıkmaya karar vermiştik ben bilmiyordum okadar kişi evde kalıcağımızı.dayının o evde bizimle yaşayacağından haberim yoktu.
ben olsam bir daha o eve dönmem ve bana yalanlar söyleyen o insana eşim demezdim..evet seninde hataların olabilir,çocukça davranışların var ama ortada yalanlar var..yalan üstüne bir yuva kurulmaz..babanın yerinde olsaydım yine seni oraya yollamam..can güvenliği olmayacağını düşünmediğim bir yere çocuğumu göndermem..demek ki eşinin ailesi böyle bir izlenim vermiş..yoksa hiçbir aile çocuğunun yuvası yıkılsın,evladı perişan olsun istemez..bizde ilk yıllarda sorunlar yaşadık,hatta ben 2 yıl görüşmedim eşimin ailesi ile ama babam " gideceksin,onlar senin büyüğün,gidip ellerini öpeceksin ve bu sorun kapanacak" dedi..çünkü bana zarar gelmeyeceğini biliyordu...bu çok önemli![/QUOTdoğru bi tespit.hayat insanın karşısına nasıl kişileri çıkarıcak belli olmuyor.biz eşimi nişandan 3 4 ay sonra evimize çağırdık gel kal dedi babam.birbirinizi tanırsınız dedi.geldi 1 ay kaldı.çok efendiydi.tüm tanıdıklarımız maşallah çekti.sonra fransız evlilik cüzdanı alabilmemiz için geldi.gitme dedi babam kal burda rahat edersen dedi.kaldı amcxasını çağırdı gelin tanışalım dedi.bi nişanla sözle olmaz görüşmek dedi.geldiler hanımıyla.babam çok beendi ama düğüne bi hafta kala herkes kendini belli etti.annemle babam diyemedik çoğu şeyleri.
canım benim beklediğim cevap yapmam gerek ne olmalı sizlerce.eşimi seviyorum ve evliliğimi bitirmek istemiyorum.şimdi sizce nasıl davranmalıyım ve ne gibi bir yol izlemeliyim.
dogru bi tespit.hayat insanın karşısına nasıl kişileri çıkarıcak belli olmuyor.biz eşimi nişandan 3 4 ay sonra evimize çağırdık gel kal dedi babam.birbirinizi tanırsınız dedi.geldi 1 ay kaldı.çok efendiydi.tüm tanıdıklarımız maşallah çekti.sonra fransız evlilik cüzdanı alabilmemiz için geldi.gitme dedi babam kal burda rahat edersen dedi.kaldı amcxasını çağırdı gelin tanışalım dedi.bi nişanla sözle olmaz görüşmek dedi.geldiler hanımıyla.babam çok beendi ama düğüne bi hafta kala herkes kendini belli etti.annemle babam diyemedik çoğu şeyleri.
lütfen şimdi bir sakinleş önce
eşin seni aradığında, ona bu evliliğe bir şans daha vermek istediğini, bu sebeple 2. düğün tarihinizde gelip seni babasının evinden almasını rica et
ailen zaten gelmeyecekmiş 2. düğüne, sorun yok
2. düğünden sonra ailesiyle görüştüğünde, onlara o gün olanlar için özür dilediğini beyan et
eşinle başbaşa konuş
başbaşa konuştuğunda, önce jandarma olayı için özür dile
akabinde onu anladığını, türkiyeye geldiği için dostlarını özlediğini ve onlarla görüşmek istediğini, ama sizin de yeni evli olduğunuzu, eşini yanında görmek istediğini söyle..
daha da uzatırsın konuyu ama empatik ve ben diliyle konuşursun
Adamın her şeyi yalan dolan yahu.
Dayının o evde sizinle yaşayacagını bile gittikten sonra ögreniyorsun.
Ama sen hala seviyorum nasıl dönerimin yollarını arıyorsun.
tama onun için öneri getireyim sana.
Kayınvalide oglunu göndermiyor ya şimdi,
eee bir de şartları var,
sen istemediğin halde kapanıp güzelce eşinin yanına gideceksin.
kayınvalide parmagını oynatıp emirler verecek,
Ne derlerse yapacaksın.
Bir şey oldugunda eşin annem izin vermiyor diyecek vs vs...
Başka çaren yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?