15 Yaş Büyük Flört

gotona

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
22
14
288
İstanbul
Herkese merhabalar,

26 yaşındayım, karşımdaki kişi ise 41 yaşında. Aynı kurumsal şirkette çalışıyoruz. Uzaktan çalışmaya başladığımız bu pandemi döneminde kendisi ilgisini belli etti ve biz de normalde olduğundan daha fazla yakın olduk. Açıkça konuşulan bir durum yok. Sadece her şey düzelince bir iki dışarı çıkma daveti ve iltifatlar var.

Kendisi ile konuşmalarımızda eğleniyorum mutluyum. Kitap, sinema, iş, spor, dizi gibi konuşabileceğim çok konu var. Bunlarla sadece ben ilgilendiğim için konuşmuyoruz. Gerçekten kendisi de ilgili olduğundan konuşurken oldukça keyif alıyorum.

Fakat yaş konusunu bir türlü kafamda oturtamıyorum. Bu konu bende acaba sadece şu an bu dönemde ilgisi hoşuma gittiğinden mi ilgi duyuyormuşum sorusunu oluşturuyor. Sanki gerçekten istesem bu konuya bu kadar takılmazdım gibi düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

kendi adıma düşündüğümde, 6-7 yaştan fazlası benim direkt olarak ilgi alanımdan çıkıyor. ilgilenesim varsa bile ilgilenmezdim ilişkim yokken. tamamen kendim bu konuda rahat hissetmediğim için böyle. ben 26 yaşındayım, psikolojik sınırım taş çatlasa 32'dir şu anda.

ama kendim dışındaki kişiler için herkes nasıl mutluysa onu yaşamalı diye düşünüyorum. hiçbirimizin yarınının garantisi yok, en tutkulu başlayan aşklar bir anda bitebiliyor. muhabbetinden hoşlanıyorsanız akışına bırakın, neden olmasın yani? en kötü iyi bir dost edinmiş olursunuz.

ben sayilara takilmam,
insanlar mutlu ise ve boyle bir karari alabilecek olgunlukta iseler sorun yoktur bence.

Ama 40 yasinda adam da hayati cozmustur yani, siz ise daha cok deneyimsizsiniz,
uyumlu oldugunuza gercekten emin misiniz?

yani benim bir cok benden yasli arkadasim vardir,
sohbetlerinden inanilmaz keyif alirim, kendi yasitlarimdan daha fazla hatta cogu zaman,
ama partner olarak onlari secmem, ben daha paralel gidebilecegim bir partnerle mutlu olurum mesela,
benzer deneyimleri birlikte yasalim isterim, tabi ki bu yuzde yuz olamaz da oldugu kadar.

Yani 40 yasindaki adamlar hele ki ishayatindaysa cok gormus gecirmis oluyor. Ben 30 yasindayim, bizim patron 40larinda beni ve yasitim calisanlarini coluk cocuk buluyor.

Siz bilirsiniz. Ama bu yasta ve konumda bir adamin 25lik bir kiza yonelmesi bana sacma geliyor. 5 yil sonra siz 30 olacaksiniz, adam 45 size abi gelebilir (bana geliyor). Yine de siz bilirsiniz tabi.

36 yasina geldiginde 51 olacak. 40 yaşına geldiginde 55 olacak. Kadin yaslansa bile sac boyatiyor diyet yapiyor kremleniyor dolgu yaptırıyor gencecik kaliyor. Erkeklerin bir cogu göbeği saliyor. Saçı dökük, yürürken yorulan, tam senin genc zamanlarinda eve bagli yasamak isteyen bir adam olacak. Benim bir ablam annesinden 2 yas küçük adamla evlendi. Adam su anda emekli bir dede gibi. Sendromlara girdiği icin sacini boyatiyor belli oluyor boya oldugu. Kadini kiskaniyor karisiyor her seye. Disari cikartmiyor. Su an icin olgun bir adamla birlikte olmak cok mantikli. Akli basinda ayaklari yere basan bir erkegi her kadin ister. Ama evlilik düşünüyorsan bir gün yaşlanacağını da düşün.

Benim bi arkadaşımla kocasının arasında 19 20 yaş var. Arkadaşım 19 yaşında eşi ise 39. Kız şimdi hamile, annesi çocuk yaşta, babası dede yaşta. Çok çok çok itici. Bi 10 yıl sonrasını hayal etmek bile istemiyorum.
Yani olmaz konu sahibi, gerçekten olmaz. Sizin kadınlığınız 35 yaşında zirve yaptığında adam 50 yaşında olacak..

Şimdi bu yaş olayı herkeste farklı bence. Yani nasıl bi 41 ona bakmak lazım.
Kimi sporunu yapıyor iyi besleniyor kafa olarak da geniş ufku açık oluyor.
Böyle birini göbeğini salmış 30undaki birine tercih ederim ben.

Görünüş olarak siz yan yana gelince nasıl duruyorsunuz o da önemli rahat misiniz yanında yoksa abiniz varmış gibi mi hissediyorsunuz mesela bunları bir düşünün.

Ben olsam ağırdan alırdım sonuçta bu dönemde farklı hissétmenize sebep olmuş olabilir.Arkadaşca muhabbete devam edin derim ama ilerisi için temkinli adımlar atın.
Ha bir de adamın geçmişini aile yapısını iyice araştırın derim.
Boşanmışsa neden boşanmış vs.bunlar önemli.

Yaş farkından ziyade, hangi yaşlarda olunduğu çok çok önemli. Ortak zevkleriniz, hobileriniz tabi ki olabilir, şaşılacak şey değil; yaş ilerledikçe bütün zevklerimiz, hobilerimiz, sevdiğimiz yazarlar vs. değişecek diye bir durum yok. Kendimizden çok büyük insanlarla da dost olabiliriz bu sebeple. Ama sizin yaşlarda birinin hayattan beklentileri, deneyimleri, karakterinin tamamladığı evrelerle 40'ını devirmiş birinin sahip oldukları aynı terazide bile tartılamaz. Ve şahsen bu eşitliğin olmadığı ilişkileri ben çok yanlış buluyorum.

Herkese merhabalar,

26 yaşındayım, karşımdaki kişi ise 41 yaşında. Aynı kurumsal şirkette çalışıyoruz. Uzaktan çalışmaya başladığımız bu pandemi döneminde kendisi ilgisini belli etti ve biz de normalde olduğundan daha fazla yakın olduk. Açıkça konuşulan bir durum yok. Sadece her şey düzelince bir iki dışarı çıkma daveti ve iltifatlar var.

Kendisi ile konuşmalarımızda eğleniyorum mutluyum. Kitap, sinema, iş, spor, dizi gibi konuşabileceğim çok konu var. Bunlarla sadece ben ilgilendiğim için konuşmuyoruz. Gerçekten kendisi de ilgili olduğundan konuşurken oldukça keyif alıyorum.

Fakat yaş konusunu bir türlü kafamda oturtamıyorum. Bu konu bende acaba sadece şu an bu dönemde ilgisi hoşuma gittiğinden mi ilgi duyuyormuşum sorusunu oluşturuyor. Sanki gerçekten istesem bu konuya bu kadar takılmazdım gibi düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
20'lerinde insanla 40 küsür insan arasında kuşak farkı var, görmüş geçirmişlik farkı var, hayatı yaşayış farkı var.bu işin biraz ilerisi de var

Back
X