Kuzum burdayım valla giremiyorum kaç gündürAh Minel nerdesin sende katil bana, birlikte verelim kiloyu
Merhaba hanimlar 73 kiloyum kilo vermek istiyorum deneyim ve onerilerinizi bekliyorum[/QUOTE\
Merhaba, sende katil bana. :) Ben daha onceleride cok diyet yaptim . Cok kati diyet yapamiyorum, yasaklar beni cekiyor birde cabuk skiliyorum sundan kesinlikle yemeyecegim dedigimde. Canimin istedigi birsey oldugunda yiyorum, ama zararli seylerin sadece tadina bakacak kadar yiyorum. Mesela onceden kocamaaan bir dilim pasta bana az geliyordu, sanki cok yeyince ne oluyor ki. 5 dakika daha fazla ayni tadi almak icin sisko sisko geziyorum. Ilk baslangicta ilk hafta kacamak yapmazsan 2-3 kilo gider birden. Bol bol su iciyorum birde cayima kahveme seker katmiyorum. Sunu farkettim bir haftadir, sekerli seyler yedigimde vucudum direncsizdi. Sekeri keseli daha enerji doluyum. Cay icerken bir tane kuru kayisi yiyorum yada hurma. Kayisiyida gun kurusu aldim o daha iyiymis. Birde hic ama hic ac birakmiyorum kendimi. Ekmek yemiyorum, aralarda meyve yiyorum, aciktiysam yemek yememe daha varsa bir tane ceviz yiyorum. Elma yiyorum diyelim yarisi yiyorum yarim saat sonra bir dilim daha yiyorum. Cok sukur diyete basladigimdan beri hic aclik hissetmedim bu sayede. Insallah olumlu sonuclar aliriz.
bende cok seviyorum yemek yemeyi ama soyle dusunmeye basladim.yemeklerin tatlari cok guzel ama agzinda 5 dakika fazla o tadi hissetmek icin cok yiyorum bunun icinde kilolu gezmek hosuma gitmiyor.yavas yemeye basladim, ozamanda uzun sure o tadi almis oluyorum.boyle dusunsen belki sanada yardim eder.Nisa1234 kararli olamiyorum bir turlu normalde cok istahli biriyim ve uc gundur yari yariya azalttim ama aklimda surekli yemek var ve acim
Ilk hafta hizli veriliyor. 74 ten 68 e inmissin oda guzel. Insallah hedefledigimiz kiloya duserizKonuyu ne zamandır takip ediyorum...doğum sonrası 74 kilo ile maratona başlamıştım. Baktım ki tam 9ay olmuş doğum yapalı..birkaç aydır 68 im. Geçen hafta 69 olduğumu farkedince yine hızlı bir şekilde diyete geri döndüm.
Ama tek ezberim şu ki,kesinlikle sıfır şeker ve spor..bu ikisi çok hızlı kilo verdiriyor. Bugün 6ncı günüm bitti ve ben 66.8 im...Hergün 1saat yürüyüşle başladım güne,kahvaltıda 2 yumurta ve 1portakal mutlaka yedim.yumurta tok tutar,portakalda c vitamini olduğu için, kilo vermeye destek oluyor. Gün icinde 3tane elma yedim ve akşam 5 gibi herhangi bir sebze yemeği.2kere et de yedim akşam yemeğinde. 2-3litre arası su günlük,2kez yeşil çay. ..akşam 5den sonra sadece elma yeyin kızlar. Bitki Çayı da ayaklanmaları bastırıyor :) ve en önemli konuda sıfır şeker. ..1 haftadır ağzıma sürmedimçok zor bu benim için ama gaza geldim madem hata yapmamalıyım...
Ben sabahları mutlaka ekmek yiyorum.1bucuk veya 2 dilim.hatta sana tavsiyem uno ekmeği, bir light olanı var,birde çok tahıllı. Ikisini dönüşümlü olarak yiyorum.cok tahıllı olan çok tok tutuyor çünkü içinde yok yok.birde sütlü tatlı bile olsa 3hafta sık dişini,ondan sonra istesende yiyemiyosun.ben 68de takılmıştım.tatlıyı kestiğim için bence indi tekrar kilom..bana kız kardeşim derdi hep bunu ama çok ciddiye almazdım,çok zor benim için tatlısızlık :)ama alıştım.bir diyetisyenin yazisini okudum, kesinlikle 1200 kalorinin altina inmemem gerekiyormusben iki uc gundur cok altindayim bunun. Ogunlerde ekmek tuketmeye karar verdim. Iki dilim kepek ekmegi vermis ogunlerde. Yanlisliklar yapiyormusum. yarindan itibaren diyet yapmiyorum, saglikli besleniyorum sadece. seker, tatli( sutlu tatlilar harici) yok, diger herseye devam. geceden 8 den sonra yemeyecegim birsey.
nasil ve ne kadar surede verdin 15 kiloyu, banada yardimci olur musun bildiklerini anlatarak.Merhaba ben şimdiye kadar 15 kilo verdim 78 den 63 e düştüm 15 kilo daha vermem lazım hazirana kadar spor ve egzersiz yapıyorum yani kısacası bende varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?