yesa madem kilolarimiz yakın istersen haftaya kadar kim çok kilo verecek yarışalım. Bizde motivasyon olur .benim kilo vermem çok yavaşladı hatta durdu. Ben 74 kılodan indim bu kiloya
Boyum kısa benim 157.o yüzden 51 ancak kurtarır beni
Çok kanlı canlı bir yarış olacağına inanıyorum arkadaşımTamamdir canım sen benim yarışma arkadaşım ol 1.56 falan da benim boyumdur heralde
İkimiz dişe dış kana kan yarışalım hahahajha:)
Evet cnm verilecek kilom 15,7 .dünden beri isveç rejimi yapıyorum hiç ektradan bişey yemedim.sizden aldığım motivasyonla vericem inşallah.hergün 3-3,5 litre su içiyorum..40 dk yürüyüş yapıyorum sahilde haftada 4 gün.akşam son yemeğimi 18:00 da yiyorum.erken uyuyorum erken kalkıyorum.hadi hayırlısı
Bende 51 I görmeyeli yıllar oldu.Ooooooo marlin18 ben 49 olmak istiyorum ya o 4 ile başlayan rakamı belki ortaokulda gormusumdur ama çok merak ediyorum :)
Zor değilmi İsveç diyeti.Evet cnm verilecek kilom 15,7 .dünden beri isveç rejimi yapıyorum hiç ektradan bişey yemedim.sizden aldığım motivasyonla vericem inşallah.hergün 3-3,5 litre su içiyorum..40 dk yürüyüş yapıyorum sahilde haftada 4 gün.akşam son yemeğimi 18:00 da yiyorum.erken uyuyorum erken kalkıyorum.hadi hayırlısı
Zor kesinlikle..ama değer oldugunu düşünüyorum.13 gün kasıcam.sonra normal diet yapıcam 15 mayısa kadarZor değilmi İsveç diyeti.
kilo:65.8 hedef: 60kg verilecek:5.815 MART KİLO VE HEDEF KİLO BİLDİRİMİ
Son hali
1.anka_misali= kilo:70.4 hedef: 64 verilecek 6.4 kg
2. Yesa1 = kilo 55.2 hedef= 49 verilecek kilo=6.2 kg
3. Sily = kilo: 70.5 hedef : 60 verilecek kilo: 10.5 kg
4."traylaylay kilo:75.2 hedef:67 verilecek kilo:8.2 kg
5.sedaaaaaaaaa kilo:78 hedef:70 verilecek:7kg
6 cesminazz kilo:78 hedef:71 verilecek:7 kg
7. newboarding :96.4 hedef kilo:85 verilecek:11.4 kg
8.aytozuvegece kilo 75.8 hedef 65 verilecek 10 kg
9.korhilalp kilo:63.3 hedef:57.7 verilecek:5.6 kg
10.marlin18 kilo :56,7 hedef:51 verilecek:5.7 kilo
11.ktgg: Kilo:69.7 hedef:54
Doğru diyorsun canım malesef tartı yokBenim için farketmez ama akşamki kilon fazla olur sabah tuvalete gittikten sonra aç karnına en doğru kilonu bulabilirsin.
Arkadaşım Quate kodlarını siliyoruz.kilo:65.8 hedef: 60kg verilecek:5.8
Kız Evet hedeflerimiz aynı :)Benim yarışma arkadaşımda evlimutluanne olucak sanırım hedef 15 kiloydu onun nerelerdesin??
canım kusura bakma bilmiyordum şimdi anladımArkadaşım Quate kodlarını siliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?