15 Yaş Büyük Flört

Neden yasını bilmediğim
Kuzenle esi arasında 19 yas var yazmadınız mı? Ben yanlıs mı anladım?
Senın kafan neden karıstı 19 yas var diyip yaslarını bilmediğim için gliba anlatayım Bn İlk evlenmek istediğimi söylediğimde çekindiğim konular vardı eşimle aramızda 11 yas var diye bunu dile getirdiğimde teyzem bNa kızı ve damadı için ablanla eniştenin arası da 19 yas birşey olmaz dedi bu sekişde biliyorum yani ama öğrenirim yaslarını :))

Herkese merhabalar,

26 yaşındayım, karşımdaki kişi ise 41 yaşında. Aynı kurumsal şirkette çalışıyoruz. Uzaktan çalışmaya başladığımız bu pandemi döneminde kendisi ilgisini belli etti ve biz de normalde olduğundan daha fazla yakın olduk. Açıkça konuşulan bir durum yok. Sadece her şey düzelince bir iki dışarı çıkma daveti ve iltifatlar var.

Kendisi ile konuşmalarımızda eğleniyorum mutluyum. Kitap, sinema, iş, spor, dizi gibi konuşabileceğim çok konu var. Bunlarla sadece ben ilgilendiğim için konuşmuyoruz. Gerçekten kendisi de ilgili olduğundan konuşurken oldukça keyif alıyorum.

Fakat yaş konusunu bir türlü kafamda oturtamıyorum. Bu konu bende acaba sadece şu an bu dönemde ilgisi hoşuma gittiğinden mi ilgi duyuyormuşum sorusunu oluşturuyor. Sanki gerçekten istesem bu konuya bu kadar takılmazdım gibi düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bence kesin bir tavır koymak ve olur/olmaz demek zor. Adamin görünümü, sağlığı, tecrübeleri, sizden beklentileri vs. birçok faktör var. 40 yasinda çok fit görünen de var, dede gibi görünen de.

Sizin çok fazla iliskiniz olmadiysa su anda gorusmenizin sebebi ilgiden memnun olmaniz olabilir, ama insanlarin ne düşüneceğine takilirsaniz bence mutsuz olabilirsiniz.

Muhabbetiniz uydu ve keyifli geldi diye illa sevgili olmak zorunda değilsiniz. 🙄
Şuan can sıkıntısından da ilgi hoşunuza gitmiş olabilir. Devam etseniz bile kendinizi çok kaptirmayin derim, 15 yaş fazla sanki...
Muhabbetiniz uydu ve keyifli geldi diye illa sevgili olmak zorunda değilsiniz. 🙄
Şuan can sıkıntısından da ilgi hoşunuza gitmiş olabilir. Devam etseniz bile kendinizi çok kaptirmayin derim, 15 yaş fazla sanki...

Aslında sevgili olma zorunluluğu hakkında çok haklısınız, bence de zorunda değiliz. Fakat ben ne kadar da arkadaşlıktan farklı bir anlama gelecek sözler etmemeye çalışsam da onun herhangi bir sevgililik adımında dur dersem kalbini kırmaktan korkuyorum. O sebeple şimdiden biraz duygularımı ve durumu tartıp hareketlerime yön vermeye çalışıyorum. Tartamayınca da yardımınıza başvurdum😅

Herkese merhabalar,

26 yaşındayım, karşımdaki kişi ise 41 yaşında. Aynı kurumsal şirkette çalışıyoruz. Uzaktan çalışmaya başladığımız bu pandemi döneminde kendisi ilgisini belli etti ve biz de normalde olduğundan daha fazla yakın olduk. Açıkça konuşulan bir durum yok. Sadece her şey düzelince bir iki dışarı çıkma daveti ve iltifatlar var.

Kendisi ile konuşmalarımızda eğleniyorum mutluyum. Kitap, sinema, iş, spor, dizi gibi konuşabileceğim çok konu var. Bunlarla sadece ben ilgilendiğim için konuşmuyoruz. Gerçekten kendisi de ilgili olduğundan konuşurken oldukça keyif alıyorum.

Fakat yaş konusunu bir türlü kafamda oturtamıyorum. Bu konu bende acaba sadece şu an bu dönemde ilgisi hoşuma gittiğinden mi ilgi duyuyormuşum sorusunu oluşturuyor. Sanki gerçekten istesem bu konuya bu kadar takılmazdım gibi düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kendi yaşınıza yakın biri olması daha iyi degilmi yirmili yastasiniz 40 yaş üstüyle ne yapcan cnm dengini bul

ben hayatimda hep yasca buyuk erkeklerle birlikte olmusumdur. 5-8-15-12-18 seklinde sirasiyla butun sevgililerimle yas farkim. ben herkesin aksine kendi yasitlarimi hic cekici bulamadim. bu benim biraz cocukluk travmalarimdan kaynaklaniyor. bu yuzden bana cok normal geldi. buna kimse degil siz karar verirsiniz o yuzden kimsenin lafiyla is yapmayin kendiniz yasayip gorun bence.

Şimdi bu yaş olayı herkeste farklı bence. Yani nasıl bi 41 ona bakmak lazım.
Kimi sporunu yapıyor iyi besleniyor kafa olarak da geniş ufku açık oluyor.
Böyle birini göbeğini salmış 30undaki birine tercih ederim ben.

Görünüş olarak siz yan yana gelince nasıl duruyorsunuz o da önemli rahat misiniz yanında yoksa abiniz varmış gibi mi hissediyorsunuz mesela bunları bir düşünün.

Ben olsam ağırdan alırdım sonuçta bu dönemde farklı hissétmenize sebep olmuş olabilir.Arkadaşca muhabbete devam edin derim ama ilerisi için temkinli adımlar atın.
Ha bir de adamın geçmişini aile yapısını iyice araştırın derim.
Boşanmışsa neden boşanmış vs.bunlar önemli.
Mesela biz ben 26 yasındayım eşim 37 ama gör sanki eşim 26 :)))) gercek söylüyorum yasını bılmeyen yaşıtları abisi diye konusuyor onunla 😆

Şuan yaş farkını anlamazsın ama ilerleyen yaşlarda gerçekten sıkıntı yaşarsın.Kaynanam ve kayınbabam arası 10 yaş var ve kaynanam çok dertli bu konuda .Kendisi tam güzel çağinda ama eşi yaşlandı iyice çocuğa bakar gibi kocama bakıyorum diyor.Yaklaşık aynı yaşlarda olsalar bu kadar çok söyleneceğini düşünmüyorum ama kaynanam bir yere gitmek istiyor kayınbabam kafa kaldırmıyor gitmek istemiyor.Bellirli yaştan sonra çatışmalar başlıyor.Gerek yok kendi yaşıtların zibil gibi😁 illa onlardan da kafana yatan,uyumlu birini bulursun.Bizim buralarda kız kendini yoymuş derler.Yoyma kendini😉

Bence kesin bir tavır koymak ve olur/olmaz demek zor. Adamin görünümü, sağlığı, tecrübeleri, sizden beklentileri vs. birçok faktör var. 40 yasinda çok fit görünen de var, dede gibi görünen de.

Sizin çok fazla iliskiniz olmadiysa su anda gorusmenizin sebebi ilgiden memnun olmaniz olabilir, ama insanlarin ne düşüneceğine takilirsaniz bence mutsuz olabilirsiniz.
Aslında görünüşünde bir problem yok. Fit ve spor da yapıyor.
Benim daha çok kafama takılan şimdiki uyum 10 15 sene sonra da olur mu? Ya da evlenip çocuğumuz olsa gerçekten hakkını vererek peşinden koşabilir mi, oynayabilir mi kısacası yetebilir mi?

Neden yasını bilmediğim

Senın kafan neden karıstı 19 yas var diyip yaslarını bilmediğim için gliba anlatayım Bn İlk evlenmek istediğimi söylediğimde çekindiğim konular vardı eşimle aramızda 11 yas var diye bunu dile getirdiğimde teyzem bNa kızı ve damadı için ablanla eniştenin arası da 19 yas birşey olmaz dedi bu sekişde biliyorum yani ama öğrenirim yaslarını :))
Anladım. Normal degıl ama. Bana gore en azından...

Kadın yırmı olsa adam kırkmıs evlendıklerınde. Cocukları suan unıye gittıgıne gore.

Bosanmamıs olmak yıllardır evlı kalmak mutlu evlilige sahibiz anlamına gelmiyor.
Sızın ki daha normal. Kı yasa takılmam yorumumda belirttim.

Ama hayata aynı yerden baksın isterim cıftler.

Kadın suan 40 adam 60.
Ha belki de dunyanın en mutlu cıftıdırler.. bilemem. Allah ta mutlu etsin.

Ben mesela sigara ıcıyorum ama sigara hakkında konusurken, berbat ıgrenc asla tavsiye edilmeyecek bir sey oldugunu soyluyorum.
Ben ıcıyorum ölmedim kanser de degılım, ıcılebilır ıcın bence demiyorum.

Allah herkesi yuvasında mutlu etsin dıyıp yorumuma burda son veriyorum 😊

Herkese merhabalar,

yaşlara takılmam ben. İki insan anlaşıyor, birlikte olmaktan keyif alıyorsa her şey olur. Eşimle yaş farkı var aramızda baya, 12-13 senedir de birlikteyiz, bir sorunumuz yok yaşla ilgili şimdilik.

Bir de ilerisini düşün beş sene sonra on sene sonra diyenler olmuş, hiç katılmıyorum onlara. On sene sonrayı düşünerek, planlayarak yaşamak çok zor ve sıkıcı bence. Şimdi mutluysan, keyifliysen sorun yoktur, on sene sonrayı on sene sonra düşünürsün.

Anladım. Normal degıl ama. Bana gore en azından...

Kadın yırmı olsa adam kırkmıs evlendıklerınde. Cocukları suan unıye gittıgıne gore.

Bosanmamıs olmak yıllardır evlı kalmak mutlu evlilige sahibiz anlamına gelmiyor.
Sızın ki daha normal. Kı yasa takılmam yorumumda belirttim.

Ama hayata aynı yerden baksın isterim cıftler.

Kadın suan 40 adam 60.
Ha belki de dunyanın en mutlu cıftıdırler.. bilemem. Allah ta mutlu etsin.

Ben mesela sigara ıcıyorum ama sigara hakkında konusurken, berbat ıgrenc asla tavsiye edilmeyecek bir sey oldugunu soyluyorum.
Ben ıcıyorum ölmedim kanser de degılım, ıcılebilır ıcın bence demiyorum.

Allah herkesi yuvasında mutlu etsin dıyıp yorumuma burda son veriyorum 😊
Evet gwrceten cok mutlu lar ☺️ tesekkur ederm

30 yaşında biri için 45 normal ama bence henüz yirmilerinde biri için 41 yaşlı.Benim 30 lu yaşlardaki erkek arkadaşlarım bile 20 li yaşlarda henüz hayata yeni başlamış kadınlarla flirt etmekten hoşlanmıyor. Bir de şu çok önemli sizin fikirlerinizden kişilik özelliklerinizden mi etkileniyor yoksa gençliğinizden mi? Orta yaşlı erkeklerde genç kızlara Bi düşkünlük oluyor. Sağlıklı ilişki için bunun cevabı çok önemli.

30 yaşında biri için 45 normal ama bence henüz yirmilerinde biri için 41 yaşlı.Benim 30 lu yaşlardaki erkek arkadaşlarım bile 20 li yaşlarda henüz hayata yeni başlamış kadınlarla flirt etmekten hoşlanmıyor. Bir de şu çok önemli sizin fikirlerinizden kişilik özelliklerinizden mi etkileniyor yoksa gençliğinizden mi? Orta yaşlı erkeklerde genç kızlara Bi düşkünlük oluyor. Sağlıklı ilişki için bunun cevabı çok önemli.

Genelde fikirlerime ve bakış açımı çok sevdiğini söylüyor. Akıllı ve becerikli buluyor. Bu düşüncelerinde samimi olduğunu düşünüyorum ama tabi ki emin olamam😃

Ben de benzer bir ilişki içindeyim şu an. Ben 23 o 41. Daha ilişkimiz çok yeni ilk başta çok tepkili yaklaştım ama şimdiye kadarki en rahat hissettiğim ilişkim kesinlikle. Evlilik gibi bir düşüncem yok o yüzden yaşayıp görmeyi tercih ettim ben. Bana garip gelmiyor ama ailem kesinlikle onaylamaz örneğin. En azından haziranın sonuna kadar beklemenizi tavsiye ederim hem astrolojik olarak hem de corona döneminin getirdiği boşluktan dolayı ilgisinden mi hoşlandınız yoksa gerçekten bir şey hissediyor musunuz netleşir. Acele etmeyin böyle devam edin bence.

Aslında sevgili olma zorunluluğu hakkında çok haklısınız, bence de zorunda değiliz. Fakat ben ne kadar da arkadaşlıktan farklı bir anlama gelecek sözler etmemeye çalışsam da onun herhangi bir sevgililik adımında dur dersem kalbini kırmaktan korkuyorum. O sebeple şimdiden biraz duygularımı ve durumu tartıp hareketlerime yön vermeye çalışıyorum. Tartamayınca da yardımınıza başvurdum😅

Bence şu aralar yön vermeyin derim insan boşlukta ve can sıkıntısındayken doğru hissetmeyebilir. Gidişatı görüşünce düşünmeye başlarsiniz, simdilik arkadaşlikta kalsa daha iyi olur gibi geliyor bana. 😁

15 yaş çok...
Şu an hoşunuza gidiyor olabilir ama bir 5 yıl sonra da gidecek mi?Enerjiniz tutacak mı?
Benim annemle babam arasında 12 yaş var. Annem 18 babam 30 iken evlenilmiş. Onlara kalsa çokta sorun değil aralarındaki yaş farkı(Kendileri birbirlerini yeseler bile evliliklerine ve birbirlerine pek düşkün oldular yaşlandıkça) Ama bence sorun var.
Mesela babam neredeyse 10 yıldır akşamları kanepede yaşar. Dışarıda vakit geçirmeyi sevmez oldu ama annem öyle değil.

Herkese merhabalar,

ben aşkın yaşı olmadığını düşünüyorum.
hem bayan hem erkekte büyük küçük hiç farketmez. bana çok saçma geliyor yaşa takılanlar
bazen 50 yaşındaki adamda 20 yaşındakinin olgunluğu olmuyor.
tek kriter karakter bence.

Genelde fikirlerime ve bakış açımı çok sevdiğini söylüyor. Akıllı ve becerikli buluyor. Bu düşüncelerinde samimi olduğunu düşünüyorum ama tabi ki emin olamam😃
Erkekler biz ne duymak istersek onları söyler☺️ onlar gördüklerine biz duyduklarımıza. Ama şu an mutluysanız gözlemleyerek ilişkinize devam edebilirsiniz. Mutluluk kolay bulunmuyor..

Back
X