15 kilo vermek isteyenler .....

Bu diyetin gercekten faydasini gordunuz mu cunku bende yapcam
hosgeldin hayatim,baslamak basarmanin yarisidir.. oyle ozel bir ditet yapmiyoruz aslinda,yani herkes farkli biseyler yapiyor,kimi sabah salata ogle meyve yiyor,kimi aksam az yyor,kimi limonlu yada sirkeli su ile gune basliyor falan ama ozel bir menumuz yok:)

Eveeetttt kızlar çılgın cumartesi pazar başlıyor benim en tembel, en cok yemek yediğim gunler. Üstelik öğlen ev gezmeyi akşam öğretmenler günü eğlencesi. Eğer yoldan çıkacak olursam siz beni tutun diye aninda paulaşım yapacağım siz de beni tutun e mi. Eğer benden haber alamazsınız hersey yolunda demektirhadi Gaza mız mubarek olsun

mesela eski yazilarimi okumussaniz cook yiyen biriyim ben,yediklerimi azaltincq gidiyor kilolqr sonra vucut yediklerime qlisiyor ve bir sure duruyor kilom,ben ne yapiyorum paylasayim madem:sabah qc karna ikibardak su,sonra siki bir kahvalti(herseyi yiyorum kahvqltida,hatta ceyrek ekmek esmer degil),saat 8de,oglen hemen acikmiyorum sabah cok yedigim icin,saat 2de bir tabak sebze yemegi ve meyve yiyorum,aksam saat6.30-7gibi aksam yemegi yiyorum ekmek yemiyorum bu ogunlerde,2.5-3lt su iciyorum gunluk..ayrica eskiden abur cubur cook yerdim wksam onu yemiyorum,birde hamurisinden uzak duruyorum,hic yemiyor degilim ama abartmadan yiyorum,birde hergun aksam tatli yerdim onu artik yemiyorum,agustosta basladim 72ile,suan 62yim hizli vermiyorum siki diyet yapmadigim icin,ama sikilmiyorum da,bazen cok abarttigim gunler hatta haftalar oluyor kilo aliyorum ertesi hafta biraz daha dikkat edip aldiklarimi veriyorum,ama bu isi tmamen birakmiyorum,yasam bicimi yapin diyorlarya uzmanlar oyle

mesela bir ogun diyelimki cok abarttim diger ogun az yiyorum,aksam az yiyorum,veya diyelimki birgun boyunca cook abarttim ertesi gun kahvalti sonrasi ogunlerimi azicik azicik yiyorum,ama hic ogun atlamiyorum cunku metabolizmqm cok yavasliyor,az da olsa mutlaka yiyorum,birde kahvqltimi hicbirzaman azaltmadim o ogun benim icin onemli,bebek emziriyorumbide:)

choskun arkadasim kendine baski yapma,beynine diyet yapiyorsun mesaji iletme :) ye yani,ama herseyden tadimlik ye,ertesi gun daha cok dikkat edersin,mesela kavalti normal yersin,oglen bir kase corba bir mmeyve,aksam da bir tabak yemek yanina salata yada yogurt yersin ekmek yokk,saat 7den sonra da hicbirsey yemez sadece su icersin olmaz mi,bu benim kurtarici gun menum :)

Benim tel kırıldı,uzun zaman giremedim sayfaya tel alamadım hala eski bi tel vardı onu kullanıyorum interneti falanı yok yani,benim oğlanın tabletini kaçırdım da ordan yazıyorum,almama izin vermiyo kerata

bu konuyu acmisti sonra bir alt ust oldum :) tabi bir suru yedim ictim cabuk yuvarlanayim diye :) ama aynaya bakmaktan igrenmeye basladim. kocaman birsey olmusum. Bugun basliyorum. oncekinde moralim kotuydu bir bardak sutle gecirdigim oldu gunu tabi kiloda veremedim simdi saglikli beslenmeye karar verdim. Boylesi iyi degil kendimi cok yorgun tembel hissediyorum. Insallah bu sefer olur. Hergun yediklerimi yazacagim. Ilk hafta hizli veririm 2-3 kilo diye umit ediyorum. 10 gun tartilmayacagim, hergun tartiya cikmakta motivasyonu dusuruyor. yatmadan menumu paylasacagim hergun. Insallah verebilirim kilo ve birilerinide motive eder benim diyetim. 20 kilo vermem lazim, cok degil olacak inaniyorum

Bende sizleyim kızlar :)
1.48 boyunda 61.5 kiloyum hedef 45

Bende sizleyim kızlar :)
1.48 boyunda 61.5 kiloyum hedef 45
hosgeldin canim. benden baska kimse yok su anda. Onceden actigim konuydu. ben 20 kilo vermek istiyorum.
sabah : kibrit kutusu kadar peynir, domates salatalik
oglen: salata, icine peynir kattim, iki kasikta makarna
aralarda bir tane portakal ve patlamis misir.
aksamda tarhana corbasi ve birazcik haslanmis tavuk yemegi planliyorum.
yatmadanda bir elma.

bugun basladim 27 ocak. 4 subatta tartilicam 3 kilo veririm sanirim, ilk hafta cabuk gidiyor.

Canım ben bugün ne yediğimi yazmayım bayağı kaçırdım çünkü :) ben her sabah tartılıyorum umarım zayıflarız

Spor veya kalori takibi yapıyor musun canım ?

bugun basladim, kalori takibi yapmak istemiyorum, diyet yaparken kendimi strese sokmak istemiyorum. Ben pasta borek yemegi seven biriyim onlardan uzak durucam, birazda az yedimi olur diye dusunuyorum. daha once kalori hesabi yaptim strese girdim surekli aklimda kilo vermek. Sporada su an baslayamam belki bir ay sonra filan olur.

Aynen bende o kalori işine girmeyi hiç istemiyorum ama spor yapıyorum

bugun bol bol su ictim. Onceden bir bardak su icmedigim gunler oluyordu. iki litre ictim kesin ve kendimi iyi hissediyorum. Insallah kurtulucam yakinda.

bugun tartildim 1 kilo eksik geldim :)
19 kilo kaldi
Maaşallah canım :)
Kızlar ben bugün kayseriye gittim ondan hiç dikkat edemedim siz ne güzel dikkat etmişsiniz ben tartıya çıkmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…