• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
image.webp
image.webp

kızlar ben bu programıda yapıyorum 5. gündeyim. squatla başladım işte inşallah s nuç güzel olur yapmak isteyen olursa ;)

image.webp

aquarius24 aquarius24 canım ilk 3 4 gün başağrısı cok normal bu vücudunun şeker illetinden temizlendigini gosteriyor bundan sonrasi cok kolay olacak sakin birakma sonunda zafer senin :))

Ben genel.olarak bol su içiyorum
Akşam altından sonra yemek işini bırakmıyorum
Yeşil çay ve bitki çayları
2 ana 3 ara ogun seklinde
Makarna pilav ekmek türevlerini minimum tüketiyorum
Türk kahvesi vazgeçilmezim
Haftada 3 veya 4 gün spor yapiyirum
Ve 13 14 kilo yağdan kilo verdim şu an 14 kilo yagım var zaten 12 normal in alt sınırı :dondurma:
harikasin canim.azmin daim olur insallah :)[/QUOTE]

C cranial sen mi demiştin herkes motive sebebini yazsın diye ?
benim en büyük sebebim genç anne olmak öyle kalmak..

senin motive sebebini çok merak ediyorum ??

C cranial sen mi demiştin herkes motive sebebini yazsın diye ?
benim en büyük sebebim genç anne olmak öyle kalmak..

senin motive sebebini çok merak ediyorum ??
evet canım ben demiştim :))
benim motive sebebim sokakta full ozguven dolaşan fit kızlar benim bizim onlardan eksigimiz var mi allah aşkına?? yok tabiki. onlar gibi olmak istiyorumm :))

ayrica daha evli bile değilim cocuk bile dogurmadim bu vucudu düzeltmeden gebe kalmak istemem en fit anne ben olacagim insallah :))

evet canım ben demiştim :))
benim motive sebebim sokakta full ozguven dolaşan fit kızlar benim bizim onlardan eksigimiz var mi allah aşkına?? yok tabiki. onlar gibi olmak istiyorumm :))

ayrica daha evli bile değilim cocuk bile dogurmadim bu vucudu düzeltmeden gebe kalmak istemem en fit anne ben olacagim insallah :))
zayıflayalım o fit dolaşanlardan daha taş olacağız hatunlar :halay::KK59::KK59:

avmde işim çıkınca kendime küçük beden skinny jeans almayı düşünüyorum motivasyonumu artırmak adına. eski skinny jeanslerimin çoğu lycralı olduğu için zar zor da olsa içlerine girebiliyorum o yüzdne bu sefer lycrasız kot alıcam popodan yukarı çıkamayacak bir beden ve her tartı gününde denicem :))

image.webp
avmde işim çıkınca kendime küçük beden skinny jeans almayı düşünüyorum motivasyonumu artırmak adına. eski skinny jeanslerimin çoğu lycralı olduğu için zar zor da olsa içlerine girebiliyorum o yüzdne bu sefer lycrasız kot alıcam popodan yukarı çıkamayacak bir beden ve her tartı gününde denicem :))
ay çok iyi fikir bendemi denesemki yaaa valla süper olur :KK49:
olmak istediğim görüntü tam olarak şu :dua:

Back
X