- 12 Ağustos 2014
- 171
- 68
- 53
- 41
hosgeldin hayatim,baslamak basarmanin yarisidir.. oyle ozel bir ditet yapmiyoruz aslinda,yani herkes farkli biseyler yapiyor,kimi sabah salata ogle meyve yiyor,kimi aksam az yyor,kimi limonlu yada sirkeli su ile gune basliyor falan ama ozel bir menumuz yok:)Bu diyetin gercekten faydasini gordunuz mu cunku bende yapcam
mesela bir ogun diyelimki cok abarttim diger ogun az yiyorum,aksam az yiyorum,veya diyelimki birgun boyunca cook abarttim ertesi gun kahvalti sonrasi ogunlerimi azicik azicik yiyorum,ama hic ogun atlamiyorum cunku metabolizmqm cok yavasliyor,az da olsa mutlaka yiyorum,birde kahvqltimi hicbirzaman azaltmadim o ogun benim icin onemli,bebek emziriyorumbide:)[/QUOTEcoook Teşekkürler herbilgi çok kiymetli
zeynepcim nasilsin,Nasıl gidiyor,bi bildirim yapın da sevinek caanim
hosgeldin canim. benden baska kimse yok su anda. Onceden actigim konuydu. ben 20 kilo vermek istiyorum.Bende sizleyim kızlar :)
1.48 boyunda 61.5 kiloyum hedef 45
Canım ben bugün ne yediğimi yazmayım bayağı kaçırdım çünkü :) ben her sabah tartılıyorum umarım zayıflarızhosgeldin canim. benden baska kimse yok su anda. Onceden actigim konuydu. ben 20 kilo vermek istiyorum.
sabah : kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalik
oglen: salata, icine peynir kattim, iki kasikta makarna
aralarda bir tane portakal ve patlamis misir.
aksamda tarhana corbasi ve birazcik haslanmis tavuk yemegi planliyorum.
yatmadanda bir elma.
bugun basladim 27 ocak. 4 subatta tartilicam 3 kilo veririm sanirim, ilk hafta cabuk gidiyor.
Aynen bende o kalori işine girmeyi hiç istemiyorum ama spor yapıyorumbugun basladim, kalori takibi yapmak istemiyorum, diyet yaparken kendimi strese sokmak istemiyorum. Ben pasta borek yemegi seven biriyim onlardan uzak durucam, birazda az yedimi olur diye dusunuyorum. daha once kalori hesabi yaptim strese girdim surekli aklimda kilo vermek. Sporada su an baslayamam belki bir ay sonra filan olur.
Maaşallah canım :)bugun tartildim 1 kilo eksik geldim :)
19 kilo kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?