15 kilo vermek isteyenler .....

Canim sali gunu 78 din,3 gunde 77 olmussun
Bu arada konu sahibi nisa1234 nerde aceebaaaaa

ne yaptın canım yemek olarak. yenılcek bırsey se ye azbişey . içinde kalmasın.olmazsa çorba içmezsın sadece ekmeksız yersın az az.

öğleden önce aktıva yedim kayısılı
öglen tavuk ızgara yarım salatalık ve yogurt

Yogurt bir kase,az salata ve 4 dilim karpuz yedim aksam
Yaa oglen rahat geciyorda aksam geçe kaliyoooo,saat 9 gibi yedim... misafirle sofraya oturamadim benim kucuk oglum durmadi,bi yonden iyi oldu agir yemek yemedim ama misafir 8bucukta gitti bende 9 gibi yedim,yogurt ve salata bisey degilde 4 dilim karpuzu yemeseydim ah ah((

evet canım karpuz çok şekerlıkeşke olmasa yemesı guzel oluyo

akşam
kıymalı tazefasılye az tavuk bol salata
sonrasında yuruyus ve denız hava bız denızdeyken karardı süperdi :))

Maşallah arkadaşlar herkes motive olmuş şekilde devam .inşallah hep böyle olur.dün giremedim nete çok erken çıktım evden gece geç geldik.ben geçen hafta diyetisyene gittim ve hemen diyete başladım.3.doğum ve hiç görmediğim rakamı gördüm.hayatım boyunca 8 li rakamlarda hiç olmamıştım.bebeğim 5 aylık.arkadaşın dediği gibi ilk haftalar çok güzel gidiyor.ben geçen hafta 85.9 idim bugün tartildim 83.2 geldi çok çok sevindim.insan daha çok motive oluyor.eğer dünkü tartimiz hesaplanacaksa 83.5 idim.emzirmek avantaj benim için en az 500-700 kalori harcarmisim.80 den sonra vermem yavaslar gibi geliyor.Rabbim yardımcımız olsun

olsun canım maşallah 3 çocugun var. bende bi tane bıle yok bu kılodayım düşün..
gecen tv de gormustum bır kadın emzırmesı 6-7 saat spor yapmasına bedel dıyodu. ama bunun yanına rejımı ve sporuda eklerse kısa zamanda verır dıyodu. yavaşladıgı zaman tabıkı olacak ozamanda şaşırtırız. ben vermem durunca bır ıkı gun bozuyodum açıkcası sızde olurmu bılmem ama bırgun tatlı falan yıyodum sonra aynen dıyete devam edıyorsum o takıldıgım kılodan aşagı dusuyodum. yanı bi şekılde şaşırtcaz. bazıları dıyet degıstıyo

Arkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????

hanfendüüü topladın bızı buraya yok oldun sonra

Haklısın canım arada şaşırtmak gerek
Diyetisyeniminde bi yönlendirmesi olacaktır.Rabbim hayirlisindan bi evlat nasip etsin canım.hakkında hayırlısı ...

Merhabalar,
Bir süredir giremiyordum. Unutmadım ama =)
Ben tam olarak diyetimi yapamıyorum maalesef. Annem hastanede yatıyor bende yanındayım o yüzden tam yapamıyorum ama sağlıksız da yemiyorum.
Bir merhaba diyim dedim. Umarım herkesin iyi gidiyordur.

gecmiş olsun canım

gelmış gecmıs olsun canım. olsun sen abartmadan ön hazırlık olur hafıften başlamıs olursun. sonra bıze katılmayı unutma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…