15 kilo vermek isteyenler .....

Ah Minel nerdesin sende katil bana, birlikte verelim kiloyu
Kuzum burdayım valla giremiyorum kaç gündür ((( girsemde sadece tefriciyeyi bıldırıp cıkıyorum. Evet evet ben basladımda buraya bildiremiyorum. Artık yarından itibaren bildiricem bende merak etme. İnşallah vercez beraber şüphen olmasın

Me

sabah: peynir zeytin domates salatalik
ara 2 kucuk mandalina
oglen: zeytinyagli turlu
ara : ceviz
aksam: bir kase corba ve bol salata
1 hurma bir kayisi cay icerken.

Yediklerimi yazmak iyi geliyor :)
Sabah: yumurta salatalik domates peynir
Ara : mandalina
Oglen: corba, pirasa yemegi
Ara :hurma
Aksam: corba , salata
Patlamis misir, bir tane hurma, kuru kayisi
Yesil cay ve bol su ictim, bir tane sarma yedim

20 kilo vermek icin basladim 3 kilo gitti 17 kilo kaldi. Dun bir kac zayiflama hikayesi dinledim. 2 ayda 20 kilo verenler var ama sabah aksam spor yapiyorlar. Ben baslamadim spora, sadece disari ciktigimda yolumu uzatiyorum, hareketsizim biraz. Spora baslayacagim bi ay sonuna dogru, birde yesil cay icmeye baslayacagim bir 10 gun sonra filan.

Nisa1234 kararli olamiyorum bir turlu normalde cok istahli biriyim ve uc gundur yari yariya azalttim ama aklimda surekli yemek var ve acim

Bende
Nisa1234 kararli olamiyorum bir turlu normalde cok istahli biriyim ve uc gundur yari yariya azalttim ama aklimda surekli yemek var ve acim
bende cok seviyorum yemek yemeyi ama soyle dusunmeye basladim.yemeklerin tatlari cok guzel ama agzinda 5 dakika fazla o tadi hissetmek icin cok yiyorum bunun icinde kilolu gezmek hosuma gitmiyor.yavas yemeye basladim, ozamanda uzun sure o tadi almis oluyorum.boyle dusunsen belki sanada yardim eder.

Sabah: muz ve sut ( tatli ihtiyacimida gidermis oldum bunla super birsey)
Oglen: corba ve yogurt
Ara: bir mandalina
Aksam: pirasa, patlicanli sebze yemegi, ayran
Patlamis misir, biraz cekirdek ve elma yedim.
Bir kac yerde muzun cok kalorili ve diyet yaparken yenmemesi gereken bir sey oldugunu duydum ama meyve sonucta mutlaka bir yararida var.cikolata, pasta yemekten cok iyi. O sevepten umrumda degil deyip yemye devam edecegim :)

Iki gundur tartiliyorum gram vermemis gozukuyorum ama olsun kacari yok gidecek kilolar. Bu sefer kararli davranip pes etmemeye karar verdim. 10 gunde bir kilo versem ayda 3 kilo yapar buda super benim icin. Hazirana istedigim kiloda girmis olacagim insallah. Bir elbisem var su an giyemiyorum kendimi onun icinde hayal etmek motive ediyor beni. 4-5 kilo daha verirsem giyebilirim onu :) bir ay daha sabredecegim. Hersey guzel olacak...(insallah)

Bugun kahvalti yapamadim, cay yapmistim bir telefon geldi hemen cikmak zorunda kaldim
patlamis misir ve bir tane kayisi kurusu yedim
oglen: bir yumurtayla yapilmis menemen ve peynir
aksam: bir kase corba ve salata
biraz cekirdek, bir greyfurt, bir hurma

Lütfen kusura bakmayın düğün derdineburaya giremedim diyetimi de uygulayamadm.

Ama artık tekrar aranızdayım
62 kiloyla :)

Konuyu ne zamandır takip ediyorum...doğum sonrası 74 kilo ile maratona başlamıştım. Baktım ki tam 9ay olmuş doğum yapalı..birkaç aydır 68 im. Geçen hafta 69 olduğumu farkedince yine hızlı bir şekilde diyete geri döndüm.
Ama tek ezberim şu ki,kesinlikle sıfır şeker ve spor..bu ikisi çok hızlı kilo verdiriyor. Bugün 6ncı günüm bitti ve ben 66.8 im...Hergün 1saat yürüyüşle başladım güne,kahvaltıda 2 yumurta ve 1portakal mutlaka yedim.yumurta tok tutar,portakalda c vitamini olduğu için, kilo vermeye destek oluyor. Gün icinde 3tane elma yedim ve akşam 5 gibi herhangi bir sebze yemeği.2kere et de yedim akşam yemeğinde. 2-3litre arası su günlük,2kez yeşil çay. ..akşam 5den sonra sadece elma yeyin kızlar. Bitki Çayı da ayaklanmaları bastırıyor :) ve en önemli konuda sıfır şeker. ..1 haftadır ağzıma sürmedim çok zor bu benim için ama gaza geldim madem hata yapmamalıyım...

Ilk hafta hizli veriliyor. 74 ten 68 e inmissin oda guzel. Insallah hedefledigimiz kiloya duseriz

sabah: menemen, peynir salatalik
oglen: kahve ve uc tane hurma yedim, yarim bardak hot chocolate
aksam: yarim dilim vegeterian pizza ve salata
ayran ve birazda cekirdek
Ogun atlamak zorunda kaldim buda hic iyi olmadi. Birde bugun cok guzel kekeler cheesecake lerin oldugu bir ortamdaydim, zor tuttum kendimi. azcik tadina bakmalik yesemmi diye dusunurken bitirivermisler :) simdide canim acayip tatli istiyor. Burdan su dersi aldim, canim isteyince en azindan tadinabakmam lazim, boyle olmuyor

bir diyetisyenin yazisini okudum, kesinlikle 1200 kalorinin altina inmemem gerekiyormus ben iki uc gundur cok altindayim bunun. Ogunlerde ekmek tuketmeye karar verdim. Iki dilim kepek ekmegi vermis ogunlerde. Yanlisliklar yapiyormusum. yarindan itibaren diyet yapmiyorum, saglikli besleniyorum sadece. seker, tatli( sutlu tatlilar harici) yok, diger herseye devam. geceden 8 den sonra yemeyecegim birsey.

Ben sabahları mutlaka ekmek yiyorum.1bucuk veya 2 dilim.hatta sana tavsiyem uno ekmeği, bir light olanı var,birde çok tahıllı. Ikisini dönüşümlü olarak yiyorum.cok tahıllı olan çok tok tutuyor çünkü içinde yok yok.birde sütlü tatlı bile olsa 3hafta sık dişini,ondan sonra istesende yiyemiyosun.ben 68de takılmıştım.tatlıyı kestiğim için bence indi tekrar kilom..bana kız kardeşim derdi hep bunu ama çok ciddiye almazdım,çok zor benim için tatlısızlık :)ama alıştım.

Merhaba ben şimdiye kadar 15 kilo verdim 78 den 63 e düştüm 15 kilo daha vermem lazım hazirana kadar spor ve egzersiz yapıyorum yani kısacası bende varım

Dunki yediklerim
Sabah: domates, salatalik, peynir , domates
Oglen: gene kosusturma oldu , biraz badem, cubuk, yumurta, yogurt yedim
aksam: yayla corbasi, salata, azcik ekmek
gecenin ilerleyen saatlerinde ayran ictim, bir tane mandalina

Ve 20 kilo vermek icin basladim, bugun tartildim vermem gereken 16 kilo var. 4 kilo gitmis. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…