Darısı bana canım :)dun basladim ben canim :) cok yiyordum oncesinde, ilk hafta cabukveriliyory ilk gunden farketti. Su ictim bol bol, tuzlu yemedim. salataya filan tuz katmadim, ondan galiba
Ben iki gundur boyle yiyorum acikmiyorum canim. Peynir tok tutuyor. Zaten surekli yiyorum ben hic ac birakmadim kendimi iki gundur :) simdide saat 10 oldu ayran icicam. Az az ac kalmadan yapicam diyeti. gecen seneye gore 10 kilo fazlaligim var son 5 senede 20 kilo aldim.Canımm okudumda simdi biraz yediklerinizi cok az yiyorsunuzhatta ondan acıkıp kilo veremiyorsunuz.. yada devam ettirilemiyor bence
Sabah kahvaltısı 1 yumurta yarım dilim ekmek kepek veya tambuğday 5 zeytin yumurta protein oldugu için 1 dilim peynir yeterli bol yeşillik domates salatalık.. hatta üstüne 1 çay kasıgı zeytinyagı gezdirin.. 1 bucuk 2 saat rahat gecer acıkmazsınız ama bu menuyle yarım saate acıkırsınız
super olur canim. Herkesin metabolizma hizida farkli benimki dusuk. ac birakmiyorum kendimi, kek pasta borek yememeye kara verdim birde caya seker atmiyorum. Acik cay iciyorum tadida hosuma gitti. Sekerli seyler aciktiriyor insani bunu anlamis oldum su iki gundebende ergenlikte kilolu idim 12 13 yaslarında 68 70 kiloydum 20 kilo verip 50 ye düştüm ve hiç geri almadım sadece bu kış biraz aldıgımı düşünüyorum tartılmadım bile ama.. tecrubemle nacizane söyledim kızlar.. Diyettte ilk 1 hafta cok önemlidir cunku adapte sorunu olur herkeste ilk bir haftayı atlattınız mı hem mide kuculuyor hemde adapte olup motive oluyorsunuz..
Ben suan zayıfım cok sukur ama 5 6 kilo fazlalıgım oldgunu düşünüyorum bu kış aldım
Yarın baslayacagım bende saglıklı beslenme programına isterseniz beraber yapabiliriz.. her gun yediklerimizi yazalım yatmadan evvel :) ne dersiniz..
Estagfuullah canım cok fazla arastırdım denedim diyelim biz ona :)) elbet yapalım beraber destekte oluruz birbimize süper olurr..Kızlar müthiş bir bilgi birikiminiz var lütfen yardımcı olun bize. :) haklısınız ben bırakın vermeyi 3 günde bi kilo daha aldım
Ayy canım benim hiç hamurısı sorunum yok cunku hıc olsada yesem demem ama tabii oldugunda illaki yiyoruz haklısın.. ben senelerdir ne şeker ne tuz ne yemeğe ne çaya ne kahveye atmıs değilim.. kolanın tadını bilmiyorum inan bilmiyorum cunku senelerdir içmiyorum en son 12 13 yasında içtim sanırım suan 21 yasındayım. İnşallah destek olup baslayalım kızlar.. bence her akşam yatmadan buraya rapor verelim sabah öğle aralar aksam.. gündüzde motivasyon amaclı girip konusup tartısabiliriz konu uzerine.. ama dediğim gibi sakın aç kalarak zayıflamayın sebze meyve yiyin bol bol... aç kalarak ne hedefe ulaşılır nede zayıflarsınız..super olur canim. Herkesin metabolizma hizida farkli benimki dusuk. ac birakmiyorum kendimi, kek pasta borek yememeye kara verdim birde caya seker atmiyorum. Acik cay iciyorum tadida hosuma gitti. Sekerli seyler aciktiriyor insani bunu anlamis oldum su iki gunde
Ah Minel nerdesin sende katil bana, birlikte verelim kiloyuAyy canım benim hiç hamurısı sorunum yok cunku hıc olsada yesem demem ama tabii oldugunda illaki yiyoruz haklısın.. ben senelerdir ne şeker ne tuz ne yemeğe ne çaya ne kahveye atmıs değilim.. kolanın tadını bilmiyorum inan bilmiyorum cunku senelerdir içmiyorum en son 12 13 yasında içtim sanırım suan 21 yasındayım. İnşallah destek olup baslayalım kızlar.. bence her akşam yatmadan buraya rapor verelim sabah öğle aralar aksam.. gündüzde motivasyon amaclı girip konusup tartısabiliriz konu uzerine.. ama dediğim gibi sakın aç kalarak zayıflamayın sebze meyve yiyin bol bol... aç kalarak ne hedefe ulaşılır nede zayıflarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?