Benim adim niye silinmis listeden
ben de yarın arkadaşlarla hem şeker orucu hem hamurişi orucuna başlıyorum,haftaya birincilik benim ader de bitecek; kimse niyetlenmesin şimdiden söyliyimBen bugün Allah ne verdiyse yedim
Yarından itibaren tekrar başlıyorum :)
Yaaaaaaaa ilk 3 e giremedimmmmmn
ben de yarın arkadaşlarla hem şeker orucu hem hamurişi orucuna başlıyorum,haftaya birincilik benim ader de bitecek; kimse niyetlenmesin şimdiden söyliyim
adetliyken genelde artı çıkardı öyle olmasını bekliyordum gene. kaçıncı olurum bilmem ama 1 kilo gitmişSen bu hafta kaçıncı oldun benn seni birinci olursun sandim valla
korkunun ecele faydası yokBenim pazar misafirim var çok korkuyorum
adetliyken genelde artı çıkardı öyle olmasını bekliyordum gene. kaçıncı olurum bilmem ama 1 kilo gitmiş
Çok mantıklı deneyeyim... Şeytan sadece kısır yap diyor ama çok kalabalık yaakorkunun ecele faydası yok
iyisi mi sürekli servis halinde olmaya bak tam elin tabağa gitcek kalk arkadaşının çay bardağını kap mutfağa koş
evet silkelenelim,ilk 3 bizsiz olmaz olmamalıİlk 3 senin de yok benim de yok canim:)
Biz haftaya toplarlayalim
bi de benim sorunum misafir varken değil,onlar varken yemiyorum pek,ama onlar gidince arta kalanlar var ya işte onlar benim katilimÇok mantıklı deneyeyim... Şeytan sadece kısır yap diyor ama çok kalabalık yaa
Aaa ben de öyleyimdir. Misafir gidince açılır iştahımevet silkelenelim,ilk 3 bizsiz olmaz olmamalı
bi de benim sorunum misafir varken değil,onlar varken yemiyorum pek,ama onlar gidince arta kalanlar var ya işte onlar benim katilim
Şeker ve hamurişi orucunu ben de tutmak istiyorum kızlar. Link atarmısınız ben de katılayım.
hem de 2.4 kiloylanayir nolamaz 1.ligim calinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?