15 günlük evliyim eşimi terk ettim çok pişmanım...

madem öyle, kabul etmeseydin aynı evde yaşamayı?

1 senelik nişanlılıkta anlamışsın kayınvalidenin ne olduğunu
ne diye balayını onlarla geçirmeyi kabul ettin?

kabul ettiysen de, ne mal olduğunu bildiğin insanlara tahammül gösterseydin

göstermedin, ona da tamam

ama hataya devam ediyosun hala
daha 3 gün olmuş ya hu 3
otur bi babanın evinde sakinleş

eşine düğün zamanı gelip seni almasını söyle

daha ne diyelim sana anlamıyorum ki nasıl bir cevap bekliyosun

bu nokto da ne yapmam gerek bilmiyorum.insanlar suçlamak yerine fikir önerisin de bulunsalar benim işime daha çok yarayacak.ama toplumumuz da yararlı olan ne varsa sömürülmeye çalışılıyor.fikirler bile...

Ben şahsım adına sana gittikten sonra başına neler gelecebilecegini göstermeye çalışıyorum.

Ama sen aşkından sevginden görmüyorsun ileride başına gelecekleri.

Hala nasıl dönerim derdindesin...
Dön o zaman.

Çünkü her koyun kendi bacagından asılır...

canım benim beklediğim cevap yapmam gerek ne olmalı sizlerce.eşimi seviyorum ve evliliğimi bitirmek istemiyorum.şimdi sizce nasıl davranmalıyım ve ne gibi bir yol izlemeliyim.

bu nokto da ne yapmam gerek bilmiyorum.insanlar suçlamak yerine fikir önerisin de bulunsalar benim işime daha çok yarayacak.ama toplumumuz da yararlı olan ne varsa sömürülmeye çalışılıyor.fikirler bile...

ben olsam bir daha o eve dönmem ve bana yalanlar söyleyen o insana eşim demezdim..evet seninde hataların olabilir,çocukça davranışların var ama ortada yalanlar var..yalan üstüne bir yuva kurulmaz..babanın yerinde olsaydım yine seni oraya yollamam..can güvenliği olmayacağını düşünmediğim bir yere çocuğumu göndermem..demek ki eşinin ailesi böyle bir izlenim vermiş..yoksa hiçbir aile çocuğunun yuvası yıkılsın,evladı perişan olsun istemez..bizde ilk yıllarda sorunlar yaşadık,hatta ben 2 yıl görüşmedim eşimin ailesi ile ama babam " gideceksin,onlar senin büyüğün,gidip ellerini öpeceksin ve bu sorun kapanacak" dedi..çünkü bana zarar gelmeyeceğini biliyordu...bu çok önemli!

keske sen bu yanlış evliliği yapmadan önce birileri seni suçlasaydı
sen de o kişilere kulak verseydin
bugün bunları yaşamasaydın

kimse hiçbir şeyi sömürmüyor
herkes iyi niyetli bir şekilde, sana yardımcı olmaya çalışıyor
kimileri hatalarını söylüyor kendince
kimileri öneri getiriyor
ama herkes iyi niyetli
bu açık
sen bizim babamızın düşmanı mısın seni suçlayacağız?

Yani benden bu kadarlik yazdim ama gene dayanamadim
ya kizim sen simdi ne tavsiyesi istiyorsun ,seviyorum hatami kabul ediyorum
karsumdakini tanimasamda hirlida olsa hirsizda olsa esimdir diyorsan dügünden
sora onun yaptigi hata senin yaptigina söz bulamiyorum ,git özür dile ne cikarsa bahtina artik
aman bunlar beni zaten aldatti bende internette tanidigim adama amenna demekle zaten
büyük hata yaptim diyorsan dön hatadan kurtul iki yol var ikiside acik yürüyecegin yolu kendin sec
ve esim dedigin adama geri döneceksen burdada olsa kötüleme kil oluyorum öylelerine
esler birbirinin hatasini örtmede gece gibi olmalilar ..

Bizde sana onu anlatmaya çalışıyoruz doğru bir yol yok
çünkü ortada doğru bir evlilik yok.
Ya tükürdüğünü yalayıp gidecek ve bundan sonrasına hep eyvallah çekeceksin,
yada eşin gelecek bazı konularda uzlaştığınızdan emin olacaksınız öyle döneceksin.
O izin alıp gelemiyor, bu durumda senini babanı ezmen gerekiyor ki bence bunu yapma.

[/QUbalayına orada ki düğünden sonra çıkmaya karar vermiştik ben bilmiyordum okadar kişi evde kalıcağımızı.dayının o evde bizimle yaşayacağından haberim yoktu.

Farkında mısın,eşinle ilişkin hep tatsız sürprizlerle dolu.

Seni daha ne sürprizler bekliyor acaba ?

canım benim beklediğim cevap yapmam gerek ne olmalı sizlerce.eşimi seviyorum ve evliliğimi bitirmek istemiyorum.şimdi sizce nasıl davranmalıyım ve ne gibi bir yol izlemeliyim.

lütfen şimdi bir sakinleş önce

eşin seni aradığında, ona bu evliliğe bir şans daha vermek istediğini, bu sebeple 2. düğün tarihinizde gelip seni babasının evinden almasını rica et

ailen zaten gelmeyecekmiş 2. düğüne, sorun yok

2. düğünden sonra ailesiyle görüştüğünde, onlara o gün olanlar için özür dilediğini beyan et

eşinle başbaşa konuş
başbaşa konuştuğunda, önce jandarma olayı için özür dile
akabinde onu anladığını, türkiyeye geldiği için dostlarını özlediğini ve onlarla görüşmek istediğini, ama sizin de yeni evli olduğunuzu, eşini yanında görmek istediğini söyle..

daha da uzatırsın konuyu ama empatik ve ben diliyle konuşursun

eşin sonuçta :S onun yaptığı hoş değil fakat evin yanı keşke bu kadar büyümeseydi olay fakat gururnu kırıp gitmen gerek mesele düzelmicek gibi değil bence ailene pişman oldugunu bir daha böyle bir seyin yasanmıyacagına dair söz ver ben olsam geri dönerdim ... eşinde kendine göre haklı sende kendine göre haklısn :S

Adamın her şeyi yalan dolan yahu.
Dayının o evde sizinle yaşayacagını bile gittikten sonra ögreniyorsun.

Ama sen hala seviyorum nasıl dönerimin yollarını arıyorsun.
tamam, onun için öneri getireyim sana.

Kayınvalide oglunu göndermiyor ya şimdi,
eee bir de şartları var,
sen istemediğin halde kapanıp güzelce eşinin yanına gideceksin.
kayınvalide parmagını oynatıp emirler verecek,
Ne derlerse yapacaksın.
Bir şey oldugunda eşin annem izin vermiyor diyecek vs vs...

Başka çaren yok...

Son düzenleme:

1 ay sizin evinizde yaşadı nişanlıyken..

baban da bir değişik adam..

teşekkür ederim önerilerin için dikkate alıcağım.o beni arayana kadar mesajlarına cevap vermelimiyim.

Evet döner,istedikleri kurallara uyar.
Bu arada yeni yalanlar,belki borçlar vs çıkar ortaya...Ama olsun seviyor ya...
Daha sonra yine mutsuzluğu depreşir ama ya hamiledir ya bebeği vardır dönemez.

Böyle böyle depresyonda yaşayıp giden çok kadın var.
Yuva kolay kurulmuyor deniyor ama kolay işte.
Sevdim sevdin hop evlenelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…