- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
link bozukmu desekki
tutmaz o iş,iyisi mi biz boğazları tutmaya devam edelimlink bozukmu desekki
Ben de dedim çok ayıp dedim olmaz dedin ama yaptı işte
basarirsin canim üzülme, söyle düsün bazi diyetlerde haftada 1 full yeme varki vücut ertesi gün yine az yemeye baslayinca metabolizma yeniden yakmaya baslasin. Bu 2 günü 1 hafta sıkı diyet yaparak telafi et, canin fazladan bisey isterse o gün yediklerini ve bu haftalik onlara ihtiyacin olmadigini düsün.Kızlar geçen cumartesi şehir dışına çıktık pazar akşam döndük.karatay fln kalmadı bnde.hep aralarda bişeyler yedim.oğlan durmayınca doymadan kalktım sofradan hemen acıktım.döndüğümde artıdaydım zaten.arada kurabiye elmalı top fln yedim..spor da fazla yapmayınca +0.9 olmuşşdün de kandil diye 2 kaşık helva yedimmmm çooook pişmanım çok.haftasonu 2 öğün yapıcam.şeker ve hamurişi orucuna başlıyorum.pazartesi de sporumu aksatmadan yapıcam inşallah en az 5 mil olmalı.göbeğim çıkmaya başladı olamaaaazz.güya 19 martta 62 olacaktım desteklerinizi bekliyorumm hanımlar
Aslinda canim diyette oldugum icin bunlarin hic birini yemiyorum cay sekersiz yogurt kendim yapiyorum. Tebrik ederim cok guzel gitmis kilonHayir canim meyve yemek serbest, kuru meyvede yiyebilirsin. Sadece rafine seker olan seyler yemiyoruz. Hazir gidalarin cogunda mesela katiliyo. Disaridan aldigimiz yogurtlarin cogunda bile var mesela. Iceriklerine hep dikkat etmek gerekiyor ne kadar seker kullanilmis diye. Cips türü seylerde yenmiyor. Aslinda cok basit Cikolatadan, pastadan, kekten, serbetli tüm tatlilardan uzak dursan bile yeter he bide meyve sulari, dogal taze sıkılmışlar hariç. Cayida sekersiz icmeye calistinmi ohh ne alaa. Yani mümkün oldugunca fazla sekeri cikarican hayatindan.
Ben de dedim çok ayıp dedim olmaz dedin ama yaptı işte
Önerilerin için sağol canım.bakalım haftasonu hiç kaçamaksız geçirmeyi planlıyorum.sporsuz zayıflamanın olmayacağını daha iyi anladım bu haftabasarirsin canim üzülme, söyle düsün bazi diyetlerde haftada 1 full yeme varki vücut ertesi gün yine az yemeye baslayinca metabolizma yeniden yakmaya baslasin. Bu 2 günü 1 hafta sıkı diyet yaparak telafi et, canin fazladan bisey isterse o gün yediklerini ve bu haftalik onlara ihtiyacin olmadigini düsün.
evet yiyebilirsin ekmegiCanim seker orucunda ekmek var mi ? Onu sormayi unuttum
nayir nolamaz 1.ligim calinmis
Canım oturmadıgu için kilo muz böyle inişler çıkışlar çok normal bende senin gibiyim baksana haftaya fazlası ile veririz hiç merak etme canım. Bugün orucum, sahurda şekerli bir şey yemedim iftardada yemeyince bugün 1. Günüm inşallahKızlar geçen cumartesi şehir dışına çıktık pazar akşam döndük.karatay fln kalmadı bnde.hep aralarda bişeyler yedim.oğlan durmayınca doymadan kalktım sofradan hemen acıktım.döndüğümde artıdaydım zaten.arada kurabiye elmalı top fln yedim..spor da fazla yapmayınca +0.9 olmuşşdün de kandil diye 2 kaşık helva yedimmmm çooook pişmanım çok.haftasonu 2 öğün yapıcam.şeker ve hamurişi orucuna başlıyorum.pazartesi de sporumu aksatmadan yapıcam inşallah en az 5 mil olmalı.göbeğim çıkmaya başladı olamaaaazz.güya 19 martta 62 olacaktım desteklerinizi bekliyorumm hanımlar
Arkadaşlar akrep33 çok fazla aktif olamadığı için iki tane birinci seçeceğim. Şimdi iyi kilo verdi arkadaş sırf giremedi diye bunu yemeyelim 2 tane birinci seçelim. aquarius24 de bütün hafta burdaydı haksızlık olmasın. Ama bu da yeni kural getirsin. Günlük uğramayanlar bundan sonra dereceye giremesin. Akrep33 de bundan sonra daha çok uğrar sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?