Canım işte dediğim gibi hamurişi ve şeker orucuna başlıyorum.spor da haftaiçi 5 gün 5 mil olmak kaydıyla yapılacak.3lt su içilecek.umarım bu hafta eksi görürüm tekrar.yoksa tüm motivasyonum ve moralim çökecekNe yapacaksın söyle birlikte yapıp birbirimize destek olalım sen halledersin hem takma kafana
Menü çok iyi.maşallah..su da içtiysen tamamdırKahvalti
2yumurtadan omlet
4ince dilim kasar
Beyaz peynir
Ara kayisi
Oglen
Ot yemegi
Tavuk taslik bir corba kasesi
Aksam
Ispanak yemegi
Turk kahvesi sekersiz
Kahvaltıda birkaç çeşit daha olabilirmiş bnce canım.afiyet boool eksi olsun inş :)MENÜM
8.00
1 haş. yumırta
2 kibrit kutusu kadar peynir
17.30
Kabak yemeği
Az yufka
1 kase cacık
su 2 lt şimdilik
spor ,yağışlı , yağmur durursa çıkacağım
Çooooook haklısınnn! Kesinlikşe bu hafta atak yapmalıyız1.arkadaşları ve tabi 2.ve 3.olanları da tebrik ederim. Benim gibi +çıkanlar bize de yuhhhhh olsun.15 gün geçti ve ben yerimde sayıyorum ve arkadaşlar 45 gün kaldı finale .kendimize gelelim .
Moralini bozma arkadaşım bunları yaparsan zaten kurtuluşu yok emin olCanım işte dediğim gibi hamurişi ve şeker orucuna başlıyorum.spor da haftaiçi 5 gün 5 mil olmak kaydıyla yapılacak.3lt su içilecek.umarım bu hafta eksi görürüm tekrar.yoksa tüm motivasyonum ve moralim çökecek
Canımm imzan süper.yarar tabiii inşallah yarar zümremİmzamı bile düzelttim ise yarar inşallah
Bni ekleyebilirsin canımhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ucuna-basliyorum.961703/page-15#post-50774193
bu da hamurisi orucu topigim ilk hedefim 21 gün yapmak.Katilmak isteyenler soylesin listeye ekliyim
ikisinde de listeye ekliyorum canim :)Bni ekleyebilirsin canımşeker orucuna da tabii.bn y à rın başlıyorum ilk günüm yarın olsun
Ağzından bal damlıyor canım benim.inşallah dediğin gibi olurMoralini bozma arkadaşım bunları yaparsan zaten kurtuluşu yok emin ol
daha yazan yok canım. sen yaz ben arkandan geliyorumArkadaslar 31 Mart spor listesi yokmu benmi göremedim? Ben yine yapayimda görmediysem özür dilerim yazan arkadaslardan tekrar ekleyin bi zahmet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?