Supersin anka kardes
İşte budur
Yasasinnnn Aquarius birinci oldu :)
Kızlar geçen cumartesi şehir dışına çıktık pazar akşam döndük.karatay fln kalmadı bnde.hep aralarda bişeyler yedim.oğlan durmayınca doymadan kalktım sofradan hemen acıktım.döndüğümde artıdaydım zaten.arada kurabiye elmalı top fln yedim..spor da fazla yapmayınca +0.9 olmuşşdün de kandil diye 2 kaşık helva yedimmmm çooook pişmanım çok.haftasonu 2 öğün yapıcam.şeker ve hamurişi orucuna başlıyorum.pazartesi de sporumu aksatmadan yapıcam inşallah en az 5 mil olmalı.göbeğim çıkmaya başladı olamaaaazz.güya 19 martta 62 olacaktım desteklerinizi bekliyorumm hanımlar
çok teşakkuur ederimBenim birincim sensin canım :)
woaaaaArkadaşlar akrep33 çok fazla aktif olamadığı için iki tane birinci seçeceğim. Şimdi iyi kilo verdi arkadaş sırf giremedi diye bunu yemeyelim 2 tane birinci seçelim. aquarius24 de bütün hafta burdaydı haksızlık olmasın. Ama bu da yeni kural getirsin. Günlük uğramayanlar bundan sonra dereceye giremesin. Akrep33 de bundan sonra daha çok uğrar sanıyorum.
Tebriklerçok teşakkuur ederim
woaaaanasil sevindim anlatamam yada anlatirim parkta 50 cocuk varken salincak bosmus ve onuda ben kapmisim öyle bisey iste
Tebrik ederim canım bize neler yaptığını anlat yani tüyo verçok teşakkuur ederim
woaaaanasil sevindim anlatamam yada anlatirim parkta 50 cocuk varken salincak bosmus ve onuda ben kapmisim öyle bisey iste
anlatıyım canım arada yazmıştımda saten. Ben yediklerimin asagi yukari kalorilerini hesapliyorum. O yüzden kendimi yememe konusunda cok sıkmıyorum. Canım ne istiyosa önce hesabini yapiyorum sonra yiyorum, akşam 6dan sonra sadece su ve bitki çayları. Mesela beyaz cay, yesil cayla birlikte isirgan otu cayi vs. bunlar hergün mutlaka var. Eger siskinlik hissediyosamda rezene/anason/kimyon karisimini iciyorum baya rahatlatiyor.Tebrik ederim canım bize neler yaptığını anlat yani tüyo verlutfeennnnn
Doğru diyorsun zümrem.bu hafta çok sıkı sarılalım.biz bu değilizzzCanım oturmadıgu için kilo muz böyle inişler çıkışlar çok normal bende senin gibiyim baksana haftaya fazlası ile veririz hiç merak etme canım. Bugün orucum, sahurda şekerli bir şey yemedim iftardada yemeyince bugün 1. Günüm inşallah
Gayet mantıklı kaptan.iyi olur.bide günlük uğrama kuralı da güzel olmuşArkadaşlar akrep33 çok fazla aktif olamadığı için iki tane birinci seçeceğim. Şimdi iyi kilo verdi arkadaş sırf giremedi diye bunu yemeyelim 2 tane birinci seçelim. aquarius24 de bütün hafta burdaydı haksızlık olmasın. Ama bu da yeni kural getirsin. Günlük uğramayanlar bundan sonra dereceye giremesin. Akrep33 de bundan sonra daha çok uğrar sanıyorum.
Gayet mantıklı kaptan.iyi olur.bide günlük uğrama kuralı da güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?