15 kilo vermek isteyenler .....

dun basladim ben canim :) cok yiyordum oncesinde, ilk hafta cabukveriliyory ilk gunden farketti. Su ictim bol bol, tuzlu yemedim. salataya filan tuz katmadim, ondan galiba

bugunki menumu yazayim.

Sabah; domates salatalik peynir 3 tanede zeytin
ara; cubuk kreker 4-5 tane
oglen: uc kepce mercimek corbasi, yaninda cubuk kreker yedim
ara ; patlamis misir
aksam ; salata, tavuk
ara; bir bardak ayran cubuk kreker, yarim elma

bugun cok cubuk yedim bir tae agzima atinca birakamadim, surekli yemek istedim. oda buyuk paketlerden ne kadar yedigimi anlamadim. ama ekmek yoktu sorun olmaz sanirim.
2 litre suyumuda ictim. birde ogleden sonra bir bardak yesim cay. 10 kilo verince uc ogunden once yesil cay icecegim.

Bende yazıyım bu sabah ki yiyeceklerimi;

1 adet haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 tane yeşil zeytin
1 adet küçük domates

bu öğlen;

1 tabak mercimek çorbası

diyetarkadasim.com dan hesapladım hepsi toplam 338 kalori

Canımm okudumda simdi biraz yediklerinizi cok az yiyorsunuz hatta ondan acıkıp kilo veremiyorsunuz.. yada devam ettirilemiyor bence
Sabah kahvaltısı 1 yumurta yarım dilim ekmek kepek veya tambuğday 5 zeytin yumurta protein oldugu için 1 dilim peynir yeterli bol yeşillik domates salatalık.. hatta üstüne 1 çay kasıgı zeytinyagı gezdirin.. 1 bucuk 2 saat rahat gecer acıkmazsınız ama bu menuyle yarım saate acıkırsınız

Öglen yemegide çorba yanına ya salata ya sebze yemegi yoğurt falan veya ayran.. Veya 1 dilim kepek ekmegini yarıya bölüp tost yapın peynirle yanına da 1 bardak ayran veya haşlanmıs tavuk balık yanında yeşillik salata ayran

Akşam kesinlikle ekmek yemeyin evde pişen yemeklerden yanınada salata ayran ve yoğurtla gene... ve daha az porsiyon olarak 7 den sonra birşey yemeyin bitki çayı içebilirsiniz mesela..

Ara öğünlerde
Etiform ürünleri tükebilirsiniz meyve, yoğurt (metabolizma hızlandırır) veya meyveli yoğurt yapabilirsiniz kuru meyve yiyebilirsiniz 1 bardak süt veya 1 bardak ayran içebilirsiniz..

Metabolizmanız bu sekilde dengeye girer kendi kendine ucar gider kilolar ama bu sekilde aç kalarak kendinizi kasarak kilo verilmez aksine psikolojiniz bozulur daha cok alırsınız kızlar mazallah...

Bi kere aç kalarak zayıflamayı unutun kızlar bakın görüyoruz internetlerde diyet yapan kişileri yada tvde anlatılıyor.. bol bol çeşit çeşit yiyin ama sağlıklı şeyler yiyin.. Abur cuburu hayatınızdan cıkarın mesela haftada bir kaçamak günleri yapın o gun ya dondurma ya sutlu tatlı yada diyet cıkolatalar var alın onlardan yiyin hem moral olcak size hemde artık fazla fazla yemicek fazlasına gözünüzü dikmiceksiniz :) bol bol hareket edin mesela mutfak tezgahından tutunun yere çömüp kalkın bu hareketi ilk baslarda ham olacagınız için zamanla coğaltın sayısını basenleri eritiyor cunku !!! 1 bucuk 2 litre su için şişe yapın kendinize öbür türlü bardaktan aklınıza dahi gelmez..

Canınız cok tatlı istediğinde 1 çay kasıgı tarcın yiyin kan şekerinizi düzenler hemen ve tatlı isteginiz anında düşüşe geçer veya sütlü tatlınıza meyvelerinize yada yoğurdunuza sütünüze dahi dökebilirsiniz süper olur ! Tarcını aşırı tüketmedikten sonra yararı cok büyük..

bende ergenlikte kilolu idim 12 13 yaslarında 68 70 kiloydum 20 kilo verip 50 ye düştüm ve hiç geri almadım sadece bu kış biraz aldıgımı düşünüyorum tartılmadım bile ama.. tecrubemle nacizane söyledim kızlar.. Diyettte ilk 1 hafta cok önemlidir cunku adapte sorunu olur herkeste ilk bir haftayı atlattınız mı hem mide kuculuyor hemde adapte olup motive oluyorsunuz..
Ben suan zayıfım cok sukur ama 5 6 kilo fazlalıgım oldgunu düşünüyorum bu kış aldım

Yarın baslayacagım bende saglıklı beslenme programına isterseniz beraber yapabiliriz.. her gun yediklerimizi yazalım yatmadan evvel :) ne dersiniz..

Kızlar müthiş bir bilgi birikiminiz var lütfen yardımcı olun bize. :) haklısınız ben bırakın vermeyi 3 günde bi kilo daha aldım

Ben iki gundur boyle yiyorum acikmiyorum canim. Peynir tok tutuyor. Zaten surekli yiyorum ben hic ac birakmadim kendimi iki gundur :) simdide saat 10 oldu ayran icicam. Az az ac kalmadan yapicam diyeti. gecen seneye gore 10 kilo fazlaligim var son 5 senede 20 kilo aldim.

bugun yediklerim
Sabah: domates salatalik peynir 2 tane zeytin cubuk kreker. ( evde var bitene kadar surekli atiyorum agzima :) )
araatlamis misir, yarim portakal
oglen:salata
ara: patlamis misir ve yarim portakal
aksam: mercimek corbasi
cubuk kreker yedim cok, elma
ayran( saat 10 da ictim bunu) icine limon siktim ve kirmizi biber kattim. bugun biryerde okudum faydasini goren olmus.
bugun az yedim aksama yumurtali ispanak yapacaktim ama arkadasla bulusacagim icin yetistiremedim.ama ac hissetmedim cubuk atistirdigim icin galiba

super olur canim. Herkesin metabolizma hizida farkli benimki dusuk. ac birakmiyorum kendimi, kek pasta borek yememeye kara verdim birde caya seker atmiyorum. Acik cay iciyorum tadida hosuma gitti. Sekerli seyler aciktiriyor insani bunu anlamis oldum su iki gunde

Kızlar müthiş bir bilgi birikiminiz var lütfen yardımcı olun bize. :) haklısınız ben bırakın vermeyi 3 günde bi kilo daha aldım
Estagfuullah canım cok fazla arastırdım denedim diyelim biz ona :)) elbet yapalım beraber destekte oluruz birbimize süper olurr..

Ayy canım benim hiç hamurısı sorunum yok cunku hıc olsada yesem demem ama tabii oldugunda illaki yiyoruz haklısın.. ben senelerdir ne şeker ne tuz ne yemeğe ne çaya ne kahveye atmıs değilim.. kolanın tadını bilmiyorum inan bilmiyorum cunku senelerdir içmiyorum en son 12 13 yasında içtim sanırım suan 21 yasındayım. İnşallah destek olup baslayalım kızlar.. bence her akşam yatmadan buraya rapor verelim sabah öğle aralar aksam.. gündüzde motivasyon amaclı girip konusup tartısabiliriz konu uzerine.. ama dediğim gibi sakın aç kalarak zayıflamayın sebze meyve yiyin bol bol... aç kalarak ne hedefe ulaşılır nede zayıflarsınız..

sabah: peynir, domates, salatalik, yumurta
ara: patlamis misir
oglen: ispanak yemegi, yogurt
ara misir
aksam: ispanak yemegi yogurt
yatmadan once bir bardak ayran, biraz cubuk
aksam disari ciktim, eve gelince yemek yapamadim.oglen yediklerimi yedim

20 kilo vermek icin basladim. 2 kilo gitti kalan 18. U iki kilonun bile eksikligini hissediyorum.
Sabah: peynir zeytin domates salatalik
ara: portakal, iki tane hurma, iki kuru kayisi ve nar yedim
oglen yiyemedim disaridaydim, yemeye vaktim olmadi ama bu arada yediklerimi hep bir anda yemedim cok ac hissetmedim oyuzden
aksam: pirasa yemegi
yatmadan bir bardak ayran

bugun gec kalktim 12 de kahvalti yaptim
sabah: peynir domates salatalik
ara: iki kayisi kurusu, 4 sarma, bir hurma, bir elma
aksam: kocaman bir tabak pirasa yemegi yedim.
yatmadanda bir bardak ayran icerim, bir tanede mandalina yemeyi dusunuyorum.
ogun atladim gibi gozukuyor ama surekli birseyler attim agzima.

sabah tartildim :) ilk hafta bekledigim gibi 3 kilo gitmis, bundan sonraki haftalarda yavas veririm kesin ama olsun. hedefim ayda en az 3 kilo vermek. 10 gunde bir kilo buda normal. Vermem gereken 17 kilo var. ayda 3 kilo versem 5.5 ayda istedigim kiloya ulasmis olacagim yani haziranda :) yeni aldigim bir elbise var cok dar su an, ilk hedefim onu giyebilmek. Bunu aklima getirince motive oluyorum. bu ay sonuna dogru spora basliyacagim. dun aksam leslie ile 15 dakika yurudum aksam gene aynisini yapicam.

Ah Minel nerdesin sende katil bana, birlikte verelim kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…