- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
Canim sali gunu 78 din,3 gunde 77 olmussun
Bu arada konu sahibi nisa1234 nerde aceebaaaaa
Kizma tatlim yaa :-*
Canim ancak oturdum,misafirim sabahin 6sinda geldi uzak yoldan,aksama da yemek hazirligi yaptım
Ben sabahlari şiş oluyorum,simdi tartildim 69 kiloyum
Sabah iki bardak şekersiz cay ve patates salatası yesili bol,az peynir yedim
Sabah sabah misafirimolduğu icin patates salatası oldu(
Simdiye kadar da 1,5 lt su,1 incir,bir kase yoğurt
aksama menum agir,sadece çorba icerim umarim,tadina bakmak istersem ucunu kaciririm çünkü
Yogurt bir kase,az salata ve 4 dilim karpuz yedim aksam
Yaa oglen rahat geciyorda aksam geçe kaliyoooo,saat 9 gibi yedim... misafirle sofraya oturamadim benim kucuk oglum durmadi,bi yonden iyi oldu agir yemek yemedimama misafir 8bucukta gitti bende 9 gibi yedim,yogurt ve salata bisey degilde 4 dilim karpuzu yemeseydim ah ah ((
Maşallah arkadaşlar herkes motive olmuş şekilde devam .inşallah hep böyle olur.dün giremedim nete çok erken çıktım evden gece geç geldik.ben geçen hafta diyetisyene gittim ve hemen diyete başladım.3.doğum ve hiç görmediğim rakamı gördüm.hayatım boyunca 8 li rakamlarda hiç olmamıştım.bebeğim 5 aylık.arkadaşın dediği gibi ilk haftalar çok güzel gidiyor.ben geçen hafta 85.9 idim bugün tartildim 83.2 geldiçok çok sevindim.insan daha çok motive oluyor.eğer dünkü tartimiz hesaplanacaksa 83.5 idim.emzirmek avantaj benim için en az 500-700 kalori harcarmisim.80 den sonra vermem yavaslar gibi geliyor.Rabbim yardımcımız olsun
Arkadaslar ben cok skildim fazla kilolarimdan. Kurtulmak istiyorum bir an once. Burda bir kac basari oykusu okudum, motive etti beni :) Birlikte zayiflamak icin diyet arkadaslari ariyorum.Var misiniz beraber basaralim bunu????
olsun canım maşallah 3 çocugun var. bende bi tane bıle yok bu kılodayım düşün..
gecen tv de gormustum bır kadın emzırmesı 6-7 saat spor yapmasına bedel dıyodu. ama bunun yanına rejımı ve sporuda eklerse kısa zamanda verır dıyodu. yavaşladıgı zaman tabıkı olacak ozamanda şaşırtırız. ben vermem durunca bır ıkı gun bozuyodum açıkcası sızde olurmu bılmem ama bırgun tatlı falan yıyodum sonra aynen dıyete devam edıyorsum o takıldıgım kılodan aşagı dusuyodum. yanı bi şekılde şaşırtcaz. bazıları dıyet degıstıyo
akşam
kıymalı tazefasılye az tavuk bol salata
sonrasında yuruyus ve denız hava bız denızdeyken karardı süperdi :))
gecmiş olsun canımMerhabalar,
Bir süredir giremiyordum. Unutmadım ama =)
Ben tam olarak diyetimi yapamıyorum maalesef. Annem hastanede yatıyor bende yanındayım o yüzden tam yapamıyorum ama sağlıksız da yemiyorum.
Bir merhaba diyim dedim. Umarım herkesin iyi gidiyordur.
gecmiş olsun canım
Deniz ve yürüyüş ah ah cook iyi canim yaaa,ankarada deniz yokakşam
kıymalı tazefasılye az tavuk bol salata
sonrasında yuruyus ve denız hava bız denızdeyken karardı süperdi :))
Deniz ve yürüyüş ah ah cook iyi canim yaaa,ankarada deniz yok
Merhabalar,
Bir süredir giremiyordum. Unutmadım ama =)
Ben tam olarak diyetimi yapamıyorum maalesef. Annem hastanede yatıyor bende yanındayım o yüzden tam yapamıyorum ama sağlıksız da yemiyorum.
Bir merhaba diyim dedim. Umarım herkesin iyi gidiyordur.
Kafam cok karisikti, moralim iyi degildi canim. Nisanlimdan ayrildim. Dun online oldum ama yazamadim.hanfendüüü topladın bızı buraya yok oldun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?