- 17 Aralık 2023
- 20
- -101
- 1
- 30
- Konu Sahibi Dreamsoflove
Kendime çok yakın gördüğüm her derdimi anlattığım bir arkadaşımdı fakat son olarak bana başka şehirden gelip bir hafta bende kalırken beni sürekli terslemesi sert ve ters cevaplar vermesi her söylediğimi eleştirmesi bu olanların üzerine stresten boynum tutulduğunda ise yatağını bile ucundan tutup kaldırmaması ben o halde iken benim yapmam, o arada çok önemli bir işim olduğu için şehir dışına gitmem gerekti 1 saatlik yola benimle gelmeyip beni çok az tanıdığım bi adamla yalnız göndermesi, gel diye ısrar ettiğim halde gelmeyip o gün akşama kadar ben yokken gezmiş sonra gelip eve oturmuş vs.. Benim çocuğuma sabahları okula giderken kahvaltı etmemi sorun etmesi, kendi gitsin kendi hazırlasın sen niye kalkıyorsun demesi, bu arada çocuğum erkek ve ne olursa olsun ben kaç yaşına gelirse gelsin ona kahvaltısını hazırlarım bundan da gocunmam fakat anlamsız triplere girip sürekli benimle tartışma ortamı yaratıp en sonunda da gittikten sorna ben ona hiç yazmadım o da yazmadı baktım beni sosyal medyadan çıkarmış çok ilginç hem suçlu hem güçlü.. Ama yine de üzüldüm neden bilmiyorum içimde Bi burukluk oluştu, daha aklıma gelmeyen bana şimşek etkisi yaratan sözleri hatırlamıyorum bile fakat kendisi zaten çok sıkıntılı bi hayatı olan ailesi ile sürekli sorunları olan kendi kız kardeşleri ile de sürekli sorun yaşayan benden başka da arkadaşı olmayan biriydi ve aşırı bencil ve kendini çok düşünen bi yapısı var ben ise duygusal vefalı biriyim ama yüne de üzüldüm, değer mi değmez mi